Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Arcadia Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
 • Filter for:
 • Forbrukslån
 • Kredittkort
 • Refinansiering uten sikkerhet
 • Refinansiering med sikkerhet
 • Aksepterer betalingsanmerkning/inkasso
 • Under 21 år
Vis flere resultat

Lån uten sikkerhet opptil 500 000 kr.

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere.

ArcadiaFinans Bilde fra hjemmesiden - Låneoversikten
Bildet viser adressen til Arcadia Finans på Google Maps i Finland presentert på nettsiden til Låneoversikten

Søk Lån

Låneeksempel: eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr. Max effektiv rente 6,99–40,60 %. Låneperioden 1–15 år.

Har du Arcadia Finans erfaring, kan du trykke her for å gå rett til kommentar feltet.

Bildet fra Arcadia Finans hvor det står at du kan se hvor mye et lån vil koste og søke nå

Informasjon

Lånebeløp: 5 000 kr. – 500 000 kr.

Effektiv Rente: 6,99%-40,60%

Nedbetalingstid: 1-15 år

Priser og betingelser:

Etableringsgebyr: Maks 950 kr

Alder: Ha fylt 18 år

Min. inntekt påkrevd: 120 000 kr.

Aksepterer betalingsanmerkninger: Nei

Låneeksempel:

Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr. Max effektiv rente 6,99–40,60 %. Låneperioden 1–15 år.

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

FAKTA  NETTSTED  VEIBESKRIVELSE

Adresse: Draivi Media Oy, PB 215, 00101 Helsingfors, Finland

Email: kundeservice@arcadiafinans.no

Nettadresse: www.arcadiafinans.no

Veibeskrivelse:

Bildet viser adressen til Arcadia Finans på Google Maps i Finland presentert på nettsiden til Låneoversikten
 • Registeransvarlig: Oula LehtinenDraivi, Media Oy, FO-nummer 2464551-6, PB 215, 00101 Helsingfors, Findland
 • Registerets navn: Arcadia Finans kund- och marknadsföringsregister

Samarbeidspartnere:

Arcadia Finans samarbeider med mange banker og låneformidlere, noe som gir dem en dypere låneoversikt over dine muligheter på lånemarkedet enn en bank ville gjort.

Nedenfor er en liste over samarbeidsparntere:

 1. Aconto (Aconto lån)
 2. AS Financiering
 3. AXO Finans
 4. Bank2
 5. Bank Norwegian
 6. BB Bank ASA (BB Bank lån)
 7. BN Bank
 8. BRABANK
 9. Centum finans
 10. Digifinans
 11. EasyBank
 12. Express Bank (Express Bank lån)
 13. Ferratum
 14. FinansNord
 15. Finanstipset
 16. Fokuslån
 17. Folkia (folkia no)
 18. Forbrukslån.com
 19. Gjensidige Bank (Gjensidige Bank lån)
 20. Ikano Bank (Ikano Bank lån)
 21. Instabank
 22. KlikkLån
 23. Morrow Bank (tidligere Komplett Bank [Komplett Bank lån])
 24. Kraft Bank
 25. Lendo
 26. Modus Finans (Modus lån)
 27. MyBank
 28. Nordax Bank
 29. Nordic Lån
 30. Optin Bank
 31. PayMark Finans
 32. re:member
 33. Resurs Bank (Resurs Bank lån). Da selskapet ble startet i 1983 het bedriften Resurs Finans og da selskapet i 2001 fikk konsesjon ble Resurs Bank dannet[1].
 34. Sambla
 35. Santander
 36. Spargo Finans
 37. Thorn Privat Finans (det er Thorn Norge Finans AS som står bak finansiering av Thorn lån)
 38. yA Bank forbrukslån (ya bank no)
 39. Zmarta bank lån

Noen av Arcadia sine samarbeidspartnere er banker, som for eksempel Bank Norwegian, Ferratum Bank, og Nordax Bank. Andre som Arcadia er partnere med er låneagenter. Dette betyr at de igjen formidler lån på vegne av sine partnere.

Er Arcadia Finans en bank?

Arcadia Finans bank spørsmål illustrert ved fruktbolle med sitroner og lime der sitronen spør lime om Arcadia Finans er en bank.

Nei, Arcadia Finans er ikke en bank. Det er en sammenligningstjeneste hvor du fyller navn, lånebeløp og flere personlige detaljer og informasjon om økonomi. Videre sender bedriften din søknad til mange av de sine samarbeidspartnere der du oppfyller vilkårene hos. Noen av disse er banker, men ikke alle.

For eksempel formidler låneformidleren bank lån i tilegg til å være en sammenligningstjeneste.

Koster det noe å sammenligne forbrukslån hos Arcadia Finans?

To ender som svømmer og som snakker sammen om forbrukslån Arcadia Finans illustrert ved snakkebobler.

Nei, det koster ikke noe å sammenligne forbrukslån hos Arcadia Finans. Når du blir presentert dine lånemuligheter, velger du selv om du vil akseptere noen av tilbudene. Du betaler ikke noe for undersøkelsen. Velger du å gå for et av tilbudene, kan Arcadia få kompensasjon direkte fra sin samarbeidspartner.

Hvem får jeg lån hos når jeg søker om forbrukslån hos Arcadia Finans?

Arcadia Finans samarbeidspartnere listet opp i fargerike bokser inkludert Fokuslån og Thorn Privat Finans

Når du søker om ånetilbud hos Arcadia Finans, så sendes din søknad til låneformidleren sine samarbeidspartnere hvor du er kvalifisert. Ulike lånetilbydere kan ha ulike kriterier for hva de godkjenner av for eksempel inntekt og alder. Din søknad går ut til avtalte kriterier hos Arcadia.

Du kan sjekke listen over Arcadia sine samarbeidspartnere. Med andre ord vet du ikke til hvem søknaden går til av dem selskapet samarbeider med. Om du blir tilbudt lån, vil ikke lånet være hos Arcadia, men dem som har tilbudt lånet. Det vil si at du kun har med Arcadia å gjøre når du ber om å få lånetilbud. Blir du innvilget for eksempel et BB Bank forbrukslån på 110 000 kr., så er det BB Bank som vil overføre pengene til deg og det er BB Bank kundeservice som du vil ha kontakt med om du lurer på noe med forbrukslånet ditt.

Andre lånetilbud enn forbrukslån

Arcadia formidler forbrukslån gjennom sine partnere. Forbrukslånet kan variere fra 5 000 – 500 000 kr. uten sikkerhet. Det vil si du trenger ikke sette din bolig, bil, eller hytte i pant på lånet. Siden utlåner ikke får noen sikkerhet for at du vil betale tilbake lånet er ofte denne type lån høyere enn for eksempel boliglån hvor banken har pant i boligen.

Du kan sammenligne Arcadia Finans sine lånebetingelser med andre forbrukslån her.

Kredittkort i stedet for forbrukslån

Du kan også kontakte noen av bankene direkte og få annet økonomisk lån eller kreditt enn forbrukslån. For eksempel kan du søke om å få Resurs Bank kredittkort. Dette Resurs kredittkortet heter Supreme Card Gold.

Forbrukslån får du utbetalt når du får godkjent søknaden. Derimot er kreditten du får på kredittkort urørt på din konto frem til du bruker den. Med andre ord tar du ikke opp lån før du trenger å bruke pengene. Og derfor betaler du ikke renter før du bruker kredittkortet.

Og flere kreditt tilbydere gir deg tid til å betale tilbake lånt beløp før rentene begynner å gå og du må starte å betale tilbake lånte penger i tillegg til renter, og eventuelle gebyrer. Betaler du tilbake for eksempel rett etter ferieturen, slipper du ofte å betale mer enn brukt beløp og eventuelle gebyrer. Derfor kan det være du hører at det er gratis å bruke kredittkort.

Kanskje heller vurdere refinansiering?

En annen løsning kan være å refinansiere. Har du flere forbrukslån, kan du få et større lån som totalt sett har bedre renter. Og i tillegg for du en ryddigere økonomi med kun en låneformidler å forholde deg til og kun en regning i måneden. Har du en bolig og eventuelt boliglån du kan bake gjelden inn i boliglånet. Dette er lån med sikkerhet og som oftest vil nok dette gi deg lavere rente og månedlige kostnader. Du kan lære mer om refinansiering i artikkelen Refinansiering.

Arcadia Finans aksepterer ikke søknader om du har betalingsanmerkning. Derimot finnes det andre låneformidlere som Zen Finans, Uno Finans og andre som du kan lese mer om i artikkelen om Hvordan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning?

Hva med folkefinansiering og Arcadia Finans?

Arcadia Finans driver formidling av forbrukslån. Partnere bedriften samarbeider med er banker og låneformidlere som låneagenter, og de samarbeider ikke med folkefinansformidlere.

Folkefinansiering er en nyere form for pengelåning på nettet utenom en tradisjonell bank. Dette kan være noe for deg om du enten vil låne ut penger eller låne penger. Det er også mulig å bli gratis sponset av andre til et prosjekt via nettdugnad. Du kan lese mer om folkefinans i artikkelen Folkefinansiering.

Forbrukslån og spare penger

Hvordan kan jeg spare penger når jeg tar opp forbrukslån for eksempel om jeg sender inn søknaden hos Arcadia Finans? Forbrukslån kan være akkurat det du trenger i en vanskelig økonomisk situasjon, men det har som oftest mye dyrere rente enn på for eksempel vanlige huslån.

Om du likevel ønsker å ta opp forbrukslån kan det være at artikkelen Sammenlign forbrukslån kan hjelpe deg med noen tips slik at du får lånet med lavest rente. Bruker du en sammenligningstjeneste som Arcadia Finans får du tilbud fra mange og kan allerede har spart mye i rentekostnader.

Enten du tar opp forbrukslån, refinansierer forbruksgjelden i huslånet, eller betaler ned alt når feriepengene og skattepengene kommer, kan det være smart å være pris bevisst. Enten du har gjeld eller ikke, kan det være det finnes muligheter for deg å spare penger i hverdagen.

Kanskje kan de rette sparegrepene gjøre at du unngår å ta opp forbrukslån, eller i allefall klarer å betale ned gjelden og kanskje til og med klarer å løse det inn tidligere enn planlagt.

Låneoversikten har skrevet artikkelen Hvordan spare penger? hvor du kan få tips på hvordan du kan spare penger på mat, sette opp et budsjett, øke inntekten. For noen kan det være mest penger å spare på å refinansiere om du allerede har gjeld. Og har du tips og erfaringer selv spesielt med tanke på høye strømregninger og økende utgifter til mat og renter, er det en egen seksjon i spare penger artikkelen hvor du kan dele din erfaring med andre.

Søk Lån

Låneeksempel: eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr. Max effektiv rente 6,99–40,60 %. Låneperioden 1–15 år.

Del på sosiale medier:

Kilder:

ArcadiaFinans webside url link til ArcadiaFinans

Domain Big Data url link til Domain Big Data

Draivi Media Oy url link til Draivi Media Oy

Draivi Media Oy url link til Draivi Media Oy

[1] «Resurs Bank»no.wikipedia.org. Besøkt 27. oktober 2021.

Oppdatert

 • 27.10.2021 Oppdatert innholdet i artikkelen.

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon

Trykk her for å sammenligne

¨Penger vil ikke skape suksess, friheten til å klare det vil¨

Nelson Mandela

Kilde: TV2

Hei

Mitt navn er Yvette Boye og jeg er webredaktøren på nettstedet Låneoversikten.

I denne artikkelen er Arcadia Finans omtalt. Låneagenten hjelper med å gratis innhente tilbud på forbrukslån fra 5 000 kr opptil 500 000 kr. De samarbeider med flere banker slik at du kan med å fylle ut en søknad kan motta flere bank lånetilbud og velge banken med best rente.

Har du erfaring med Arcadia Finans?

Har du erfaring med finansagenten? Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under.

For eksempel kan du hjelpe andre med å dele din yA Bank erfaringer, eller erfaring med yA Bank kundeservise; AS Financiering erfaringer; Ferratum Bank kontakt erfaringer eller andre av selskapets partnere.

Er du usikker på hvem de samarbeider med, kan du sjekke listen her.

Bildet av Webredaktør Yvette Boye på Låneoversikten
Webredaktør på Låneoversikten Yvette Boye
© OMACO AS

Del din Arcadia Finans erfaring med andre

Legg igjen en kommentar