Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Refinansiere dyre smålån

Selv den beste av oss kan komme i en situasjon der vi trenger økonomisk hjelp, og da kan smålån være løsningen. Å ta opp smålån kan hjelpe oss med å komme oss ut av den økonomiske knipen, men de kan også bli dyre.

Heldigvis finnes det måter å refinansiere dyre smålån på. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvordan man kan refinansiere dyre smålån, og hvilke alternativer som finnes. Vi vil også se på hvordan man kan utnytte disse alternativene og få mest mulig ut av refinansieringsprosessen.

Samle dyre smålån og spar penger

Samle dyre smålån og spar penger

Å refinansiere dyre smålån kan være en måte å spare penger på. Det kan også gi deg muligheten til å samle flere smålån i ett, slik at du kan få en lavere rente, reduserte månedlige fakturaer og en enklere økonomisk hverdag.

Uansett hvilke typer lån du har, kan det hjelpe å få en oversikt over hvor mye du skylder og hvilke renter du betaler for øyeblikket. Dette kan hjelpe til med å bestemme om det vil lønne seg å refinansiere smålåna.

Noen banker som for eksempel Ferratum fleksikreditt har høy rente slik at det koster mer å låne hos dem. Andre banker har lavere rente.

I tillegg finnes det låneformidlere som kan hjelpe å finne en bedre økonomisk løsning for deg på gjeldsbyrden. Ofte trenger du kun å fylle ut en søknad, så sendes den ut til lånenettsidens samarbeidspartnere, slik at du kan få flere tilbud å velge mellom.

2 måter du kan refinansiere dyr lav gjeld?

2 måter du kan refinansiere dyr lav gjeld: Den første er å refinansiere smålån uten sikkerhet. Dette innebærer å søke om et nytt lån som dekker alle dine smålån samtidig, slik at du kan betale dem av med ett nytt større lån.

Det andre alternativet er å samle smålånene i boliglånet. Dette vil kunne gi deg en lavere rente sammenlignet med smålånene, slik at du kan spare penger og får ned kostnadene på månedsfakturaen.

Refinansiere smålån uten sikkerhet

Når du refinansierer smålån uten sikkerhet, innebærer dette å søke om et nytt lån som dekker alle de smålånene du har. En måte å gjøre dette på er å søke refinansiering av forbrukslån.

Forbrukslån tilbys med ulik rente og jo lavere rente du får, jo mer penger sparer du på lånet totalt. Å sammenligne forbrukslån kan gjøre at du sparer penger.

Hos Axo Finans kan du refinansiere dyr smågjeld.

God kredittscore og god betalingshistorie kan gjøre det lettere å få godkjent søknaden. Ved å refinansiere smålån uten sikkerhet, kan du få en lavere rente sammenlignet med det du betalte på de opprinnelige lånene.

Samle de dyre lånene i boliglånet

En annen måte å refinansiere dyr lav gjeld på er å samle alle smålånene i boliglånet. Dette betyr at du tar ut et nytt boliglån som dekker alle dine smålån, inkludert renter og gebyrer.

Boliglånet har gjerne mye lavere rente enn for eksempel smålån som kan være forbrukslån eller kredittkortlån fordi banken da får sikkerhet i din bolig. Dette betyr at du kan få en lavere rente sammenlignet med det du betalte på de opprinnelige lånene.

Fordeler med å refinansiere dyre smålån

Det er flere fordeler med å refinansiere dyr lav gjeld. Den største fordelen er at du får en lavere rente sammenlignet med de opprinnelige lånene. Dette betyr at du kan spare penger over tid.

En annen fordel ved å refinansiere smålån er at du får en enklere å administrere lån. I stedet for å betale flere små lån, kan du nå betale ett lån, noe som gjør det enklere å holde oversikt over gjelden.

Samle smålån og få utbetalt litt ekstra

Samle smålån og få utbetalt litt ekstra?

Når du refinansierer smålån, kan du få utbetalt litt ekstra i forbindelse med refinansieringen. Dette kan være som et kontantbeløp eller som et avdrag på lånet.

Før du søker om å refinansiere smågjelden, kan det lønne seg å forhåndsjekke hva bankene mest sannsynlig kommer til å sjekke. I Norge kan bankene og du som privatperson sjekke din status på smålåna og annen forbruksgjeld uten sikkerhet hos Gjeldsregisteret sin nettside.

Tips til dekning av egenkapital

  • Dersom du allerede eier bolig og har ledig lånekapasitet i boligen, kan du hente ut nødvendig egenkapital med et rammelån
Mer Finans

Se hvor mye du kan spare på å refinansiere.

I tillegg til å ha en oversikt over hvor mye gjeld du har, månedlig betalingssum, renter og sjekket hvor mye som er registrert på deg i Gjeldsregisteret, kan det hjelpe å bruke en refinansierngskalkulator for å beregne hva endring i lånebeløp og lånetid faktisk betyr for økonomien din.

Da kan det bli enkelere å se hvor mye du kan spare på å refinansiere den dyre gjelden. Eller kanskje du finner ut at det ikke vil lønne seg å gå gjennom refinansieringsprosessen.

Kan jeg få avslag på søknaden om refinansiering?

Ja, du kan få avslag på søknaden om refinansiering. Om du så har bestemt deg for å søke om å samle all smågjelden, er det ikke garantert at du får godkjent søknaden. Dette kan avhenge av din kredittscore, din økonomiske situasjon, og kravene banken stiller.

For eksempel å refinansiere uten fast jobb kan være mer utfordrende enn å refinansiere som vanlig godt betalt lønnsmottaker.

Har du betalingsanmerkning og ønsker å bake inn smålåne i boliglånet, kan dette også bli vanskeligere å få igjennom hos vanlige banker.

Før du søker, kan du sjekke bankens nettsiden som ofte har både søknaden og kravene for å få godkjent søknaden listet opp.

Har du en bank du har godt forhold til, kan det være du ønsker å spørre dem om tilbud. Og for å sikre at du kan sammenligne tilbudet og får best betingelser, kan du sammenligne med flere banker.

Søker du via en låneagent, tar de jobben for deg gratis. Med den ene søknaden du fyller ut på nettet sjekker de opp blant sine partnere hvem som kan gi deg best tilbud.

Trenger du økonomisk hjelp og de vanlige bankene ikke vil hjelpe deg, finnes det lånespesialister som Motty, Mer Finans, Uno Finans og Zen Finans som kan hjelpe deg.

Sammendrag

Å refinansiere dyre smålån inn i et bedre lån kan hjelpe på privatøkonomien. Dette gjøres ved å ta opp et større lån og bruke dette til å betale ut smålåna.

Du kan refinansiere smålåna med et et nytt lån uten sikkerhet, som for eksempel et forbrukslån. Alternativt kan du samle låna i boliglånet som oftest har lavere rente da banken har sikkerhet i boligen din.

Fordeler med å samle gjelden er at du du kan få en enklere hverdag med kun en faktura i måneden og lavere rente som gjør regningen mindre.

Er du ikke innenfor bankens kriterier for å gi ut penger, finnes det nisjebanker som har spesialisert seg på kunder som ikke har A4 økonomi. For eksempel låneagenten Mer Finans samarbeider med banker som har mer fleksible krav.

I tabellen nedenfor kan du selv sjekke hvor mye du kan spare på å få lavere rente og eventuelt endre nedbetalingsperioden. Tabellen er interaktiv, det vil si den reagerer med en gang akkurat som en kalkulator.

Drar du i de grønne små ballene og endrer renten eller lånetiden, kan du med en gang se hvor mye du må betale totalt for samlet lån. I tillegg kan du se hvor mye du må betale i månedlige kostnader.

For mer informasjon, eller for å søke om tilbud trykker du på den grønne knappen det står ¨Søk her¨ på.

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results