Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet er et lån fra kr 500 000 og opptil kr 15 000 000 du kan søke om på den norske nettsiden tfinans.no.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan beregne lånekostnadene med Tfinans refinansieringskalkulatoren.

I tillegg skal ta for oss hvilke betingelser du må oppfylle for å kunne søke, se på andres erfaringer, fordeler og ulemper med lånet, og sjekke alternative lånetilbud.

For å søke på Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet, trykk på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på.

Beløp:
Nedbetalingstid:
Vis flere resultat

For deg i farta, trykk på punktet under du vil lese mer om:

TjenestetorgetFinans refinansiering no
Datamaskin med skjermdump fra tfinans no nettsiden[1}.

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet kort fortalt: Tjenestetorget Finans er en norsk låneagent hvor du blant annet kan søke om å samle gjelden din i ett nytt lån med sikkerhet i boligen din. Du kan få refinansieringslån fra kr 500 000 og opptil kr 15 000 000.

For å søke må du være minst 23 år og eie en bolig i Norge. Selv om du har betalingsanmerkninger og ubetalte regninger kan søknaden din bli godkjent.

Du kan søke på nettet på websiden tfinans.no. Det koster ikke noe å søke og du trenger ikke takke ja til tilbud.

Tjenestetorget Finans er ikke en bank, men er en lånagent som samarbeider med flere banker og samler inn lånetilbud til deg. Dette gjør at du med en søknad kan sammenligne uavhengige lånetilbud og lettere finne best lån.

Når du søker, velger du hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang nedbetalingstid du vil ha. Endelelig rente blir først oppgitt med lånetilbudet.

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet lånekalkulator

Med ¨Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet¨ lånekalkulatoren kan du beregne hvor mye det vil koste å samle ett eller flere forbrukslån og kredittkortlån i samlet lån med en sum før du sender søknaden.

Du kan beregne kostnadene på det nye lånet både totalt og pr måned ved å fylle ut lånebeløpet, nedbetalingsperioden og renten i kalkulatoren. Når du drar de blå boblene på kalkulatoren endrer du betingelsene på lånet.

I tillegg får du en oppdatert graf som gir deg en nedbetalingsoversikt over hva lånebeløpet (grønt) og rentekostnadene (rødt) utgjør av totalkostnadene.

Grafen endrer seg også når du drar i de blå boblene.

Under kan du teste Tfinans lånekalkulatoren:

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet lånekalkulator

Hvor mye vil du låne?

[qis loanmin=500000 loanmax=15000000 loaninitial=2000000 loanstep=1000 periodmin=1 periodmax=30 periodinitial=25 interestmin=6 interestmax=25 interestinitial=7]

Låneeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291

Lånekalkulatoren er tilpasset Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhets betingelser for lånesum, nedbetalingsperiode, og minimum/maks rente.

For å bruke en lånekalkulator som er generell, kan du sjekke ut lånekalkulatoren.

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet betingelser

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet betingelser

Refinansiering er et nytt lån som erstatter ett eller flere gamle lån[2]. For eksempel kan det være forbrukslån du tok for å pusse opp, kredittkort du brukte på ferien eller et lån du tok opp til noe du bare trengte der og da.

Å refinansiere med sikkerhet betyr at banken får noe i sikkerhet for å låne ut penger til deg, som for eksempel hjemmet ditt.

Det er også mulig å refinansiere uten at du må pantsette boligen din. Dette kalles refinansiering uten sikkerhet.

Under finner du en oversikt over betingelsene for å kunne søke på lånet ¨Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet¨:

Beløp

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet er et lån du kan søke fra kr 500 000 opptil kr 15 000 000. Lånet er et refinansieringslån og kan brukes til å betale ut et eller flere dyrere forbrukslån i ett nytt og bedre lån.

Effektiv rente

Effektiv rente er fra 6.65% – 24.9%.

Minimum alder

Minimumsalder for å søke Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet er 23 år.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstiden er fra 1 år opptil 30 år.

Inntektskrav

Ingen inntektskrav. Men du kan maksimum låne 5 ganger inntekten din[1].

Maks oppstartsavgift

Ikke oppgitt, men ofte koster omstartslån mellom 1-4% i etableringsgebyr.

I tillegg må du eie bolig i Norge.

Låneeksempel

Låneeksempel i ord:
Når du tar opp et nytt lån på kr 2 millioner vil lånet i løpet av 25 år koste kr 2.033.291 når den effektive renten er på 6,65%. Totalt vil lånet koste kr 4.033.291.

Låneeksempel oppsummert:
Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291

Hvem kan få lån?

Under finner du en liste som summerer opp hvem som kan søke på ¨Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet¨ lånet:

Lånekrav

 • Minimum 23 år gammel
 • Må eie bolig i Norge
 • Aksepterer at du blir kredittsjekket
 • Ikke låne mer enn 5 ganger inntekten din

For å kunne søke Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet må du være minst 23 år, og må eie en bolig i Norge.

I tillegg må du godta at du blir kredittsjekket av Tfinans sine samarbeidspartnere som mottar søknaden din.

I kontrast til andre bankers vilkår som feks Morrow Bank og TF Bank som ikke aksepterer betalingsanmerkning, samarbeider TFinans med banker som tar imot søknader fra folk som har betalingsanmerkning.

Informasjonskrav og dokumentasjon: Når du fyller ut en søknad på ¨Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet¨ produktet må du fylle ut hvor mye du vil låne og lånetid.

I tillegg må du oppgi informasjon om deg selv. Dette inkluderer fullt navn, epost adresse, mobil, fødselsnummer, statsborgerskap.

Du må også fylle ut informasjon om inntekt, husholdninger, og lån/gjeld.

Når du søker omstartslån, må du legge ved en e-takst på boligen. For hjelp til å legge ved skattemeldingen, har TFinans laget en brukerveiledning[3].

Hvem samarbeider Tjenestetorget Finans refinansiering med?

Tjenestetorget Finans refinansiering samarbeider med flere banker som aksepterer betalingsanmerkninger.

Når du er på nettsiden til finans.no/omstartslan og fyller ut en søknad, vil søknaden gå videre til låneagentens samarbeidspartnere hos dem du oppfyller lånekravene.

Vedrørende låneproduktet ¨Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet¨ samarbeider selskapet med følgende banker hvor utlånsvirksomheten skjer:

Samarbeidspartnere

 • Balanse Bank
 • Bank 2
 • BlueStep Bank
 • Kraft Bank
 • MyBank
 • Nordax Bank
 • Svea Finans

Om du stusser litt over at kredittvurderingen kommer fra, for eksempel Kraft Bank eller Nordax Bank, skyldes dette at det er de som foretar kredittvurdering av deg og ikke TFinans.

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet erfaringer

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet erfaringer

Selve låneproduktet Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet har ikke en egen side med anmeldelser på Trustpilot.no. Det er heller ikke vanlig at produktene har dette på Trustpilot.

Derimot har selskapet Tjenestetorget Finans en egen verifisert side med anmeldelser på Trustpilot[4].

Låneagenten har mottatt 564 anmeldelser hvor den gjennomsnittlige erfaringnr er 4.9 av 5 mulige TrustScore. Det vil si nesten fem stjerner av fem mulige.

Denne høye TrustScoren, og så mange positive erfaringer fra anmeldere, har gitt selskapet kategorien Enestående som vist på bildet under:

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet erfaringer
Redigert skjermdump fra Trustpilot på Tjenestetoger Finans[4].

På Trustpilot siden er det totalt 564 omtaler. De fleste omtalene har gitt låneagenten TrustScore på 5 og gitt 5 stjerner og svært positive brukeranmeldelser.

Likevel har noen få hatt en mindre positiv brukeropplevelse. I boksen under finner du en oppsummering på andelen som har gitt 5 stjerner eller mindre:

TrustScore*

4.9

Resultat: Basert på 564 TrustScore med 5 stjerner (95%), 4 stjerner (4%), 3 stjerner (0%), 2 stjerner (<1%) og 1 stjerne (1%) anmeldelser av totalt 5 mulige stjerner.

*Resultatet gjelder for Tjenestetorget Finans[4].

Fordeler og ulemper med Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet

Det er både fordeler og ulemper med å refinansiere. Et par av fordelene er at du gjerne kan få bedre rente fordi banken får sikkerhet i boligen din og du kan spare penger på å samle dyre smålån.

En tredje fordel er at man kan betale ned over lengre tid. Dette kan også sees på som negativt fordi jo flere år man bruker på å betale ned, jo mer vil lånet totalt koste.

Du kan enkelt sjekke hvordan dette med lånetid påvirker låneutgiftene med lånekalulatoren til TFinans ovenfor.

Akkurat som med andre refinansieringslån kan også produktet ¨Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet¨ sees fra to sider.

Her følger en liste med fordeler og ulemper med Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet:

Fordeler

 • Kan samle forbrukslån og kredittkort i ett nytt lån
 • Kan låne opptil 15 millioner
 • Kan sammenligne lånetilbud og spare penger
 • Godtar betalingsanmerkninger
 • Du kan søke på nettet

Ulemper

 • Omstartslån kan ha høyere rente
 • Minimum alder 23 år
 • Søker via et ledd og ikke direkte hos banken
 • Må eie bolig

Med Tjenestetoget refinansiering med sikkerhet får du en mulighet til å samle gjelden i ett nytt lån med bedre betingelser. Dette kan bety lavere, lavere månedskostnader, og kun en faktura å forhold seg til i stedet for flere.

Siden Tfinans er en nettside, kan du søke hele døgnet.

Å refinansiere når du har betalingsanmerkninger kan resultere i at lånet, som også kalles omstartslån, kan ha høyere rente enn et vanlig lån.

Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet alternative lånetilbud

Alternative lånetilbud

Banker og låneagenter opererer med ulike betingelser for hvilke krav lånesøknadene må oppfylle for å bli godkjent. I tillegg har de også varierende vilkår på selve låneproduktet de tilbyr.

For eksempel, om du ønsker å låne et mindre lån uten å måtte pantsette boligen din, kan du søke om forbrukslån. Alternativt kan du søke forbrukslån og refinansiere lån, dermed få bedre rente uten å måtte oppgi boligen som sikkerhet for lånet.

Da vil du kunne både låne og samle beløp på kr 50 000, kr 100 000 eller kr 150 000, noe som er mye mindre eller en halv million.

1. Bank og låneagenter som tilbyr forbrukslån

Blant annet tilbyr bank og låneagentene i tabellen ¨Forbrukslån¨ under forbrukslån (alfabetisk listet):

ForbrukslånEff. renteEksempelGå videre
Långivere forbrukslån6.9%-29.06%Låneeksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.Til Långivere ->
(annonselenke)
Morrow Bank forbrukslån8.67%-32.1%Låneeksempel: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34 %, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr.Til Morrow Bank -> (annonselenke)
Motty forbrukslån6%-23%Låneeksempel: 100 000 kr over 5 år Effektiv rente: 14,15 % Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 krTil Motty ->
(annonselenke)
Oversikt over tre låneformidlere som tilbyr forbrukslån. For full sammenligning, se forbrukslånoversikten.

For mer informasjon, trykk på den blå lenken over som starter med ¨Til …¨.

Nedbetalingstiden er gjerne kortere enn når du refinansierer boligen. Det er vanlig å få låne med nedbetalingstid fra 1-5 år på forbrukslån.

2. Bank og låneagenter som tilbyr å refinansiere forbrukslån uten sikkerhet

Du kan også refinansiere forbrukslån uten sikkerhet hos Tfinans.

Alternativt kan du søke hos andre banker og låneagenter som tilbyr å refinansiere forbrukslån uten sikkerhet.

For eksempel aksepterer bank og låneagentene i tabellen ¨Ref. forbrukslån uten sikkerhet¨ under søknader om å refinansiere forbrukslån uten sikkerhet (i alfabetisk rekkefølge):

Ref. forbrukslån uten sikkerhetEff. renteEksempelGå videre
Långivere refinansiering uten sikkerhet6.9%-29.06%Låneeksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.Til Långivere ->
(annonselenke)
Morrow Bank refinansiering uten sikkerhet6.36%-21.99%Låneeksempel: 300 000 kr over 7 år, nominell rente 8,34 %, effektiv rente 9,17 %, etableringsgebyr 0 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 99 995 kr, totalt 399 995 kr.Til Morrow Bank -> (annonselenke)
Motty refinansiering uten sikkerhet6%-23%Låneeksempel: 100 000 kr over 5 år Effektiv rente: 14,15 % Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 krTil Motty ->
(annonselenke)
Oversikt over tre låneformidlere som tilbyr å refinansiere forbrukslån uten sikkerhet (Morrow Bank hette før Komplett Bank). For full sammenligning, se forbrukslånoversikten.

Du kan søke ved å klikke på blå lenke i høyre kolonne som starter med ¨Til …¨ i tabellen over.

Når du refinansierer forbrukslånet uten sikkerhet, vil du typisk få lov til å betale tilbake over lengre tid enn ved forbrukslån. Generelt kan du få tilbakebetale lånet i inntil 15 år. 

3. Låneagenter som tilbyr å refinansiere med sikkerhet

På den annen side kan du få lengre nedbetalingstid på opptil 30 år og mulighet til å låne flere millioner dersom du refinansierer med sikkerhet.

Sikker refinansiering betyr at du setter noe på plass som banken godtar som sikkerhet for lånet. Du kan for eksempel refinansiere boliglånet på huset. Dette gir deg muligheten til å kombinere dyre forbrukslån og eksisterende boliglån til et nytt kombilån. 

Under finner du en oversikt over TFinans og andre lånemeglere som kan hjelpe med ¨Refinansiere med sikkerhet¨ (alfabetisk listet):

Refinansiere med sikkerhetEff. renteEksempelGå videre
MER Finans refinansiering med sikkerhet3.5%-8%Låneeksempel: Ann. lån 2 mill o/25 år. Eff. rente 7,68%. Kost 2.379.341, totalt 4.379.341Til Mer Finans ->
(annonselenke)
Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet6.38%-13.4%Låneeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291Til Tjenestetorget Finans -> (annonselenke)
Uno Finans refinansiering med sikkerhet5.03%-24.4%Låneeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298,-.Til Uno Finans ->
(annonselenke)
Oversikt over tre låneformidlere som tilbyr å refinansiere med sikkerhet. For full sammenligning, se refinansieringsoversikten.

For å sende en gratis og uforpliktende søknad eller for å lese mer om et av lånealternativene i tabellen over, trykker du på blå lenke som starter med ¨Til …¨.

For å være sikker på å få det beste lånet kan det være lurt å sammenligne før du signerer en ny kontrakt. Du kan sammenligne lån på Finansportalen. Alternativt er det også mulig at banken du allerede har lån fra kan tilby deg et lån du kan sammenligne. 

Aksepterer betalingsanmerkning - alternativer

Aksepterer TFinans betalingsanmerkning?

Ja, på tfinans no sin nettside kan du søke lån selv om du har betalingsanmerkning.

Dette er i kontrast til en del banker som ikke godtar lånesøknader når man har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

I tillegg til TFinans så finnes det alternativer hvor du også kan søke selv om du har betalingsanmerkning og/eller inkassosaker.

Du kan søke om forbrukslån, refinansieringen uten sikkerhet eller refinansiere boliglånet ditt selv med om økonomien har vært trøblete.

I tabellen under finner du en oversikt over lån hvor søkere med betalingsanmerkning/inkasso aksepteres i tillegg til TFinans (alfabetisk listet):

Aksepterer betalingsanmerkning lånEff. renteEksempelGå videre
MER Finans refinansiering med sikkerhet3.5%-8%Låneeksempel: Ann. lån 2 mill o/25 år. Eff. rente 7,68%. Kost 2.379.341, totalt 4.379.341Til Mer Finans ->
(annonselenke)
Motty forbrukslån6%-23%Låneeksempel: 100 000 kr over 5 år Effektiv rente: 14,15 % Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 krTil Motty ->
(annonselenke)
Motty refinansiering uten sikkerhet6%-23%Låneeksempel: 100 000 kr over 5 år Effektiv rente: 14,15 % Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 krTil Motty ->
(annonselenke)
Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet6.38%-13.4%Låneeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291Til Tjenestetorget Finans ->(annonselenke)
Uno Finans refinansiering med sikkerhet5.03%-24.4%Låneeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298,-.Til Uno Finans ->
(annonselenke)
Oversikt over fem låneformidlere som aksepterer betalingsanmerkninger.

For å søke, klikk på blå lenke i høyre kolonne i tabellen over som starter med ¨Til …¨.

Å få flere lånetilbud kan gjøre det enklere å finne ut hvilket som er best. Banker og låneagenter kan ha ulike standarder for å vurdere søknaden og statusen din.

Som et resultat kan du få en bedre låneavtale fra en bank enn fra en annen. Og slik kan du spare penger på lånekostnadene dine og få et bedre daglig økonomisk liv. 

Sammendrag

Denne artikkelen kan oppsummeres som følger:

 • Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet er et låneprodukt som formidler lån via sine samarbeidspartnere.
 • Tjenestetorget Finans er ikke en bank, men er låneagent og har en nettside. På tfinans.no kan du digitalt søke lån fra kr 500 000 opptil kr 15 000 000.
 • For å beregne totalkostnaden for lånet og den månedlige lånekostnaden kan du bruke Tfinans lånekalkulatoren.
 • betingelser: nedbetalingstid fra 1-30 år, minstealder fra 23 år, og maks lån er 5 ganger inntekten.
 • erfaringer: Enestående, TrustScore på 4.9.
 • Tilbyr refinansiering, alternativer er Långivere, Morrow Bank (tidligere Komplett Bank), og Motty.
 • Aksepterer betalingsanmerkning, alternativer er Mer Finans og Uno Finans.

For å lære mer om Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet eller søke, trykk på grønne knappen nedenfor ¨Til lånesøknad¨.

Låneeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291


Kilder:
[1] «Omstartslån»tfinans.no. Besøkt 12. juli 2023.
[2] «Refinansiering»no.wikipedia.org. Besøkt 12. juli 2023.
[3] «Hvordan laste ned skattemelding til lånesøknad»tfinans.no. Besøkt 12. jul 2023.
[4] «Tjenestetorget Finans»no.trustpilot.com. Besøkt 12. juli 2023.

Først publisert:

Sist endret:

Adding Print Button

Mer om:

Forbrukslån ->

Sammenlign lån opptil kr 600 000

Kredittkort ->

Sammenlign kredittkort opptil kr 150 000

Refinansiering ->

Sammenlign tilbud på å samle lån opptil 50 mill. kr

Lånekalkulator ->

Sjekk hva lånet vil koste totalt og i måneden