Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Lånekalkulator

Enkel lånekalkulator hvor du raskt kan beregne hva lånet koster. Marker ønsket lånebeløp, låneperiode, og rente med de blå sirklene for å se hva lånet vil koste totalt.

[qis]

Lånekalkulator

Lånekalkulator Låneoversikten www.laaneoversikten.no skrevet i hvite bokstaver på kongeblå bakgrunn.

Excel lånekalkulator

Excel lånekalkulator: Trykk på last ned for å få få filen lastet ned hos deg.

Dette er en Excel lånekalkulator fra Office[1]. Trykk på last ned for å få få filen lastet ned hos deg. Denne kan hjelpe deg for å lage en plan for tilbakebetaling av lån.

Du kan skrive inn renten, lånebeløpet og låneperioden. Dermed kan du se hva de månedlige kostnadene kommer på. Lånekalkulatoren viser både i tall og med bilde lånesaldo, betalte rente, og opprinnelig beløp.

For å lage kalkulatoren selv, sjekk ut Excel Lånekalkulator.

Hva er annuitetskalkulator?

Hva er en annuitetskalkulator? En annuitetskalkulator er et verktøy som hjelper deg å beregne hvor mye du må betale i avdrag og renter på et annuitetslån. Et annuitetslån er et lån der du betaler det samme beløpet hver termin, men hvor fordelingen mellom avdrag og renter endrer seg over tid. I starten av låneperioden betaler du mest i renter og lite i avdrag, mens mot slutten betaler du mest i avdrag og lite i renter.

Hvorfor bruke en annuitetskalkulator? En annuitetskalkulator kan være nyttig hvis du vil vite hvor mye du må betale hver måned på et annuitetslån, eller hvis du vil sammenligne ulike lånetilbud. Du kan også bruke en annuitetskalkulator til å se hvordan endringer i rentenivået påvirker dine månedlige utgifter.

Hvordan bruke en annuitetskalkulator? For å bruke en annuitetskalkulator trenger du å vite følgende opplysninger om lånet ditt: lånebeløp, rente, antall terminer og terminbeløp. Du kan enten skrive inn disse tallene manuelt i kalkulatoren, eller du kan laste ned en ferdig annuitetskalkulator i Excel-format. En annuitetskalkulator i Excel gir deg mulighet til å se hele nedbetalingsplanen for lånet ditt, samt å endre på ulike parametere og se hvordan det påvirker terminbeløpet.

Lånekalkulator på nett

Hvis du vurderer å ta opp et lån, kan det være lurt å bruke en lånekalkulator på nett. En lånekalkulator er et verktøy som hjelper deg å beregne hvor mye du må betale i renter og avdrag på et lån. Du kan også se hvor lang tid det vil ta å nedbetale lånet, og hvordan ulike lånebetingelser påvirker kostnadene.

Det finnes mange typer lånekalkulatorer på nett, avhengig av hva slags lån du skal ha. Her er noen eksempler på lånekalkulatorer du kan bruke:

  • Boliglånskalkulator: Beregner hvor mye du kan låne til bolig, og hva boliglånet vil koste deg per måned.
  • Billånskalkulator: Beregner hvor mye du kan låne til bil, og hva billånet vil koste deg per måned.
  • Forbrukslånskalkulator: Beregner hvor mye du kan låne til forbruk, og hva forbrukslånet vil koste deg per måned.
  • Refinansieringskalkulator: Beregner hvor mye du kan spare på å samle flere smålån til ett større lån, og hva det nye lånet vil koste deg per måned.

En lånekalkulator på nett er en god hjelp når du skal sammenligne ulike lånetilbud og finne det beste alternativet for deg. Husk at en lånekalkulator bare gir et estimat, og at den endelige renten og lånebeløpet kan variere fra bank til bank. Derfor bør du alltid sjekke de faktiske vilkårene før du signerer en låneavtale.

Refinansiering kalkulator

Enten du ønsker bedre rente og betingelser på nåværende boliglån eller å samle dyr forbruksgjeld i ett lån eller gjøre som Ole Brumm og velge begge deler, kan en refinansiering kalkulator hjelpe å gi oversikt.

En refinansieringskalkulator kan hjelpe deg med å se hva et lån vil koste og om en bank er konkurransedyktig. Du kan også bruke kalkulatoren til å finne ut hva man kan spare ved å betale lånet tilbake raskere. Det beløpet som kommer fram i kalkulatoren viser hva et lån vil koste inkludert både effektiv rente og avdrag.

Lånekalkulatoren beregner også hvor mye du må betale i måneden på lånet. Kalkulatoren er interaktiv. Det vil si at du kan leke deg med å endre lånesummen, nedbetalingstiden, og renten og se i samtid hvordan dette vil påvirke den totale lånesummen i tillegg til månedskostnadene.

Refinansiere boliglån kalkulator

En banklån kalkulator hjelper deg å få oversikt over hvor mye lånet vil koste og hvor mye du kan spare på å samle smålån, forbrukslån, kredittkort, og annen gjeld i et hovedlån.

Del på sosiale medier:

Kilder:
[1] «Lånekalkulator»templates.office.com. Besøkt 30. oktober 2021.

Først publisert:

Sist endret:

Adding Print Button

Lånekalkulator index

For mer informasjon om lån, betalingsanmerkning, forbrukslån, lånekalkulator, refinansiering, samle gjelden, spare penger, budsjett og andre emner om NOK og penger, gå til Låneoversiktens index.


Mer om:

Forbrukslån ->

Sammenlign lån opptil kr 600 000

Kredittkort ->

Sammenlign kredittkort opptil kr 150 000

Refinansiering ->

Sammenlign tilbud på å samle lån opptil 50 mill. kr

Lånekalkulator ->

Sjekk hva lånet vil koste totalt og i måneden


Legg igjen en kommentar