Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

TF Bank Mastercard

Beløp:
Term:
Vis flere resultat

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et kredittkort som tilbys av TF Bank i Norge. Med TF Bank Mastercard Gold kan du få inntil kr 150 000 i kreditt.

Gold kortet gir deg opptil 43 dager rentefri kreditt, reiseforsikring, og rabatter og fordeler ved kjøp i butikker og online.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva TF Bank Mastercard er og hvordan du kan søke om kortet.

TF Bank Mastercard

Hva er TF Bank Mastercard Gold?

TF Bank Mastercard Gold er et kredittkort som inkluderer fordeler ved bruk av kortet. Det er banken TF Bank som tilbyr dette kortet. Kortet har ingen årsavgift.

Som du ser på bildet over er kortet i gull. I det nederste høyre hjørnet finner du logoen til Mastercard. Dette betyr at du kan bruke kortet overalt hvor Mastercard aksepteres.

I det øverste høyre hjørnet ser du symbolet for kontaktløs betaling. Dermed kan du også bruke kortet kontaktløs på steder som tilbyr dettet.

Som eier av kortet, får du også tilbud og rabatter når du bruker kortet.

Hvilke land er banken i?

TF Bank er en svensk bank som ble etablert i 1987. Banken har virksomhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Latvia, Litauen, Tyskland og Polen. TF Bank er en nisjebank som tilbyr lån, kredittkort, innskudd og e-handelsløsninger til privatpersoner.

2 lån TF Bank Mastercard Norge alternativer

Alternativ til kredittkortet tilbyr også TF Bank følgende 2 lånemuligheter:

 • Forbrukslån: Et usikret lån fra kr 5 000 til kr 500 000 som du kan bruke til hva du vil. I kontrast til kredittkortet fra banken får du hele lånet utbetalt med en gang det blir innvilget.
 • Refinansiering: Et lån som kan hjelpe deg med å samle dyre smålån og kreditter i ett nytt lån med bedre betingelser. Du kan låne inntil kr 500 000 uten at du må pantsette boligen din eller oppgi annen form for sikkerhet.

Masterkredittkort kalkulator

For å beregne hvor mye det vil koste å bruke masterkortet om du velger å ikke betale det ned i låpet av den rentefrie perioden, kan du bruke en lånekalkulator som den du finner på Låneoversikten.

Da kan det bli litt lettere å beregne hvor mye det vil koste i måneden. I tillegg kan du se hvor mye brukt kreditt koster deg totalt.

Når du ikke betaler ned summen du har lånt av banken i løpet av den rentefrie perioden, vil det koste mer å betale tilbake enn summen du lånte.

Låneramme

Med TF Gold kan du søke om en låneramme på inntil kr 150 000. Dette betyr at du kan bruke kortet til å betale for større utgifter som reiser, møbler, elektronikk eller andre ting du har behov for.

Du bestemmer selv hvor mye du vil bruke av kreditten din, og du betaler kun renter og omkostninger for det beløpet du har brukt.

Nedbetalingstid

Når du bruker kortet får du inntil 43 dager rentefri kreditt. Det vil si at du ikke betaler renter hvis du betaler tilbake hele beløpet innen forfallsdatoen på fakturaen din.

Hvis du ikke betaler hele beløpet innen fristen, kan du velge å betale et minimumsbeløp hver måned. Minimumsbeløpet utgjør 3,3% av utestående saldo, men du må minimum betale kr 300.

Effektiv rente

Den effektive renten på TF Bank Mastercard er 24.24% opptil 29.38% (pr. 3.5.23) Den effektive renten inkluderer både nominell rente og gebyrer.

Den nominelle renten er den renten som beregnes på det beløpet du har brukt av kreditten din. Denne renten er individuell og fastsettes etter en kredittvurdering av deg som søker.

Inntektskrav

For å søke om Masterkortet må du ha en fast årsinntekt på minst kr 150 000. Du må også norsk bosted og folkeregistrert adresse i Norge.

I tillegg må du ha fylt 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Etableringsgebyr

Det er ingen etableringsgebyr for å få TF Bank Mastercard. Det er heller ingen årsavgift eller fakturagebyr for kortet.

Du kan også bruke kortet gebyrfritt verden over.

Aksepterer betalingsanmerkning?

Nei, TF Bank Mastercard aksepterer ikke søkere med betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Har du betalingsanmerkninger og trenger penger finnes det låneagenter som tilbyr lån selv om du har betalingsanmerkning, for eksempel (alfabetisk listet):

 1. Mer Finans refinansiere boligen
 2. Motty forbrukslån: tilbyr også å refinansiere boliglån selv om du har betalingsanmerkning.
 3. Uno Finans: tilbyr både forbrukslån og å refinansiere boligen din selv med betalingsanmerkninger og inkassohistorie.
 4. Zen Finans: hjelper lånesøkere å få hjelp til forbrukslån eller refinansiere huslånet selv med dårlig kredittscore og betalingsanmerkning.

Minimum alder

For å søke om TF Bank Gold Mastercard må du ha fylt 18 år.

Renteeksempel TF Bank Gold Mastercard

Låneeksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

Hvem kan søke om TF Bank Mastercard?

For å søke om TF Bank Mastercard må du oppfylle noen krav:

 • Du må være minst 18 år gammel
 • Du må ha en fast årsinntekt på minst kr 150 000
 • Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Du må godta at du blir kredittsjekket

Hvis du oppfyller disse kravene, kan du sende inn en uforpliktende søknad på nettet. Søknadsprosessen skjer digitalt og du får også svar digitalt.

TF Bank Mastercard Gold login

For å logge inn på din konto hos TF Bank, må du gå til MinSide på tfbank.no. Der kan du velge ditt produkt (kredittkort) og logge inn med BankID. På MinSide kan du blant annet:

 • Se din saldo og tilgjengelig kreditt.
 • Søke om å endre kredittgrensen.
 • Sperre kortet.
 • Se dine transaksjoner.
 • Bestille reiseforsikring eller andre tilleggstjenester.

TF Bank Mastercard Gold kontakt

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med ditt kredittkort, kan du kontakte TF Bank på flere måter:

 • E-post: post@tfbank.no
 • Post: TF Bank Norge, Markeveien 1A, 5012 Bergen
 • Meldeskjema på deres nettside

TF Bank Mastercard Gold telefonnummer

Hvis du vil ringe til TF Bank, er telefonnummeret 56 99 92 00. Du kan nå dem på hverdager mellom kl. 09:00 og 20:00.

TF Bank Mastercard Apple Pay

TF Bank Mastercard støtter ikke Apple Pay. Apple Pay er en måte å betale kontaktløst på steder som aksepterer Apple Pay. Derimot kan du bruke masterkortet kontaktløst på betalingsterminaler som aksepterer kontaktløs betaling.

For å bruke kortet kontaktløst, setter du kortet foran betalingsterminalen. Noen ganger må du trykker OK på transaksjonen. Og i noen tilfeller må du også trykke koden som på vanlig måte.

Hva er fordelene med TF Bank Mastercard?

TF Bank Mastercard har flere fordeler som er inkludert i kredittkortet. Her er noen av dem:

 • Ingen årsgebyr
 • Gebyrfri bruk verden over
 • Reiseforsikring inkludert: Når du betaler minst 50% av reisens totale transportkostnad med Gold Masterkortet, får du automatisk en reiseforsikring som dekker deg og din nærmeste familie på reisen. Reiseforsikringen dekker blant annet avbestilling, sykdom, ulykke, tyveri og forsinkelser.
 • Fordelsprogram: Som kunde hos TF Bank får du tilgang til et fordelsprogram som gir deg rabatter og tilbud hos ulike samarbeidspartnere. Du kan for eksempel få rabatt på hotell og leiebil.
 • Fleksibel nedbetaling: Du bestemmer selv hvor mye du vil betale tilbake hver måned, så lenge du dekker minstebeløpet som er 3,3% av utestående saldo, men minimum kr 300.

Hva koster det å søke TF Bank Mastercard?

Det koster ingenting å søke om TF Bank Mastercard. Du kan søke fra hytta, hjemmefra eller hvor du enn befinner deg fordi søknaden skjer via nettet.

Du får også svar digitalt og slipper og sjekke postkassa hver dag for å finne ut om søknaden din ble godkjent. Om du får tilbud og ikke ønsker å akseptere, trenger du verken å akseptere eller betale noe da det er gratis å søke er gratis og i tillegg uforpliktende.

Hvordan søke TF Bank Mastercard?

For å søke om TF Bank Mastercard er prosessen følgende:

 1. Gå til TF Banks nettside
 2. Klikk på «Søk om kredittkort» -knappen.
 3. Fyll ut søknadsskjemaet med nødvendig personlig informasjon, som personnummer, Epost, mobilnummer, ønsket kredittgrense, navn, adresse og annen kontaktinformasjon.
 4. Oppgi også sivilstand, arbeidsforhold og nødvendig økonomisk informasjon, som inntekt og utgifter.
 5. Les nøye gjennom vilkårene og betingelsene før du sender inn søknaden.
 6. Klikk på «Send» -knappen for å fullføre søknadsprosessen.
 7. Vent på en tilbakemelding fra TF Bank om statusen til søknaden din.

Når du har sendt inn søknaden din, vil TF Bank gjøre en kredittvurdering av deg basert på opplysningene du har gitt.

Hvis søknaden din blir godkjent, vil du få tilsendt et kredittkortavtale som du må signere elektronisk med BankID. Deretter vil du motta kortet ditt i posten innen 5-10 virkedager.

Sammendrag

TF Bank Mastercard er et kredittkort med mulighet for kreditt opptil kr 150 000. Du får inntil 43 dager rentefrie dager før du må betale renter av benyttet kreditt.

For å søke kortet må du være over 18 år, tjene minimum kr 150 000, og ikke ha betalingsanmerkninger. Kortet har ikke årsavgift. Med kortet kan du få rabatt og fordeler som inkluderer reise- og avbestillingsforsikring.

TB Bank er en nettbank. Du kan søke om å få kortet via deres nettsider. For å søke eller lese mer om kortet, kan du trykke på den grønne knappen under hvor det står ¨Søk her¨ på.