Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Kredittlånet

Låne kr 150 000 over 5 år?

Beløp:
Nedbetalingstid:
 • Filter for:
 • Forbrukslån
 • Kredittkort
 • Refinansiering uten sikkerhet
 • Refinansiering med sikkerhet
 • Aksepterer betalingsanmerkning/inkasso
 • Under 21 år
Vis flere resultat

Innfri kredittlån inntil 500 000 kr. uten sikkerhet

Gateadresse til Kredittlånet - Brugata 6 OS Norge

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet. Du kan få forbedret lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Søk Lån

14,9%, eff rente ved 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 93.730 kr.

www.kredittlånet.no - innfri kreditt inntil 500 000 kr. - Kredittlånet

Informasjon

Lånebeløp: 25 000 kr. – 500 000 kr.

Rente: 7,50%-26,90%

Nedbetalingstid: 1-15 år

Priser og betingelser:

Etableringsgebyr: Maks 950 kr

Minimum alder: 24 år

Minimum inntekt: 220 000 kr.

Norsk statsborgerskap kreves: Ja

Aksepterer betalingsanmerkninger: Ja

Låneeksempel:

14,9%, eff rente ved 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 93.730 kr.

kredittlanet logo

FAKTA  NETTSTED  VEIBESKRIVELSE

Kontaktinfo:

Adresse: Brugata 6, 5200 OS

Email: kredittlanet@digitalfinans.no

FacebookKredittlånet på Facebook

Nettadresse: https://kredittlanet.no/

Kredittlånet blir drevet av Digitalfinans AS.

Digitalfinans AS:

 • Daglig Leder: Jostein Østgulen (foretaksregistrert 08.04.2020)
 • Styrets Leder: Jostein Østgulen (foretaksregistrert 08.04.2020)
 • Selskapsform: Norsk Aksjeselskap
 • Juridisk Navn: DIGITALFINANS AS
 • Organisasjonsnummer: 917 896 143
 • Aksjonærer:
  • MDA Holding AS – 50 aksjer – 50% andel
  • Helander Holding AS – 50 aksjer – 50% andel
 • Stiftelsesdato: 06.10.2016

Minste lånebeløp fra 25 000 kr.

Du kan få hjelp med å finne forbrukslånet med lavest rente fra 25 000 kr. og oppover til maksimum 500 000 kr. Ønsker du å kun låne et mindre beløp av sms lån (det vil si små beløp) kan du få hjelp hos Ferratum Mobile Bank. Hos Ferratum får du fleksikreditt fra kr. 1 000 kr. For smslån 500 kr. så dekker ikke Låneoversikten i sin oversikt noen leverandører som gir dette.

Søk Lån

14,9%, eff rente ved 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 93.730 kr.

Del på

Kilder:

Kredittlånet sin webside url link til Kredittlånet

Brønnøysundregistrene url link til informasjon om Digitalfinans hos Brønnøysundregistrene

Nettsiden til Digitalfinans url link til nettsiden til Digitalfinans

Proff url link til Digitalfinans på Proff

Oppdatert

 • 21.6.2021 Teknisk oppdatering. Artikkelen revidert med oppdaterte link (status kode 3xx).
 • 29.10.2021 Oppdatert innholdet i artikkelen.

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon

Trykk her for å sammenligne eller for å lære om å samle forbrukslån med refinansiering.

¨Penger vil ikke skape suksess, friheten til å klare det vil¨

Nelson Mandela

Kilde: TV2

Hei

Mitt navn er Yvette Boye og jeg er webredaktøren på nettstedet Låneoversikten.

I denne artikkelen er Kredittlånet omtalt. Låneagenten tilbyr i samarbeid med finansagenten Digitalfinans å samle kreditter og lån til bedre betingelser for opptil 500 000 kr. Du trenger ikke å stille opp med bolig for å forbrukslån via Kredittlånet. Låneformidleren aksepterer søknader uten sikkerhet.

Har du erfaring med Kredittlånet?

Har du erfaring med finansagenten? Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under.

Bildet av Webredaktør Yvette Boye på Låneoversikten
Webredaktør på Låneoversikten Yvette Boye
© OMACO AS

Del din erfaring med andre

Legg igjen en kommentar