Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

TF Bank Norge

Beløp:
Term:
Vis flere resultat

TF Bank

TF Bank er en bank som tilbyr lån, kredittkort og sparing til privatpersoner. I tillegg til å ha kontor i Norge opererer selskapet også i andre land i Europa.

I tillegg til å tilby bankprodukter selv, samarbeider også banken via låneagenter som Axo Finans, Motty, Uno Finans og Zen Finans.

Les videre for å lære mer om TF Bank, og hvilke produkter og tjenester de tilbyr i Norge.

For deg i farta finner du under en oversikt over emnene i denne artikkelen. Trykk på emnet som interesserer deg mest for å gå rett til ønsket del.

TF Bank

Hvem er TF Bank?

TF Bank er en nordisk onlinebank som tilbyr lån, kredittkort og sparing til privatpersoner. Selskapet har hovedkontor i Sverige og har også avdelinger i Norge, Finland, Danmark, Polen, Estland. Latvia, Litauen Tyskland, Østerrike og Spania.

I Norge har selskapet kontor i Bergen. Banken har vært i drift siden 1987 og er i dag notert med børs ticker TFBank på Nasdaq Stockholm.

TF Bank AS Proff

TF Bank AS er ikke det korrekte navnet på selskapet i følge Proff. Banken er ikke et norsk aksjeselskap med betegnelsen AS, men har selskapsformen NUF (Norsk Utenlands Foretak).

 • Daglig leder: Espen Inge Hopsdal Johannesen
 • Stiftet: 2019
 • Antall ansatte: 57

Hva het TF Bank før?

TF Bank het tidligere BB Bank i Norge. Det var et selskap som startet opp utlånsvirksomhet i Bergen i 1984. Opprinnelig het foretaket BB Finans. I 2015 ble det kjøpt av TF Bank AB, som er en svensk bank som ble grunnlagt i Borås i 1987.

I 2017 fikk den norske virksomheten norsk banklisens og skiftet navn til BB Bank ASA. I 2020 ble navnet endret til TF Bank.

Lån med TF Bank

TF Bank tilbyr flere typer lån til ulike formål. Her er en oversikt over låneproduktene:

 • TF Bank forbrukslån: Et tradisjonelt lån uten sikkerhet på mellom kr 5 000 og kr 500 000. Du får fast rente og nedbetalingstid på opptil 5 år.
 • TF Bank kredittkort: Et Mastercard med opptil kr 150 000 kroner i kredittgrense. Du får inntil 43 dager rentefri betalingsutsettelse og reiseforsikring inkludert.
 • TF Bank lån: Et lån uten sikkerhet på mellom kr 5 000 og kr 500 000. Du kan velge å refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld med dette lånet. Når du refinansierer kan du velge nedbetalingstid mellom 1 – 15 år.
 • TF Bank Mastercard: Et kredittkort med opptil kr 150 000 i kredittgrense. Du får inntil 43 dager rentefri betalingsutsettelse og kan få reiseforsikringen inkludert.
 • Credits Gold: Credits Gold kortet eksisterer i dag i et nytt produkt og er nå TF Bank Mastercard Gold. TF Gold kortet gir deg mulighet for kreditt opptil kr 150 000.

Banken tilbyr også innskuddsmuligheter for kunder som ønsker å spare penger.

TF Bank lånekalkulator

For å finne ut hvor mye du kan låne hos TF Bank, kan du bruke deres lånekalkulator på nettsiden. Du kan justere lånebeløp, nedbetalingstid og se hvordan det påvirker månedsbeløp, totalbeløp og effektiv rente.

Lånekalkulatoren gir deg et estimat basert på dine opplysninger, men den endelige renten og låneavtalen vil bli fastsatt etter en individuell kredittvurdering.

Låneoversiktens kalkulator

Nettbankens lånekalkulator gir deg ikke mulighet for å justere renten selv. Nedenfor finner du Låneoversiktens lånekalkulator. Her kan du i tillegg til lånesum og lånetid også fylle ut effektiv rente og se hvordan alle tre variablene påvirker hvor mye du må betale i måneden og for lånet totalt.

[qis]

Hos nettbanken kan du maksimum låne kr 500 000 i forbrukslån og kr 150 000 i kreditt. Låneoversikt kalkulatoren gir deg mulighet til å få oversikt over lån opptil kr 20 000 000.

Lånebløp i millionklassen er gjerne boliglån og ikke forbrukslån og kredittkortlån som banken har spesialisert seg i.

Låneramme

Lånerammen hos TF Bank varierer avhengig av hvilket låneprodukt du velger. Her er de maksimale lånebeløpene for hvert produkt:

 • TF Bank forbrukslån: kr 500 000
 • TF Bank kredittkort: kr 150 000
 • TF Bank lån: kr 500 000
 • TF Bank Mastercard: kr 150 000

Nedbetalingstid

Nedbetalingstiden hos TF Bank varierer også avhengig av hvilket låneprodukt du velger. Her er de minimale og maksimale nedbetalingstidene for hvert produkt:

 • TF Bank forbrukslån: Fra 1 til 5 år.
 • TF Bank kredittkort / TF Bank Mastercard : Ingen fast nedbetalingstid. Du kan utsette betalingen i inntil 43 dager rentefritt, eller betale hele eller deler av saldoen hver måned.
 • TF Bank lån: Fra 1 til 15 år (refinansiering).

Effektiv rente

Effektiv rente hos TF bank varierer for hvilket låneprodukt du ønsker. Nedenfor finner du en oversikt pr 6.5.2023:

 • TF Bank forbrukslån: Fra 7.32%
 • TF Bank kredittkort / TF Bank Mastercard : 24.24% – 29.38%
 • TF Bank lån: Fra 7.32%

Effektiv rente er den totale kostnaden av et lån eller kredittkort uttrykt i prosent per år. Den inkluderer nominell rente, gebyrer og eventuelle andre kostnader som påvirker prisen på lånet.

Effektiv rente er derfor et nyttig verktøy for å sammenligne forbrukslån og kredittkort og finne det billigste alternativet.

Inntektskrav

For å søke om lån eller kredittkort hos TF Bank må du ha en fast inntekt. For å søke kredittkort er inntektskravet på minst kr 150 000 i året.

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr er et engangsbeløp som du betaler når du oppretter et lån eller kredittkort hos TF Bank. Gebyret dekker administrasjonskostnader og tinglysning av lånet. Etableringsgebyret varierer avhengig av hvilket produkt du velger:

 • Forbrukslån: 990 kroner
 • Refinansiering: 990 kroner
 • Kredittkort: Ingen etableringsgebyr

Aksepterer betalingsanmerkning?

TF Bank aksepterer ikke søknader fra personer som har betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Tips

Det finnes låneagenter som kan hjelpe deg å få penger selv om du har betalingsanmerkning. Nedenfor finner du fire eksempler (alfabetisk listet):

 1. Mer Finans
 2. Motty: tilbyr også å refinansiere boliglån selv om du har betalingsanmerkning.
 3. Uno Finans: tilbyr både forbrukslån og å refinansiere boligen din selv med betalingsanmerkninger og inkassohistorie.
 4. Zen Finans: hjelper lånesøkere å få hjelp til forbrukslån eller refinansiere huslånet selv med dårlig kredittscore og betalingsanmerkning.

Minimum alder

For å søke om lån eller kredittkort hos TF Bank må du være minst 20 år gammel.

Norsk statsborgerkrav

For å søke om lån eller kredittkort hos banken må du ha norsk bostedsadresse og være registrert i Folkeregisteret.

Renteeksempel TF Bank

Her er et veiledende eksempel på hvordan månedskostnaden og total kostnaden varierer med ulikt lånebeløp og nedbetalingstid pr 6.5.2023:

LånebeløpNedbetalingstidNominell renteEffektiv renteMånedskostnadTotal kostnad
100 0005 år11,70 %14,15 %2 291137 400
200 00010 år11,70 %13,26 %2 892346 950
300 00015 år11,70 %12,94 %3 456621 950

Fordeler med TF Bank Norge

Hos TF Bank Norge får du:

 • Gebyrfritt kredittkort verden over med TF Bank Mastercard Gold
 • Fordelsprogram og reiseforsikring inkludert i kredittkortet
 • Mulighet for å refinansiere dine lån og kreditter i ett lån med lavere rente og færre gebyrer
 • Inntil 15 år nedbetalingstid for refinansiering
 • Mulighet for å søke lån på nettet og signere med BankID

TFBANK kredittkortalternativer

Her er en tabell som også inkluderer andre kredittkort i Norge og hvordan de sammenligner seg med TF Bank Mastercard Gold:

KredittkortÅrsgebyrEffektiv rente (min)Rentefri periodeKredittramme (max)
TF Bank Mastercard Gold0 kr24,24%43 dagerkr 150 000
Motty Mastercard0 kr17,91%30 dagerkr 150 000
Remember Mastercard0 kr28,43%45 dagerkr 150 000
Resurs Bank kredittkort0 kr26,2560 dagerkr 75 000

Som du kan se har alle kredittkortene inkludert TF Bank Mastercard Gold kr 0 i årsgavgift. I tillegg har kortet like høy kredittramme som Motty og Remember Mastercard. Minimum effektiv rente er lavere enn hos både Resurs Bank og Remember.

Du finner mer informasjon og kan sammenligne TFBank kortet med andre kort på kredittkortoversikten.

TF Bank lån logg inn

For å logge inn på din kredittkonto eller innskuddskkonto hos TF Bank må du gå til https://tfbank.no/minside og velge produktet ønsket produkt. Videre må du logge deg in med BankID enten med kodebrikke eller mobil.

Dessverre er det ikke mulig å logge den inn på ditt lån eller forbrukslånskonto. For å få vite status på ditt lån, må du kontakte TF kundeservice.

TF Bank kontakt

Du kan kontakte TF Bank på flere måter:

 • Telefon: 56 99 92 00 (man-fre kl. 09:00-20:00)
 • E-post: post@tfbank.no
 • Post: TF Bank Norge, Markeveien 1A, 5012 Bergen

TF Bank tlf

Telefonnummeret til TF Bank er +47 56 99 92 00. Du kan ringe banken mandag til fredag mellom kl. 09:00 og 20:00.

Låneagent oversikt

Banken samarbeider med følgende låneagenter (alfabetisk listet):

En låneagent er en mellommann som formidler lån fra flere banker til deg som kunde. På denne måten kan du få flere lånetilbud med bare én søknad, og velge det som passer deg best.

TF Bank nettbank

TF Bank har ikke en egen nettbank for forbrukslån, men du kan logge inn på din nettbank for kredittkort og sparekonto via https://tfbank.no/minside. Der kan du se saldo, transaksjoner, fakturaer og annen informasjon om ditt produkt.

Du kan også endre dine personlige opplysninger og kontakte kundeservice via MinSide.

TF Bank min side

MinSide er din personlige side hos TF Bank hvor du kan logge inn på ditt kredittkort eller sparekonto. For å logge inn må du gå til https://tfbank.no/minside og velge ditt produkt. Deretter må du identifisere deg med BankID for å få tilgang til dine kontodetaljer.

Du kan velge kodebrikke eller bankID-app, eller bankID på mobil for å logge inn.

TF Bank Apple Pay

Selv om du kan bruke TF Bank Mastercard kontaktløst i betalingsterminaler kan du ikke bruke kortet med Apple Pay (status pr 3.5.23).

Apple Pay er en metode å betale kontaktløst med med iPhone, Apple Watch eller iPad. Du slipper å dra kortet eller taste PIN-koden, du bare holder enheten din nær betalingsterminalen og bekrefter med Face ID eller Touch ID.

Med Apple Pay kan du også betale i apper og på nettet uten å fylle ut kortinformasjonen din hver gang.

Hvis du vil bruke et kort med Apple Pay, må du legge det til i Wallet-appen på enheten din. Du kan se en video som viser hvordan du gjør det her:

Hvordan bruke Apple Pay:

Hvis du vil bruke et kort med Apple Pay, må du legge det til i Wallet-appen på enheten din. Du kan se en video som viser hvordan du gjør det her:

Hva koster det å søke lån hos TF Bank?

Hos TF Bank kan du søke om forbrukslån, refinansiering eller kredittkort. Det er gratis å søke.

Derimot om du takker ja til tilbud om forbrukslån eller refinansiering kommer det et etableringsgebyr på kr 990 (pr. 8.5.23).

Renten på lånet ditt avhenger av din økonomiske situasjon og kredittverdighet. Du kan se et eksempel på kostnaden for et lån på kr 100 000 over fem år i tabellen nedenfor.

LånebeløpEffektiv renteMånedskostnadTotal kostnad
kr 100 00010%kr 2 104kr 126 213
kr 100 00015%kr 2 330kr 139 790
kr 100 00020%kr 2 560kr 153 575r
Lån kr 100 000 eksempler

Hvordan søke lån hos TF Bank?

For å søke lån hos TF Bank må du være over 20 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Du kan søke om lån direkte på bankens nettside ved å fylle ut et skjema med noen personlige opplysninger og ønsket lånebeløp og nedbetalingstid.

Du får svar på søknaden digitalt. Låneavtalen kan signeres med BankID.

Sammendrag

TF Bank er en internett-basert nisjebank som tilbyr sparekontoer, forbrukslån, refinansiering og kredittkort til privatpersoner i Norge og andre europeiske land.

For å kunne søke må du ha fast inntekt, være folkeregistrert i Norge og ikke ha inkassoanmerkninger. I tillegg må du godta at du blir kredittsjekket og være over 20 år.

Blant annet kan du få TF Bank Mastercard Gold hos banken. Dette er et kredittkort med gratis årsavgift, 43 rentefrie dager og som det er gratis å søke på.

Trykk på den grønne knappen under hvor det står ¨Søk her¨ for å søke eller for mer informasjon.