Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

MER Finans

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

MER Finans

MER Finans er en norsk låneagent som via sine samarbeidspartnere formidler flere typer lån og rådgir gjennom søkeprosessen. Det er gratis og uforpliktende å søke via dem.

Blant annet kan du få hjelp til boliglån, refinansiering, lån med betalingsanmerkninger og inkassolån. I tillegg kan du søke boligflipping lån og få lån selv om du har ujevn lønn fordi du er i turnus eller er grunder i startfasen.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvem Mer Finans er, deres produkter og betingelser, og hvordan du går frem for å få lån.

Mer Finans

Hvem er Mer Finans?

Mer Finans er et norsk aksjeselskap som ble stiftet 15.02.2018. Daglig leder / administrerende direktør og styreleder er Marius Nielsen Matatula.

Selskapet er en låneagent. I samarbeid med bankene og låneformidlerne de formidler lån fra, jobber de med å finne best lån til deg når du sender inn en søknad til dem på de sin nettside.

Med andre ord er ikke Mer Finans AS selv en bank, men en låneagent som koordinerer lånetilbud fra bankene de samarbeider med til folk som ønsker lån eller refinansiere.

Bedriften har spesialisert seg på nisjeprodukter som å hjelpe folk å samle forbrukslån eller kredittkort inn i boliglånet samt å refinansiere lån med betalingsanmerkninger.

Også folk som ikke er vanlige bankkunder, som for eksempel gruppen banker sier nei til på grunn av svingende inntekt eller har nystartet bedrift, kan få hjelp hos låneagenten. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Mer Finans AS Proff

Ifølge Mer Finans AS Proff har aksjeselskapet organisasjons nummer 920 464 734 og har sin virksomhet i Oslo.

Selskapet driver blant annet nettsiden merfinans.no hvor målet er å hjelpe folk til en bedre økonomisk hverdag.

I tillegg til å være daglig leder og CEO er Marius Nielsen Matatula ifølge Proff også største aksjonær og eier 100% av aksjene gjennom sitt selskap Nielsen Eqt.

Mer Finans lån

Mer Finans tilbyr flere typer lån med sikkerhet i bolig, avhengig av hva du trenger pengene til. Her er en oversikt over noen av lånene du kan søke om:

 • Boliglån: Dette er et vanlig lån til kjøp eller oppussing av bolig.
 • Refinansiering: Dette er et lån for å samle og innfri dyre kredittkort, forbrukslån og annen forbruksgjeld.
 • Flippebolig lån: Dette er et lån til deg som vil kjøpe, pusse opp og selge boliger med fortjeneste.
 • Inkassolån: Dette er et lån til deg som har inkassogjeld som du trenger hjelp til å betale.
 • Lån med betalingsanmerkning: Dette er et lån til deg som har betalingsanmerkninger, men som fortsatt har mulighet til å stille sikkerhet i bolig.

Mer Finans lånekalkulator

Øverst på denne siden når du scroller til over overskriften finner du en enkel Mer Finans lånekalkulator. På denne kan du endre beløpet du ønsker å låne og nedbetalingstiden.

Kalkulatoren viser deg med en gang hvor mye totalkostnaden blir på lånet og hvor mye du må betale i måneden for å kunne ha et lån basert på lånetiden og lånebeløpet du valgte.

Kalkulatoren tar utgangspunkt i den beste effektive renten Mer Finans gir. Det vil si den viser best scenario av hva du kan forvente å få tilbud på. Realistisk sett kan renten bli høyere, men den kan kanskje være til hjelp for å få en anelse om rentekostnadene.

Du kan også sjekket ut Låneoversiktens lånekalkulator hvor du også kan fylle ut rente.

Låneramme

Lånerammen, det vil si hvor mye du kan låne starter fra kr 250 000 og kan maksimum være kr 10 000 000.

For å bergene hvor mye du kan låne ser bankene og låneformidlerne Mer Finans samarbeider på flere faktorer som for eksempel boligens verdi, din inntekt, din gjeld og din betalingshistorikk.

I tillegg ønsker bankene å bli forsikret om at du har nok inntekt til å betjene lånet, samt har en god betalingsevne og vilje til å klare å betale ned.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstiden på lån varierer fra 1 år opptil 30 år avhengig av lånebeløp, rente og betalingsevne. Jo kortere nedbetalingstid, jo lavere blir den totale kostnaden på lånet.

Effektiv rente

Den effektive renten på lån fra Mer Finans sine samarbeidspartnere er individuell og bestemmes etter en kredittvurdering av søkeren. Den effektive renten inkluderer nominell rente, etableringsgebyr og termingebyr. Pr 20.4.2023 kan den effektive renten variere fra 3,5% til 8%.

Inntektskrav

For å søke om lån er det ikke krav om fast inntekt eller at du må tjene minimum en viss sum som andre låneagenter kan kreve om du for eksempel skulle søkt forbrukslån.

Derimot må du kunne dokumentere at du evner å betale ned lånet slik at bankene kan føle seg trygge på at de får pengene tilbake pluss omkostningene.

Etableringsgebyr

Etableringsgebyret er på kr 0. Å benytte seg av tjenesten til låneagenten er gratis.

Mer Finans er en lånemegler som koordinerer lånetilbud mellom bankene og deg. Det vil si du etablerer ikke et lån hos dem, men hos en av de sine partnere.

Når du mottar tilbudet/tilbudene, får du anledning til også å kunne sammenligne eventuelle etableringsgebyr som kommer fra banken du signerer avtalen med.

Aksepterer betalingsanmerkning?

Mer Finans aksepterer søkere med betalingsanmerkninger. Enten du søker inkassolån, ønsker å flippe bolig, refinansiere eller samle forbrukslån og kredittkortene i boliglånet, kan du søke selv om du har betalingsanmerkning.

Mer Finans omstartslån

Omstartslån er et lån som kan hjelpe personer med betalingsproblemer å få orden på økonomien. Omstartslån kan brukes til å betale ut gammel gjeld, som for eksempel forbrukslån med betalingsanmerkninger, boliglån med betalingsanmerkninger eller lån med inkasso.

Ved å samle all gjelden i ett lån med lavere rente og bedre betingelser, kan man spare penger og få bedre oversikt over økonomien. Omstartslån kalles også et refinansieringlån.

Mer Finans tilbyr omstartslån med sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom. Det betyr at man må eie noe av verdi som banken kan ta pant i hvis man ikke klarer å betale tilbake lånet.

Fordelen med å stille sikkerhet er at man kan få lavere rente og høyere lånebeløp enn uten sikkerhet. Ulempen er at man risikerer å miste eiendommen hvis man misligholder lånet.

For å søke om omstartslån må du fylle ut et søknadsskjema på nettet. Låneagenten sender så søknaden videre til flere banker og långivere som kan tilby omstartslån.

Du kan dermed få flere tilbud å velge mellom, og kan sammenligne renter og vilkår for å finne det beste alternativet. Du kan søke boliglån i flere banker samtidig uten at det påvirker kredittscoren negativt.

Minimum alder

For å søke om lån via Mer Finans må man være minst 20 år gammel.

Norsk statsborgerkrav

For å søke om lån gjennom Mer Finans må du være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i minst tre år.

Renteeksempel Mer Finans

Eksempel: Ann. lån 2 mill o/25 år. Eff. rente 7,68%. Kost 2.379.341, totalt 4.379.341

Gjeldssaneringshjelp

Hvis du har problemer med å betale tilbake gjelden din, kan du søke om gjeldssanering eller gjeldsordning. Gjeldssanering er en ordning der du får slettet deler av gjelden din etter en periode med nedbetaling.

Gjeldsordning er en frivillig avtale mellom deg og kreditorene dine om en nedbetalingsplan. Mer Finans kan hjelpe deg med å søke om gjeldssanering eller gjeldsordning, og gi deg råd om hvordan du kan håndtere gjelden din.

Mer Finans bank – og lånepartnere

Mer Finans samarbeider med følgende banker og långivere:

 • Bank2
 • Bluestep Bank
 • Kraft Bank
 • Mybank
 • Svea

Fordeler med Mer Finans

Noen av fordelene med å bruke Mer Finans som låneformidler er:

 • Du kan søke om lån fra kr 250 000 kr til kr 10 000 000.
 • Du kan velge nedbetalingstid fra 1 år til 30 år.
 • Du kan spare penger ved å sammenligne flere tilbud og velge det billigste lånet.

Lånealternativer

Her er en tabell over tre alternative låneformidlere som du også kan vurdere som også aksepterer betalingsanmerkning:

LåneformidlerLaveste renteHøyeste renteLånebeløp
Motty6%23 %kr 100 000 – 15 000 000
Uno Finans5,03 %24,40 %kr 100 000 – 10 000 000
Zen Finans5,34 %Ukjentkr 200 000 – 50 000 000
Tabellen ble sist oppdatert 26.4.23. For oppdatert informasjon, se refinansiering.

Hva koster det å søke lån hos Mer Finans?

Det koster ingenting å søke lån hos Mer Finans. Du betaler kun renter og gebyrer til banken eller långiveren som gir deg lånet. Låneformidleren får provisjon fra banken eller långiveren for å formidle lånet.

Det er heller ingen forpliktelse i å søke. Ønsker du å takke nei, så takker du nei. Og ombestemmer du deg senere etter at betenkingstiden er over, sender du bare inn en ny søknad.

Slik søker du lån Mer Finans

For å søke lån fyller du ut en søknad på nettsiden til låneagenten. Du må oppgi informasjon om hvem du er, inntekt, og gjeld. I tillegg må du godta at du blir kredittsjekket.

Du må kunne stille sikkerhet i bolig for å få lån, men du trenger ikke å ha fast jobb eller høy inntekt, men du må vise at du vil klare å betale lånet tilbake med omkostninger.

Siden lånemegleren samarbeider med flere banker kan det være din søknad blir godtatt hos mer enn en bank. Du vil da motta mer enn et lånetilbud.

Ved å ha mer enn et lånetilbud blir det lettere å kunne sammenligne og velge det som er best for deg.

Sammendrag

Mer Finans er en norsk finansagent som formidler blant annet boliglån, refinansieringlån, flippebolig lån, og inkassolån. Låneagenten samarbeider med banker som godtar betalingsanmerkninger.

Siden selskapet samarbeider med flere banker, kan du med en søknad motta flere lånetilbud. Dette kan gjøre det lettere å se hvilket lånetilbud er best og hjelpe deg å spare penger.

For å søke lån fyller du ut en lånesøknad på deres nettside. I søknaden må du skrive hvor mye du ønsker å låne og ønsket nedbetalingstid. I tillegg må du godta at du blir kredittsjekket. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

For å søke eller for å få mer informasjon, kan du trykke på den grønne knappen under hvor det står ¨Søk her¨ på.