Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Tjenestetoget Finans er en norsk låneagent som samarbeider med banker for å hjelpe deg å finne det beste lånetilbudet. På deres nettside tfinans.no kan du fylle ut en lånesøknad og følge med på nett svaret fra bankene.

Akkurat som låneagentene Uno Finans, og Zen Finans er det er gratis og uforpliktende å be om hjelp fra Tjenestetorget Finans. Selskapet får betaling av bankene de samarbeider med.

Du bestemmer selv hvilket lånetilbud du vil ha. Og ønsker du ikke å takke ja, så er dette også gratis og helt i orden.

Du kan få hjelp til å søke og sammenligne lånetilbud på bolig lån, lån på kjøretøy inkludert billån, refinansiere, og få omstartslån både med betalingsanmerkning og uten, forbrukslån og mer.

Tjenestetorget Finans

Hva er Tjenestetorget?

Tjenestetorget er en sammenligningstjeneste hvor du kan sammenligne pris tilbud slik at det er enklere å finne det beste tilbudet. Tjenesten sammenligner priser på blant annet strømleverandører, forsikring, varmepumpe, advokat, eiendomsmegler, boligalarm, og mobilabonnement.

Målet med tjenesten er å gjøre det lettere å ha tilbudene samlet på et sted slik at du raskt kan se hvilket tilbud som er billigst. Dermed slipper du å te gå innom mange nettsider for å få oversikt. Intensjonen til tjenesten er å hjelpe forbrukerne til å ta gode valg og spare penger.

Tjenestetorget er et norsk aksjeselskap som ble startet i 1997[1]. Prissammenligningstjenesten ble etablert i 2004[2]. Selskapet har forretningsadresse på Billingstad i Asker. Daglig leder/adm.direktør er Anders Wetting.

Aksjonærer:

I dag eier 1881 Group AS drøye 96% av selskapet. Resten av selskapet eies av A. Wetting Holding AS og J. Domagala Holding AS.

NavnAksjerAndel
1881 GROUP AS11300996,865%
A. WETTING HOLDING AS32722,805%
J. DOMAGALA HOLDING AS3850,33%
Kilde: Proff[3]

Hva er Tjenestetorget Finans?

Tjenestetorget Finans ble opprettet i 2019 og har sitt eget nettsted akkurat som Tjenestetorget. I tillegg til å være en separat nettside er Tjenestetorget Finans også et separat norsk aksjeselskap. Daglig leder/adm. direktør er Magnus Nebo. Selskapet har forretningsadresse på Billingstad i Asker.

I motsetning til Tjenestetorget er Tjenestetorget Finans kun rettet mot finansielle produkter[4]. Nettstedet er en sammenligningsside hvor du gratis kan få tilbud på låneprodukter. Selskapet mottar betaling fra sine samarbeidspartnere.

https://youtu.be/xLJGfFtxYQc

Tjenestetorget Finans Proff

På proff.no kan du bli oppdatert på bedriftsinformasjonen til bedriften. I tillegg til regnskap, nøkkeltall, kunngjøringer og nyheter, kan du lese om roller, eiere og aksjefordeling i bedriften.

Aksjonærer:

Største eier i selskapet er Tjenestetorget AS. De har 675 aksjer og eier 67,5% av selskapet. Resten av selskapet eies av Havna Halding Invest AS og A. Wetting Holding AS. Styrets leder er Asgeir Ole Omsund Ohr som er daglig leder i 1881 Group AS.

NavnAksjerAndel
TJENESTETORGET AS67567,5%
HAVNA HOLDING INVEST AS17517,5%
A. WETTING HOLDING AS15015%
Kilde: Proff[5]

Tjenestetorget Finans erfaringer

Trustpilot nå og tidligere bilde. På samme nytt bilde?

TBA

Tjenestetorget Finans kontakt

TBA

TBA Finansielle rådgivere står klar til å hjelpe dem.

Tfinans

Nettstedet til Tjenestetorget Finans heter Tfinans. Nettstedadresse er tfinans.no. Tfinans jobber for å gi koordinere lånetakerne og lånegiverne best mulig. På nettstedet finner du mye informasjon som kan være til hjelp også selv om du ikke ender opp å søke via nettstedet.

På nettsiden finner du blant annet en lånekalkulator slik at du kan beregne hvor mye lånet kan koste. Eller om du ønsker å beregne hvor mye du kan spare på å refinansiere.

For å se hvor mye lånet vil koste er du også hjertelig velkommen til å bruke Låneoversikten sin lånekalkulator. Her finner du gratis Excel lånekalkulator mal som du kan laste ned og lagre på din egen PC.

Lån via tfinans.no

TBA

TBA

Søk om forbrukslån på mobil eller PC

TBA søke forbrukslån på nett

TBA. Lån uten sikkerhet. Sammenligne forbrukslån her

Flytte lån

TBA, refinansiere

TBA refinansiering

Låne med betalingsanmerkning uten sikkerhet

TBA betalingsanmerkning Hvordan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning?

Låne med betalingsanmerkning med sikkerhet

TBA betalingsanmerkning Hvordan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning?

TBALån til refinansiering uten sikkerhet

Søke lån hos Tjenestetorget Finans

TBA

TBA

Referanser

[1] «Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret». brreg.no. Besøkt 6. januar 2023.
[2] «Hva gjør vi i Tjenestetorget»tjenestetorget.no Besøkt 6. januar 2023.
[3] «TjenesteTorget AS»www.proff.no. Besøkt 6. januar 2023.
[4] «Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret». brreg.no. Besøkt 6. januar 2023.
[5] «Tjenestetorget Finans AS»www.proff.no. Besøkt 6. januar 2023.

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.

Centum Finans

Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere og formidler forbrukslån, refinansiering, billån, lån uten sikkerhet og smålån.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og utlånere for å finne best lånetilbud for deg.

Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler lån og refinansiering til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

Resurs Bank logo

Resurs Bank

Resurs Bank tilbyr kredittkortet Resurs Gold med en kredittramme opptil 75 000 kr. Inkluderer reiseforsikring om reisen er betalt med minst 50% med kredittkortet.

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering, har lån med inkasso eller om du har mottatt brev med begjæring om tvangssalg. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank.

Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.

Zmarta

Zmarta lån sammenligner mer enn 15 banker og långivere. I samarbeid med Centum Finans jobber de med å finne det beste lånet med lavest rente for deg gratis.