Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Motty refinansiering

Beløp:
Nedbetalingstid:
Vis flere

Motty refinansiering

Å håndtere gjeld kan være en utfordrende oppgave, spesielt når man har flere lån og kredittkort med ulike renter og betalingsfrister.

Motty refinansiering tilbyr en løsning som kan hjelpe deg med å forenkle økonomien din ved å samle all gjeld på ett sted. Dette kan føre til lavere renter og lavere månedlige utgifter.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva Motty refinansiering tilbyr, hvordan det fungerer, og hvem som kan søke om Motty refinansiering.

Motty refinansiering

Hvem kan ha nytte av Motty refinansiering?

Refinansiering er et begrep som brukes når man tar opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld. Målet med refinansiering er å få bedre lånevilkår, lavere rente, lavere månedskostnader og bedre oversikt over økonomien.

Motty er en tjeneste som hjelper deg med å finne det beste tilbudet på refinansiering blant bankene og långiverne de samarbeider med. Motty selv er en finansagent og ikke en bank.

Refinansiering kan være gunstig for mange ulike typer låntakere, men spesielt for de som har:

 • Flere smålån eller kredittkortgjeld med høy rente og gebyrer
 • Lån med kort løpetid og høy månedskostnad
 • Lån med flytende rente som ønsker å binde renten
 • Lån med dårlige betingelser som ønsker å bytte bank
 • Ledig verdi i boligen som ønsker å frigjøre kapital

På nettsiden til Motty kan du med en søknad be om å få tilbud fra mange banker og låneformidlere på refinansiering av gjelden din. Når du har flere tilbud å sammenligne, kan det bli lettere å finne best tilbud og spare penger på å refinansiere.

Hvordan kan jeg søke om refinansiering hos Motty?

Du kan søke om Motty refinansiering gratis online for inntil 15 millioner kroner på Motty no.

Det finnes to hovedtyper refinansiering: med og uten sikkerhet

Wikipedia

Hos Motty kan du søke om begge typene refinansiering som finnes:

 1. Refinansiering uten sikkerhet. Med lån uten sikkerhet kan du søke om refinansiering fra kr 5 000 – kr 600 000.
 2. Refinansiering med sikkerhet. Har du sikkerhet i bolig kan du låne opptil kr 15 000 000.

Du starter søknaden med å bestemme deg for om du vil refinansiere uten sikkerhet, eller om du vil søke refinansierng med sikkerhet i din bolig. Får banken din tillatelse til å få sikkerhet i boligen din, kan du få bedre rente, lengre låneperiode og få nytt lån på maksimum kr 15 000 000.

Etter du har bestemt deg for refinansieringmetode, må du velge om du skal fylle ut den enkle søknaden hvor du kan bruke BankID. Alternativt kan du fylle ut søknaden uten BankID og bruke standard søknaden.

Videre må du fylle ut personlig data, informasjon om inntekt, gjeld, sivilstatus, barn, arbeidsted, og statsborgerskap. Når søknaden er fylt ut, sender du den elektronisk.

Trenger du hjelp underveis, kan du kontakte Motty som vil hjelpe deg til å få søknaden fylt ut. Etter at du har fylt ut lånesøknaden, sender Motty søknaden ut til bankene de samarbeider med.

Deretter får du beskjed om eventuelle refinansieringstilbud. Dermed kan du sammenligne renter og priser og velge det lånet som passer best for deg.

Om du aksepterer, kan du signere lånetilbudet med BankID.

Hvorfor søke om refinansiere?

Mange nordmenn har flere smålån og kredittkortgjeld som de betaler høye renter og gebyrer på hver måned. Dette kan føre til at man bruker mer penger på å betjene gjelden enn på å nedbetale den. I tillegg kan det være vanskelig å holde oversikt over alle forfall og betalinger.

Ved å refinansiere kan man samle alle smålånene til ett lån med lavere rente og bedre betingelser. Dette kan gi deg flere fordeler som for eksempel:

 1. Du sparer penger på renter og gebyrer.
 2. Du får bedre oversikt over økonomien din.
 3. Du får lavere månedlige utgifter.
 4. Du kan betale ned gjelden raskere.
 5. Du kan forbedre kredittscoren din.

For eksempel kan du refinansiere både ett eller flere kredittkort hos Motty. Har du også Motty forbrukslån eller fått forbrukslån via andre kan du også samle denne forbruksgjelden i det nye lånet.

Både kredittkort og forbrukslån kan du samle i det nye lånet uansett om du velger å refinansiere med sikkerhet i boligen din og få et nytt boliglån eller foretrekker å søke om å refinansiere uten sikkerhet.

Hvordan fungerer Motty refinansiering?

Motty er en gratis og uforpliktende tjeneste som sammenligner tilbud på refinansiering fra flere banker og långivere. Du trenger bare å fylle ut ett skjema med noen opplysninger om deg selv og din økonomi, så sender Motty søknaden din videre til sine samarbeidspartnere.

Du vil motta flere tilbud på refinansiering som du kan sammenligne og velge det som passer deg best. Du kan også få personlig rådgivning fra Motty hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Du kan når som helst trekke søknaden din uten kostnad eller forpliktelser. Du trenger ikke å si ja til noen av tilbudene du mottar.

Hvem kan søke om refinansiering hos Motty?

For å søke om refinansiering hos Motty må du oppfylle noen krav:

 • Du må være minst 23 år gammel.
 • Du må ha inntekt på minimum kr. 230 000.
 • Du kan ha betalingsanmerkning.
 • Du må ha bodd og skattet til Norge de tre siste årene.

Hvis du oppfyller disse kravene, kan du søke om refinansiering hos Motty i dag. Det tar bare noen minutter å fylle ut skjemaet, og du vil snart motta flere tilbud som du kan velge mellom.

Sammendrag

Motty refinansiering er et tjeneste som består av at du fyller ut en søknad på Motty no som låneagenten sender videre til sine samarbeidspartnere og innhenter lånetilbud til deg.

Du kan velge om du vil refinansiere ved å samle all gjelden i et nytt lån med sikkerhet i boligen for opptill 15 millioner kroner. Alternativt kan du refinansiere uten å stille opp med sikkerhet for lånet og få refinansiert fra kr 5 000 opptil kr. 600 000.

Motty hjelper deg å innhente flere tilbud uansett lånemetode slik at det kan bli lettere å sammenligne hvilket lån som er best for deg.

Motty refinansiering kan være en god løsning for å håndtere gjeld og forenkle økonomien din. For å søke eller ta kontakt med Motty for å få mer informasjon og veiledning kan du trykke på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på.