Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Axo Finans

Bildet viser AXO Finans sitt pene inngansgparti. På høyre side er det ringeklokkesystem. Hele inngangspartiet er i glass med glass dører.

Har du Axo Finans erfaring med forbrukslån eller refinansiering og ønsker å dele, kan du trykke her for å gå rett til kommentar feltet.

Forbrukslån og refinansiering

Axo Finans Norge er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.

Søk Lån

 Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Informasjon

Lånebeløp: 10 000 kr. – 500 000 kr.

Nominell Rente: 4,90%-23,40%

Effektiv Rente: 5,16%-26,23% 

Nedbetalingstid: 1-15 år

Priser og betingelser:

Etableringsgebyr: Maks 1990 kr

Ha fylt 25 år

Ha en registrert liknet inntekt

Ingen aktive inkassosaker

Ingen betalingsanmerkninger

Låneeksempel:

 Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

FAKTA  NETTSTED  VEIBESKRIVELSE

Adresse: Fridtjof Nansens plass 7, 0160 Oslo

Åpningstider:
Mandag til torsdag: 08.30 – 20.00
Fredag:                       08.30 – 16.00
Lørdag og søndag:   10.00 – 14.00

Telefon: +47 22 86 74 00

Nettadresse: www.axofinans.no

Styrets Leder: Carl Edvard Vihovde Endresen (foretaksregistrert 25.02.2020)

Selskapsform: Norsk Aksjeselskap

  • Juridisk Navn: AXO FINANS AS
  • Organisasjonsnummer: 998 543 320
  • Aksjonær: Axo AS
    • 100 aksjer – 100% andel
  • Stiftelsesdato: 04.06.2012

Lånesøknad til Axo Finans banker

Sender du en lånesøknad via Axo Finans går lånesøknaden til Axo Finans sine samarbeidspartnere. Axo Finans har inngått partnerskap med over 20 banker og lånegivere. Når du fyller ut en søknad, sender Axo den til de av sine leverandører hvor du kvalifiserer. Axo er ikke selv en bank. De er en finansagent som hjelper deg via sin sammenligningstjeneste.

Blant annet sammenligner de tilbud fra Bank Norwegian, Nordax Bank, Nordea Direct, Re:member, Resurs bank, og Santander Consumer Bank.

Du kan selv sammenligne forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kr. her. Ønsker du å få tips på hvordan du går frem for å sammenligne forbrukerlån, kan artikkelen Sammenlign forbrukslån anbefales.

Axo forbrukslån

Via bankene Axo samarbeider med sammenligner finansagenten forbrukslånstilbud der du kan få best lånetilbud. Det er viktig at renten er lavest mulig fordi du må betale renter på lånet i tillegg til å måtte betale tilbake selve lånesummen du mottar. Også andre lånevilkår som nedbetalingstid og etableringsgebyr er en del av lånepakken og bør inngå i låneoversikten når du sammenligner før du bestemmer deg. Dette hjelper Axo Finans sin kundeservice deg med.

Forbrukslånet er på opptil 500 000 kr.

Når du fyller ut lånesøknaden må du oppgi ønsket nedbetalingstid, epost, telefon nummer og mer informasjon. Tjenesten er gratis og du trenger ikke takke ja til lånetilbudet.

Axo aksepterer ikke forbrukslån med betalingsanmerkninger. Derimot kan andre lånehjelpere som Uno Finans hjelpe deg med dette.

Axo refinansiering

Også Axo refinansiering er på opptil 500 000 kr. Om dette kan gi deg bedre vilkår enn hva du allerede har, så kan det være gunstig for deg å samle dyr smågjeld for å spare penger.

En fordel med å samle flere mindre og dyrere smålån i et samlet lån med lavere effektiv rente, er at månedskostnadene går ned. Når den månedlige regningen kommer er den totalt sett på mindre penger enn hva du tilsammen betalte tidligere. Også det å kun ha en faktura å forholde seg til i stedet for flere som i verste fall kommer på ulike tider, kan gjøre at økonomien oppleves ryddigere. Det kan bli lettere å planlegge og få oversikt over økonomien.

Akkurat som med forbrukslån, aksepterer heller ikke Axo refinansiering når du har betalingsanmerkninger. Har du bolig, finnes det muligheter for å refinansiere forbruksgjeld med sikkerhet i boligen også når du har betalingsanmerkning. For eksempel kan Zen Finans hjelpe deg å få bedre lån for opptil 10 millioner kr.

Søk Lån

 Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Del på sosiale medier:

Kilder:

Axo Finans webside url link til Axo Finans

Brønnøysundregistrene url link til Brønnøysundregistrene

Axo Finans Proff url link til Proff

Regnskapstall url link til Regnskapstall en del av 1881

Oppdatert

  • 18.6.2021 Teknisk oppdatering. Artikkelen revidert med oppdaterte link (status kode 3xx).
  • 27.10.2021 Oppdatert innholdet i artikkelen.

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Logoen til Apex Finans
Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.
Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.
Bondora P2P Norge Logo
Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.
Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.
kredittlanet logo
Loan_no undersøker gratis forbrukslån for deg
Bildet viser logoen til Mileni hvor det står Mileni i mørkeblå bokstaver
Annonselink
Uni Finans Refinansiere Logo
Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.
Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.

Trykk her for å sammenligne

¨Innovation distinguishes between a leader and a follower¨

Steve Jobs

Kilde: Forbes

Hei

Mitt navn er Yvette Boye og jeg er webredaktøren på nettstedet Låneoversikten.

I denne artikkelen er Axo Finans omtalt. Låneagenten formidler forbrukslån fra 10 000 kr opptil 500 000 kr. De er spesialister på å hjelpe folk å finne det beste lånetilbudet med å fylle ut en søknad som går til mange banker. Du kan sammenligne tilbudene du mottar og med råd fra Axo Finans velge det med lavest rente og best betingelser for deg. Du kan også velge å gratis takke nei om dette ikke var noe for deg.

Har du erfaring med Axo Finans?

Har du erfaring med finansagenten? Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under.

Bildet av Webredaktør Yvette Boye på Låneoversikten
Webredaktør på Låneoversikten Yvette Boye
© OMACO AS

Del din erfaring med andre

Legg igjen en kommentar