Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Ferratum kredittkort

Ferratum kredittkort: Hos Ferratum Mobile Bank kan du søke om å få kreditt fra 1 000 kr opptil 50 000 kr. Låneproduktet ligner på et Ferratum kredittkort tilbud siden du får en kredittramme du selv bruker så mye, lite, eller ingenting av som du selv bestemmer.

Derimot får du ikke et kredittkort. Ferratum låneproduktet håndteres digitalt. Både innbetaling og utbetaling skjer foran PC’en eller på mobilen da Ferratum er en nettbank.

Ferratum kredittkort
© Låneoversikten

Ferratum kredittkort

Ferratum Bank Norge tilbyr kreditt til privatpersoner. Banken er en nettbank som har gjort det enkelt både å foreta betalinger og ta ut penger via nettsiden deres.

Det som kan kalles Ferratum kredittkort er ikke helt det samme låneproduktet som vanlige kredittkort eller for den saks skyld forbrukslån. I motsetning til vanlige forbrukslån hvor du får utbetalt total summen du har søkt om, blir du innvilget en låneramme.

Denne lånerammen er en kreditt. Det vil si du får mulighet til å kunne ta ut pengene du har fått tillatelse til å låne når som helst. Siden alt foregår online trenger du ikke å gå til for eksempel banken for å ta ut penger. Du betaler heller ikke renter på innvilget kreditt om du ikke har benyttet deg av denne.

Selve produktet kaller Ferratum fleksikreditt.

Hva er fleksikreditt?

Fleksikreditt er en fleksibel låneramme som du selv disponerer etter som du ønsker. Det fungerer som et kredittkort. For eksempel om du får ufoutsette utgifter, er pengene der og kan hjelpe deg.

Når du åpner en Ferratum fleksikreditt konto, får du en låneramme tilpasset din økonomi og situasjon. Denne kan endres på senere via Ferratum Min Side.

Renten på et lån fra Ferratum.no gis individuelt. Ferratum behandler hver søknad individuelt og gir tilbud eller avslag basert på kredittvurdering og bankens vilkår. I motsetning til låneformidlere som Motty og Uno Finans hvor du med en søknad kan få tilbud fra mange banker og låneformidlere, er du i direkte kontakt med en bank når du søker om lånemulighet hos Ferratum.

Siden du har med en bank å gjøre direkte, får du kun et lånetilbud. Kostnadene ved å låne et lite beløp hos Ferratum er mye høyere enn ved for eksempel å refinansiere et lån med sikkerhet i bolig.

Generelt tar banker høyere rente på smålån uten sikkerhet da bankens risiko er høyere når de ikke får pant i eiendeler. Dersom du ikke klarer å betale tilbake lånet har ikke banken noe de i stedet kan selge for å dekke tapet. Av den grunn krever banker høyere rente på lån uten sikkerhet. Du kan sammenligne Ferratum kredittkort produktet med andre lån uten sikkerhet på forbrukslån.

Låne 30 000 kr

Ferratum Bank Norge

Hos Ferratum Bank kan du sende inn en søknad på 30 000 kr. Om lånesøknaden godkjennes og du akspeterer betingelsene med BankID, så blir du innvilget kreditt på 30 000 kr. Denne kreditten er en mulighet for å ta ut et lån på 30 000 kr om du ønsker og når du ønsker.

Du kan selv bestemme hva du skal bruke pengene til. Det er ingen begrensinger på hva du kan bruke pengene til. For eksempel kan du bruke pengene til nye møbler, reise, betale tannlegeregningen eller andre uforutsette utgifter.

Kan man få lån på dagen?

Ja, hos Ferratum kan man få lån på dagen på virkedager. Om søknaden din er godkjent og du har akseptert, kan du få overført pengene til kontoen din samme dag om du søker på formiddagen og banken din samarbeider med Trustly.

Om ikke banken din samarbeider med Trustly kan det ta opptil to virkedager før pengene er på kontoen din. Uttak på helgedager og senere på dagen vil være på kontoen din neste virkedag.

Hvordan få låne penger?

Produktet Ferratum kredittkort produktet kan du søke om på nett akkurat på samme måte som når du ellers skal søke kredittkort på nett eller søker på forbrukslån på nett. Du logger deg inn på nettsiden til banken, velger hvor mye du vil låne, fyller ut skjemaet og trykker send.

Det som er litt annerledes er at du får kreditt på nett. For å låne penger, må du gå inn på Ferratum Min Side og gjøre en Ferratum utbetaling. Når pengene er kommet på kontoen din har du tatt opp et lån hos Ferratum som du må betale tilbake med rente, omkostninger og avdrag.

For å søke eller for mer informasjon, trykk på linken under:

Legg igjen en kommentar