Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Axo Finans

Låne kr 150 000 over 5 år?

Beløp:
Nedbetalingstid:
 • Filter for:
 • Forbrukslån
 • Kredittkort
 • Refinansiering uten sikkerhet
 • Refinansiering med sikkerhet
 • Aksepterer betalingsanmerkning/inkasso
 • Under 21 år
Vis flere resultat
Bildet viser AXO Finans sitt pene inngansgparti. På høyre side er det ringeklokkesystem. Hele inngangspartiet er i glass med glass dører.

Har du Axo Finans erfaring med forbrukslån eller refinansiering og ønsker å dele, kan du trykke her for å gå rett til kommentar feltet.

Forbrukslån og refinansiering

Axo Finans Norge er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.

Søk Lån

 Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Informasjon

Lånebeløp: 10 000 kr. – 500 000 kr.

Nominell Rente: 4,90%-23,40%

Effektiv Rente: 5,16%-26,23% 

Nedbetalingstid: 1-15 år

Priser og betingelser:

Etableringsgebyr: Maks 1990 kr

Ha fylt 25 år

Ha en registrert liknet inntekt

Ingen aktive inkassosaker

Ingen betalingsanmerkninger

Låneeksempel:

 Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

FAKTA  NETTSTED  VEIBESKRIVELSE

Adresse: Fridtjof Nansens plass 7, 0160 Oslo

Åpningstider:
Mandag til torsdag: 08.30 – 20.00
Fredag:                       08.30 – 16.00
Lørdag og søndag:   10.00 – 14.00

Telefon: +47 22 86 74 00

Nettadresse: www.axofinans.no

Styrets Leder: Carl Edvard Vihovde Endresen (foretaksregistrert 25.02.2020)

Selskapsform: Norsk Aksjeselskap

 • Juridisk Navn: AXO FINANS AS
 • Organisasjonsnummer: 998 543 320
 • Aksjonær: Axo AS
  • 100 aksjer – 100% andel
 • Stiftelsesdato: 04.06.2012

Lånesøknad til Axo Finans banker

Sender du en lånesøknad via Axo Finans går lånesøknaden til Axo Finans sine samarbeidspartnere. Axo Finans har inngått partnerskap med over 20 banker og lånegivere. Når du fyller ut en søknad, sender Axo den til de av sine leverandører hvor du kvalifiserer. Axo er ikke selv en bank. De er en finansagent som hjelper deg via sin sammenligningstjeneste.

Blant annet sammenligner de tilbud fra Bank Norwegian, Nordax Bank, Nordea Direct, Re:member, Resurs bank, og Santander Consumer Bank.

Du kan selv sammenligne forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kr. her. Ønsker du å få tips på hvordan du går frem for å sammenligne forbrukerlån, kan artikkelen Sammenlign forbrukslån anbefales.

Axo forbrukslån

Via bankene Axo samarbeider med sammenligner finansagenten forbrukslånstilbud der du kan få best lånetilbud. Det er viktig at renten er lavest mulig fordi du må betale renter på lånet i tillegg til å måtte betale tilbake selve lånesummen du mottar. Også andre lånevilkår som nedbetalingstid og etableringsgebyr er en del av lånepakken og bør inngå i låneoversikten når du sammenligner før du bestemmer deg. Dette hjelper Axo Finans sin kundeservice deg med.

Forbrukslånet er på opptil 500 000 kr.

Når du fyller ut lånesøknaden må du oppgi ønsket nedbetalingstid, epost, telefon nummer og mer informasjon. Tjenesten er gratis og du trenger ikke takke ja til lånetilbudet.

Axo aksepterer ikke forbrukslån med betalingsanmerkninger. Derimot kan andre lånehjelpere som Uno Finans hjelpe deg med dette.

Axo refinansiering

Også Axo refinansiering er på opptil 500 000 kr. Om dette kan gi deg bedre vilkår enn hva du allerede har, så kan det være gunstig for deg å samle dyr smågjeld for å spare penger.

En fordel med å samle flere mindre og dyrere smålån i et samlet lån med lavere effektiv rente, er at månedskostnadene går ned. Når den månedlige regningen kommer er den totalt sett på mindre penger enn hva du tilsammen betalte tidligere. Også det å kun ha en faktura å forholde seg til i stedet for flere som i verste fall kommer på ulike tider, kan gjøre at økonomien oppleves ryddigere. Det kan bli lettere å planlegge og få oversikt over økonomien.

Akkurat som med forbrukslån, aksepterer heller ikke Axo refinansiering når du har betalingsanmerkninger. Har du bolig, finnes det muligheter for å refinansiere forbruksgjeld med sikkerhet i boligen også når du har betalingsanmerkning. For eksempel kan Zen Finans hjelpe deg å få bedre lån for opptil 10 millioner kr.

Søk Lån

 Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Del på sosiale medier:

Kilder:

Axo Finans webside url link til Axo Finans

Brønnøysundregistrene url link til Brønnøysundregistrene

Axo Finans Proff url link til Proff

Regnskapstall url link til Regnskapstall en del av 1881

Oppdatert

 • 18.6.2021 Teknisk oppdatering. Artikkelen revidert med oppdaterte link (status kode 3xx).
 • 27.10.2021 Oppdatert innholdet i artikkelen.

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon

Trykk her for å sammenligne

¨Innovation distinguishes between a leader and a follower¨

Steve Jobs

Kilde: Forbes

Hei

Mitt navn er Yvette Boye og jeg er webredaktøren på nettstedet Låneoversikten.

I denne artikkelen er Axo Finans omtalt. Låneagenten formidler forbrukslån fra 10 000 kr opptil 500 000 kr. De er spesialister på å hjelpe folk å finne det beste lånetilbudet med å fylle ut en søknad som går til mange banker. Du kan sammenligne tilbudene du mottar og med råd fra Axo Finans velge det med lavest rente og best betingelser for deg. Du kan også velge å gratis takke nei om dette ikke var noe for deg.

Har du erfaring med Axo Finans?

Har du erfaring med finansagenten? Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under.

Bildet av Webredaktør Yvette Boye på Låneoversikten
Webredaktør på Låneoversikten Yvette Boye
© OMACO AS

Del din erfaring med andre

Legg igjen en kommentar