Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Inkassolån MER Finans

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

Inkassolån MER Finans

Inkasso kan være en tøff og stressende opplevelse for alle som har mottatt et inkassokrav. Det kan være en stor byrde å håndtere alle de økonomiske forpliktelsene man har, spesielt når det kommer til høyere krav som har gått til inkasso.

Her kommer MER Finans inn i bildet. Finansagenten jobber med å hjelpe folk til å få kontroll over økonomien igjen. Via låneagenten kan du søke om å få en skreddersydd inkassolån-løsning tilpasset din økonomi.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva inkassolån er og hvordan du kan søke om inkassolån Mer Finans. Sist skal vi se på 5 alternativer til inkassolån.

Inkassolån MER Finans

Er inkassolån mulig?

Ja, det er mulig å få inkassolån selv om du har inkassosaker og en eller flere betalingsanmerkninger. For eksempel kan låneformidlingsproduktet inkassolån MER Finans hjelpe deg.

Også om du allerede har fått nei fra vanlige banker, kan du likevel bli godkjent for Inkassolån MER Finans.

MER Finans er ikke en bank selv, men samarbeider med nisjebanker som aksepterer inkassolån og betalingsanmerkninger. En av fordelene med dette, er at det kan være du mottar mer enn et lånetilbud etter å ha fylt ut en søknad på deres nettside.

Å sammenligne flere tilbud kan gjøre det lettere å finne det beste tilbudet og forbedrer din privatøkonomi.

Hva er inkassolån?

Inkassolån betyr å ta opp nytt lån for å betale ut dine inkassokrav. Med andre ord er inkassolån et lån som du kan bruke til å betale ut inkassokravene dine og samle dem i ett lån med lavere rente og bedre betingelser.

Hva er inkasso?

Inkasso er inndriving av gjeld og fordringer som ikke er betalt innen forfall til opprinnelig fordringshaver.

Wikipedia

Inkassolån er ikke et vanlig forbrukslån, men et lån som krever at du stiller med sikkerhet eller kausjonist.

Det betyr at du må ha noe av verdi som banken kan ta pant i, for eksempel bolig, bil eller båt. Eller du må ha noen som kan stille som kausjonist for deg, det vil si noen som garanterer for at de vil betale lånet ditt hvis du ikke klarer det selv.

Hvilken rente kan jeg få på et inkassolån?

Renten på et inkassolån kan variere avhengig av långiveren. I noen tilfeller kan det være høyere enn på vanlige lån på grunn av risikoen som følger med å låne til noen med betalingsanmerkninger.

Når du tar opp et inkassolån, vil renten være en viktig faktor å vurdere, ettersom det vil påvirke det totale beløpet du må betale tilbake.

En annen faktor som kan påvirke renten du får på et inkassolån, er lånebeløpet og tilbakebetalingstiden, så det kan være lurt å justere disse faktorene når du søker etter tilbud.

Du kan gratis sjekke uten å være logget inn hvordan renter og lånetid påvirker hvor mye lånet koster deg med Låneoversiktens lånekalkulator.

Hvordan søke om Inkassolån MER Finans?

For å søke om inkassolån MER Finans må du først finne ut hvor mye du skylder i inkasso og hvor mange kreditorer du har. Du må også ha oversikt over inntekten din og utgiftene dine, slik at du kan vise at du har råd til å betjene det nye lånet.

Når du har samlet all informasjonen du trenger, kan du fylle ut en søknad på MER Finans no nettsiden. Du må oppgi personlige opplysninger, økonomiske opplysninger, og informasjon om sikkerheten eller kausjonisten din.

Du må også laste opp dokumentasjon som bekrefter det du har oppgitt, for eksempel lønnsslipper, skattemelding, inkassovarsler og lignende.

MER Finans vil så behandle søknaden din og gjøre en kredittsjekk av deg. Hvis søknaden din blir godkjent, vil de sende deg et lånetilbud som du kan akseptere eller avslå.

Hvis du aksepterer tilbudet, vil de utbetale lånet til deg og til kreditorene dine, slik at inkassokravene dine blir slettet. Du vil da sitte igjen med ett lån som du må betale tilbake i henhold til avtalen.

Hva er fordelene og ulempene med inkassolån?

Fordelene med inkassolån er at du kan:

 • Bli kvitt betalingsanmerkningene dine og forbedre kredittscoren din
 • Få lavere rente og bedre betingelser enn på inkassokravene dine
 • Få bedre oversikt over økonomien din ved å ha ett lån i stedet for flere
 • Spare penger på gebyrer og renter ved å samle gjelden din

Ulempene med inkassolån er du:

 • må stille med sikkerhet eller kausjonist for å få lånet
 • kan få høyere rente enn på vanlig boliglån eller refinansieringslån

Når du søker Inkassolån MER Finans behandlers din søknad av finansagenten og de sine samarbeidspartnere. Bedriften samarbeider med bankene Bank2, Kraft Bank. Bluestep, Svea og mybank.

I tillegg til MER Finans, kan også andre lånespesialister hjelpe deg. For eksempel låneagenten Zen Finans videresender lånesøknaden din til opptil 10 banker. Også Uno Finans samarbeider med flere nisjebanker og kan hjelpe deg med inkassolån.

5 alternativer til inkassolån

Nedenfor finner du en nummerert liste i tilfeldig rekkefølge over alternativer til inkassolån som kan være til hjelp med inkassogjelden:

5 alternativer til inkassolån:

 1. Refinansiering: Refinansiering kan være en løsning hvis du har betalingsanmerkninger og ønsker å samle all gjelden din på ett sted. Refinansiering kan gi deg en lavere rente og en mer oversiktlig økonomi.
 2. Låne fra familie eller venner: Å låne fra familie eller venner kan være et alternativ hvis du ikke kan få lån fra en bank eller en annen finansinstitusjon. Siden långiver ikke er en bank, bør man tenke over hvordan dette eventuelt skal ordnes. Låneavtale? Gjeldsbrev? Eventuelt også kompislåning ala Folkefinansiering?
 3. Søke om lån fra en alternativ finansinstitusjon: Det finnes en rekke alternative finansinstitusjoner som tilbyr lån til personer med betalingsanmerkninger. Disse institusjonene har vanligvis høyere renter og avgifter enn tradisjonelle banker, men kan være en løsning hvis du har behov for penger raskt.
 4. Bruke sparing: Hvis du har en nødreserve eller andre sparepenger, kan dette være en måte å unngå inkassolån på.
 5. Selge eiendeler: Hvis du har eiendeler du kan selge, kan dette gi deg penger til å betale ned gjelden din og unngå å måtte ta opp et inkassolån.

I artikkelen ¨Tjen ekstra penger på å rydde i boden¨ kan du lese mer om hvordan du kan få til å betale regningene ved å selge unna det du ikke bruker lenger samtidig som du får det ryddig rundt deg.

Andre alternativer kan være å be om forskudd på lønn, forskudd på feriepenger, eller penger tilbake på skatten være nok til å betale ned inkassolånet.

Uansett fremgangsmåte. Det nytter ikke å gjøre som strutsen og putte hodet i sanden og så tenke at problemet forsvinner. Inkassoregninger må håndteres.

Sammendrag

MER Finans kan hjelpe deg med refinansiering med betalingsanmerkning og inkassolån. Sammen med utvalgte nisjebanker samarbeider de om å finne best mulig låneløsning for deg.

Siden låneagenten samarbeider med flere banker, varierer tilbudene. Dette gjør at du kan sammenligne hvilket rentetilbud og betingelser som er best for deg før du bestemmer deg.

For å få Inkassolån MER Finans må du enten ha sikkerhet i bolig eller ha kausjonist. Renten på inkassolån kan være høyere enn på vanlig boliglån fordi banken anser det mer risikofylt å gi lån til folk med betalingsanmerkninger og inkasso historie.

For å søke eller for mer informasjon om Inkassolån MER Finans kan du trykke på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på.