Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

TF Bank kredittkort

Beløp:
Term:
Vis flere resultat

TF Bank kredittkort

TF Bank kredittkort er et kort med mulighet for kreditt opptil kr 150 000. I tillegg har du mulighet til å utsette betalingen rentefritt inntil 43 dager.

Med kortet kan du handle på nettet og få rabatt og tilbud på kjøp og spisesteder. Inkludert i kortet er blant annet gratis reise- og avbestillingsforsikring. Les videre for å lære mer om TF Bank kredittkort og hvordan du kan søke om det.

TF Bank kredittkort

Hva er TF Bank kredittkort?

TF Bank kredittkort er et Mastercard som du kan bruke over hele verden. Det er banken TF Bank som står bak kredittkortet.

Kortet er i gull som du ser på bildet over og har to runde sirkler i høyre hjørne. Den ene sirkelen er rød og den andre som overlapper er oransje. Dette er logoen til Mastercard.

Når du handler på nettet og i butikker, kan du bruke kortet der du ser dette symbolet istedenfor, for eksempel, å bruke kontanter.

3 navn på produktet lån TF Bank kredittkort

TF Bank kredittkortet har flere navn på samme produkt. Nedenfor finner du disse alfabetisk listet:

 1. Credits Gold. Dette kortet var et produkt hos BB Bank som i dag er en del av TF bank og har blitt til kredittkortet fra banken. Med andre ord eksisterer ikke Credits Gold lengre.
 2. TF Bank kredittkort. Dette er hovedkredittkortet til TF Bank og omtales på denne siden.
 3. TF Bank Mastercard. Kredittkort kommer i flere varianter. Mest kjent er Visa og Mastercard. TF Bank har valgt å bruke kredittkort som er Mastercard.

Det vil si at TF Bank kredittkort og TF Bank Mastercard går for å være samme produkt og Credits Gold er bakt inn i dette produktet. Skal du søke kredittkort hos banken, er det kun en søknad og et produkt du skal søke på.

TF Bank kredittkortkalkulator

Med en lånekalkulator som TF Bank kredittkortkalkulator kan du beregne hvor mye det vil koste å betale tilbake lånt kreditt for perioden når renten begynner å løpe.

Akkurat som med andre enkle lånekalkulatorer kan du beregne hvor mye lånet vil koste pr måned over valgt periode. I tillegg kan du se hvor mye lånekostnadene blir totalt.

Låneramme

Med TF Bank kredittkort kan du få inntil kr 150 000 i låneramme. Når du bruker av lånerammen, kan du bruke pengene akkurat som du vil.

Du bestemmer selv hvor mye du vil bruke av din TF Bank kreditt, og hvor mye du vil betale tilbake hver måned. Du får også mulighet til å øke eller senke din låneramme etter behov.

Nedbetalingstid

Med TF Bank kredittkort har du inntil 43 dager rentefri betaling på dine varekjøp. Det betyr at du ikke betaler renter hvis du betaler hele saldoen innen forfallsdato.

Hvis du ikke betaler hele saldoen innen forfallsdato, vil det påløpe renter fra kjøpsdato. Du kan velge å betale minstebeløpet hver måned, som utgjør 3,3% av utestående saldo, men minimum 300 kr. Du kan også betale mer enn minstebeløpet eller hele saldoen når som helst.

Jo lengre lånetid, jo mer koster lånet.

Effektiv rente

Den effektive renten på TF Bank kredittkort er 24.24% – 29.38% pr 02.05.23. Den effektive renten er den totale kostnaden for lånet, inkludert renter og gebyrer, uttrykt i prosent per år.

Den effektive renten varierer etter hvor mye du låner og hvor lang tid du bruker på å betale tilbake. Jo lengre tid som er brukt på å betale tilbake lånet, jo dyrere blir lånet totalt.

Inntektskrav

For å søke om TF Bank kredittkort må du ha en fast inntekt på minst kr 150 000 per år før skatt. Du må også ha bosted i Norge og ha folkeregistrert adresse i Norge.

Etableringsgebyr TF Bank Mastercard

Det er ingen etableringsgebyr eller årsgebyr for å få TF Bank Mastercard. Fakturagebyr er på kr 0.

Aksepterer betalingsanmerkning?

Nei, dessverre aksepterer ikke TF Bank kredittkort søknader fra personer med betalingsanmerkning eller inkasso.

Selv om TF Bank ikke aksepterer søknader med betalingsanmerkninger, finnes det for eksempel nisjelåneagenter som Mer Finans, Motty, Uno Finans og Zen Finans som har samarbeid med banker som aksepterer denne gruppen kunder.

Om du har en bolig og ønsker å refinansiere finner du mer informasjon på følgende side: Refinansiere bolig med betalingsanmerkning.

Minimum alder

For å søke om TF Bank kredittkort må du være minst 18 år gammel og ha en fast inntekt på minst kr 150 000 kr i året.

Renteeksempel TF Bank kredittkort

Låneeksempel: Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265.

TF Bank kredittkort forsikring

Med TF Bank kredittkort kan du få gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Dette gjelder så lenge du betaler minst 50% av reisens totale kostnad med kortet. Forsikringen dekker blant annet:

 • Ubegrenset dekning ved sykdom eller ulykke på reisen
 • Inntil 10 000 kr i egenandel ved skade på leiebil
 • Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer
 • Avbestilling dekkes inntil kr 300 000

Forsikringen er levert av Gouda Reiseforsikring og har en egen alarmsentral som er tilgjengelig døgnet rundt.

TF Bank kredittkort login

TF Bank Mastercard Gold login: For å logge inn på din konto hos TF Bank, kan du gå til https://tfbank.no/login/ og logge deg in med bankID. Du kan logge deg in med både kodebrikke eller BankID-app, eller bruke BankID på mobil.

Når du er logget inn ser du saldoen din, transaksjoner, fakturaer, rabatter og mer. I tillegg kan du endre dine personlige opplysninger, både sperre og aktive kortet, søke om høyere eller lavere kredittgrense og bestille forsikring.

Overføre

Du kan overføre penger fra ditt TF Bank kredittkort til din private bankkonto via Overfør til konto skjemaet på nettbankens side. Du må ha hatt kortet ditt i minimum en måned og du må være eier av kontoen pengene skal overføres til.

Pr 2.5.23 er minstebeløp før overføring kr 10 000 og det koster kr 200 i gebyr i tillegg til at renter begynner å løpe fra overføringsdato.

Uttak

Du kan ta ut kontanter med ditt TF Bank kredittkort i alle minibanker som aksepterer Mastercard. Du kan maksimum ta ut kr 10 000 hver 7’ende dag.

Apple Pay og Google Pay

Med TF Bank Mastercard Gold kan du pr dags dato (2.5.23) ikke bruke til å betale med Apple Pay eller Google Pay. Derimot kan du benytte deg av kontaktfri betaling.

Kontaktfri betaling betyr at du legger kortet ditt intill betalingsterminalen og betalingen blir godkjent uten at du må slå koden din. Av sikkerhetsmessige årsaker kan det være at du må trykke OK på noen bankterminaler. Enkelte steder må du i tillegg også trykke koden din.

Hvordan bruke Apple Pay:

Er du nysgjerrig på Apple Pay eller har andre kort du vurderer å knytte Apple Pay opp mot, finner du mer informasjon i videoen under:

https://youtu.be/nnMl4NVa81Y

Fordeler med TF Bank kredittkort

Bank kredittkortet har flere fordeler som kan hjelpe deg å spare penger når du bruker kortet. Her er noen av fordelene du får med kortet:

 • Reiseforsikring: Gratis reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50% av reisen med kortet.
 • Rabatter: Fordelsprogram med rabatter innen opplevelser, reiser, velvære, restauranter, butikker og mer.
 • Gebyrfritt: Bruk kortet uten gebyrer uansett hvor du er i verden.
 • Betalingsforsikring: Få trygghet i tilfelle uforutsette hendelser som sykdom, arbeidsledighet eller dødsfall.

Kredittkort TF Bank alternativer

Det finnes mange kredittkort på markedet i tillegg til kredittkortet fra TF Bank. Her er noen av alternativene til TF Bank kredittkort og hvordan de sammenligner seg med hverandre pr 2.5.2023:

KredittkortKredittgrenseÅrsgebyrEffektiv rente fraReiseforsikringMin. alder
TF Bank Mastercard GoldInntil kr 150 000kr 024.24%Ja18 år
Motty kredittkortInntil kr 150 000kr 017,91%Ja20 år
Remember kredittkortInntil kr 150 000kr 028,43%Ja18 år
Resurs Bank kredittkortInntil kr 75 000kr 026,25%Ja20 år
Kredittkort sammenligning pr 2.5.2023

Som du kan se har TF Bank Mastercard Gold en høyere kredittgrense enn for eksempel kredittkortet fra Resurs Bank hvor du kan få maksimum kr 75 000 i kreditt. Du kan også sammenligne TF kortet med andre kort på Låneoversikten sin kredittkortoversikt eller på Finansportalen.no.

Hva koster det å søke TF Bank kredittkort?

Det er gratis å søke om TF Bank kredittkort. Og enten du får tilbud eller avslag trenger du heller ikke betale noe. I tillegg trenger du ikke takke ja til tilbud du får.

Hvordan søke TF Bank kredittkort?

For å søke om TF Bank kredittkort må du oppfylle følgende krav:

 • Du må være over 18 år
 • Du må ha fast inntekt over kr 150 000 kroner i året
 • Du må ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso
 • Du må godta at du blir kredittsjekket

Hvis du oppfyller disse kravene, kan du gå til TF Bank sin hjemmeside og klikke på «Søk nå». Deretter må du oppgi noen personlige opplysninger, som navn, adresse, telefonnummer, e-post, fødselsnummer og inntekt. Du må også samtykke til at banken gjør en kredittsjekk av deg.

Når du har sendt inn søknaden, vil du få svar elektronisk. Hvis du får innvilget søknaden, vil du motta kortet i posten.

Sammendrag

TF Bank kredittkort er et alternativ for deg som ønsker et kredittkort med kredittmulighet opptil kr 150 000 og mulighet for å utsette betalingen rentefritt inntil 43 dager.

For å søke om kortet må du være over 18 år, ha fast inntekt på minimum kr 150 000 og ingen betalingsproblemer. Det er ikke årsgebyr på kortet og reise og avbestillingsforsikring er inkludert i tillegg til ID-tyveriforsikring.

Du kan søke om kortet gratis på nettet og få svar digitalt. For å søke eller for å få mer informasjon kan du trykke på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på.

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon