Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Credits Gold

Beløp:
Term:
Vis flere resultat

Credits Gold

Credits Gold var et kredittkort fra BB Bank som i dag er fusjonert med TF Bank. I dag kalles kortet TF Bank Mastercard. Kortet gir deg mulighet for kreditt på inntil kr 150 000.

Med kredittkortet får du opptil 43 dager rentefri kreditt. Inkludert er fordeler som årsgebyr på kr 0 og gratis reise- og avbestillingsforsikring.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på kredittkortet og hvordan du kan søke på kortet.

Credits Gold

Hva er Credits Gold?

Credits Gold var navnet på et kredittkort fra BB Bank som ble slått sammen med TF Bank. I dag heter kredittkortet TF Bank Mastercard. På bildet over ser du hvordan kortet ser ut i dag.

Credits Gold er i dag TF Bank Mastercard

Nylig ble det kjent at kortet har skiftet navn. Credits Gold er blitt til TF Bank Mastercard.

Kredittkort360

I tillegg kalles kortet også TF Bank Mastercard Gold. Selve kortet er i gull og er et tilbud fra banken TF Bank. TF Bank er en internasjonal bank som tilbyr lån, kredittkort og innskuddskonto i flere land inkludert i Norge.

Mastercard Gold kan brukes over hele verden uten gebyrer. Kortet har en individuell kredittgrense som fastsettes etter en kredittvurdering. Maksimum kredittgrense er kr 150 000.

Credits Gold lån

Det nye kredittkortet er akkurat som det gamle kredittkortet med tanke på at du ikke tar opp et lån som for eksempel et forbrukslån eller boliglån, men du får mulighet å ta opp kreditt som et lån.

Forbrukslån og boliglån er penger du får overført til din konto med en gang, men kreditt er mulighet til å bruke penger om du vil og eventuelt når du trenger det. Du finner mer informasjon om TF Bank forbrukslån her.

Det betyr at du kan bruke kortet til å betale for varer og tjenester, men du må betale tilbake det du skylder innen en fastsatt frist. Hvis du ikke betaler tilbake innen fristen, må du betale renter på det utestående beløpet.

Credits Gold kredittkalkulator

En kredittkalkulator er et verktøy som hjelper deg å beregne hvor mye du kan låne med et kredittkort, og hvor mye det vil koste deg i renter og gebyrer. Du kan bruke en kredittkalkulator for å sammenligne ulike kredittkort og finne det som passer best for deg.

En kredittkalkulator for Gold masterkortet finner du på TF Banks nettside.

Hvilken kredittgrense kan jeg få hos Credits Gold?

Kredittgrensen for det nye Gold Masterkortet er kr 150 000 kr. Maksimum kreditt fastsettes individuelt etter en kredittvurdering. Det vil si at banken vurderer din økonomiske situasjon, inntekt, gjeld og betalingshistorikk før de bestemmer hvor mye du kan låne med kortet.

Kredittgrensen er den maksimale summen du kan ha utestående på kortet til enhver tid.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstid er den tiden det tar å betale tilbake det du skylder på et kredittkort. Med Mastercard Gold har du inntil 43 dagers rentefri periode, det vil si at du ikke betaler renter hvis du betaler tilbake hele beløpet innen 43 dager etter at du brukte kortet.

Hvis du ikke betaler tilbake alt innen fristen, må du betale renter på det resterende beløpet. Du må også betale et minimumsbeløp hver måned, som er 300 kr eller 3,3 % av saldoen.

Effektiv rente

Effektiv rente er den totale kostnaden for et lån eller et kredittkort, inkludert nominell rente og alle gebyrer. Effektiv rente viser hvor mye det faktisk koster deg å låne penger med et kredittkort. Effektiv rente for nye Mastercard Gold er fra 24,24% – 39,38% per år.

Inntektskrav

For å søke om å få kredittkortet må du ha en fast årsinntekt på minst 150 000 kr. Du må også være over 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Etableringsgebyr

Det er ingen etableringsgebyr for Mastercard Gold. Det er heller ingen årsavgift eller gebyrer for varekjøp.

Aksepterer betalingsanmerkning?

Nei, Gold Mastercard aksepterer ikke søkere med betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Du må ha en god kredittscore for å få innvilget kortet.

Minimum alder

Du må være minst 18 år for å søke om Mastercard Gold.

Renteeksempel Credits Gold kredittkortet

Nedenfor er et renteeksempel på det Mastecard Gold (tidligere Credits Gold) kortet:

Låneeksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

Fordeler med kortet

Noen av fordelene med kortet er:

  • Gebyrfritt kredittkort verden over
  • Inntil 43 dagers rentefri periode
  • Inntil 150 000 kr i kredittgrense
  • Fordelsprogram med rabatter
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • ID-tyveriforsikring inkludert
  • Mulighet for betalingsfri måned og betalingsforsikring

Credits Gold logg inn

For å logge inn på din brukerkonto hos banken, kan du gå til https://minesider.tfbank.no/login og logge deg inn med bankID. Du kan enten bruke kodebrikke eller BankID-app, eller bank ID på mobil.

Når du er logget inn får du oversikt over saldo, transaksjoner, fakturaer og fordeler.

Credits Gold min side

Min side er det samme som din brukerkonto hos banken sin nettside. Når du er logget inn, kan du administrere ditt kredittkort og se all relevant informasjon om din kredittavtale.

Hva koster det å søke Credits Gold kort?

Det koster ingenting å søke om å få kredittkortet. Søknaden er uforpliktende å sende inn. Du får svar digitalt når søknaden er behandlet.

Hvordan søke Credits Gold kredittkort?

For å søke kortet, må du være over 18 år og ha en fast inntekt på minst 150 000 kr i året. Du må også ha en god kredittscore, ingen betalingsanmerkninger og godta at du blir kredittsjekket.

Du kan søke om kortet på nettet ved å fylle ut et skjema med personlige opplysninger, inntekt og utgifter. Du får svar digitalt. Hvis søknaden blir godkjent, får du tilsendt kortet i posten.

Sammendrag

Credits Gold heter i dag TF Bank Mastercard Gold og er et kredittkort med kreditt opptil kr 150 000. I tillegg til 43 dager rentefri kreditt, kan du også få reiseforsikring, rabatter og slipper å betale årsgebyr.

For å søke om kortet må du være over 18 år, ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker, ha minimum kr 150 000 i inntekt og akseptere at du blir kredittsjekket.

For å søke eller for mer informasjon, kan du trykke på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på.