Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Ferratum lån

Ferratum lån er en kreditt du kan få utbetalt på dagen fra Ferratum bank. Når du søker hos nettbanken, får du innvilget en kredittramme fra 1 000 kr – 50 000 kr. Du trenger ikke bruke kredittkortet for å få pengene utbetalt.

Hos Ferratum skjer alt digitalt. Du kan søke via hjemmesiden og du velger selv hvor mye kreditt du vil be om. Du bestemmer selv hvor mye du vil bruke av kreditten. Når du overfører penger til deg selv bruker du av kreditten. Dermed får du et lån hos Ferratum som du må betale tilbake pluss renter og omkostninger.

Ferratum lån
© Låneoversikten

Ferratum lån

Ferratum lån starter med at du går på nettsiden ferratum.no og sender inn en søknad om å få kredittramme. Når du får godkjent søknaden og du selv aksepterer vilkårene får du en mulighet til å ta ut penger. Denne muligheten kalles også kreditt.

Du kan selv gå inn og bruke av denne kreditten. Siden Ferratum er en nettbank, gjør du dette enten foran PC’en eller på mobilen. Det er først når du bruker av kreditten at du får Ferratum lån.

Ferratum lån må betales tilbake i avdrag. Eller du kan velge å betale hele lånet tilbake på en gang. Lånet har rente og den effektive renten inneholder alle omkostningene. I tillegg til å betale tilbake det du har lånt må du også betale tilbake beløpet beregnet av den effektive renten.

Selv om Ferratum bank er en nettbank, får du hjelp. Du kan kontakte Ferrratum Bank Norge blant annet via chat på hverdager.

Låne penger med fleksikreditt

Ferrratum kaller sitt låneprodukt fleksikreditt. Når du søker om Ferratum fleksikreditt kan du be om lånemuligheter fra 1 000 kr opptil 50 000 kr. Derimot kan du selv velge hvor mye eller lite du vil bruke av disse pengene.

Velger du å ikke bruke fleksikreditten, tar du ikke opp lån. Og tar du ikke opp lån, koster det deg ikke noe i avdrag, omkostninger og rentekostnader.

Likevel er kreditten registrert på deg i Gjeldsregisteret. Så om du planlegger refinansiering med sikkerhet og har betalingsanmerkning eller refinansiering uten sikkerhet, vil det da kunne forbedre dine lånemuligheter å avslutte kontoen før du forhandler.

Utbetaling av Ferratum lån

Utbetaling av Ferratum lån kan du selv styre via ferratum.no min side. På bankens nettside velger du hvor mange penger du vil overføre. Du trenger ikke å låne hele beløpet du har kreditt på. Farratum lån er et fleksibelt lån siden du selv kan styre bruken av det enten foran skjermen eller på mobilen når det passer deg.

Om banken din er tilknyttet betalingssystemet Ferratum Bank bruker og du foretar ønske om utbetaling av Ferratum lån på formiddagen på en vanlig virkedag, vil du få pengene samme dag. Om ikke kan det ta opptil 2 dager før du får pengene inn på konto.

Aksepterer Ferratum betalingsanmerkning?

Ferrratum Bank aksepterer ikke søknader om du har betalingsanmerkning. Har du en eller flere betalingsanmerkninger finnes det lånevererandører som har spesialisert seg på dette og kan hjelpe deg.

Enten du ønsker å refinansiere boliglån med betalingsanmerkning eller ønsker å samle smågjeld fra forbrukslån og kredittkort koster det ikke noe å kontakte lånehjelperne. Tjenesten de tilbyr er uforpliktene go gratis for deg å bruke.

Om de finner et eller flere tilbud entene det er bedre eller dårligere enn det du har, så trenger du ikke å takke ja til noe. Det vil ikke komme en regning fra dem. Låneleverandørene mottar kompensasjon fra side samarbeidspartnere, og ikke fra deg.

Lån uten sikkerhet opptil 50 000 kr

Ferratum fleksikreditt er et lån uten sikkerhet opptil 50 000 kr. Når banken ikke krever sikkerhet for pengene i form av din leilighet eller andre eiendeler, vil banken se på denne type lån som mer risikofylt. Årsaken er at om du ikke betaler tilbake, så taper banken pengene de gav deg. Av den grunn har ofte lån uten sikkerhet høyere effektiv rente.

Ferratum har høy rente på sitt lån. Det er ikke ment å være et lån du har i mange år slik som for eksempel et huslån. Smålånet er et tilbud med høy rente om du ikke har andre muligheter og trenger penger raskt. Du kan sammenligne Ferratum lån med andre lån uten sikkerhet på siden for forbrukslån.

For å søke lån uten sikkerhet hos Ferratum eller for mer informasjon, trykk på linken under:

 

Legg igjen en kommentar