Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Boliglån Mer Finans

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

Boliglån Mer Finans

Å kjøpe en bolig kan være en av de største investeringene man gjør i livet. Det er derfor viktig å finne den rette finansieringsløsningen som passer ens behov og økonomiske situasjon.

Hos MER Finans kan du få hjelp med å få skreddersydde boliglånløsninger selv om du for eksempel jobber i turnus og har ujevn inntekt, er grunder i oppstartsfasen eller har betalingsanmerkninger.

Les videre for å lære mer om Boliglån Mer Finans, hvilke typer boliglån du kan få via låneagenten og hvordan du kan søke om lån.

Boliglån Mer Finans

Lån 10 millioner

Mer Finans tilbyr boliglån fra kr 250 000 opptil kr 10 000 000. Du kan få inntil 30 års nedbetalingstid. Når du fyller ut en søknad på Mer Finans sin nettside, blir søknaden din videresendt til bankene finansselskapet samarbeider med.

En av fordelene med å bruke en finansagent som Mer Finans, er at du med en søknad kan få flere boliglåntilbud. Dermed kan det være lettere å sammenligne og velge det boliglånet som er best for deg.

Lånekrav

For å søke boliglån hos MER Finans må du oppfylle følgende krav:

 • Du må være minimum 20 år.
 • Du må ha bodd og skattet til Norge de tre siste årene.
 • Du må godta at du blir kredittsjekket.

Hvis du oppfyller disse kravene, kan du søke boliglån hos MER Finans ved å fylle ut et skjema på nettsiden deres. Du vil da få tilbud fra flere banker som samarbeider med MER Finans, og du kan velge det tilbudet som passer deg best.

MER Finans tar ikke betalt for tjenesten sin. Bedriften blir kompensert av bankene.

Å be om lånetilbud er uforpliktende. Det vil si du står helt fritt til å takke nei til alle tilbudene hvis du ikke er fornøyd.

Boliglån med refinansiering

I tillegg til vanlige boliglån som også inkluderer boligflipping lån, kan også finansagenten hjelpe deg med å få lån om du søker refinansiering, har betalingsanmerkning, eller har mottatt inkassovarsel.

Mer Finans tilbyr boliglån med refinansiering for deg som har dyre lån eller kredittkortgjeld som du ønsker å samle i ett lån. Ved å refinansiere kan du redusere rentekostnadene dine, få bedre oversikt over økonomien din og frigjøre mer penger hver måned.

Når du søker boliglån med refinansiering må du oppgi hvor mye gjeld du har og hos hvilke kreditorer. Mer Finans sine samarbeidspartnere vil da vurdere om de kan innfri gjelden din og gi deg et nytt lån med lavere rente og bedre betingelser.

Boliglån med betalingsanmerkning

Hvis du har betalingsanmerkning eller inkassosaker, kan det være vanskelig å få innvilget et vanlig boliglån. Men det betyr ikke at det er umulig.

Mer Finans tilbyr boliglån med betalingsanmerkning for deg som har orden på økonomien din nå, men har hatt noen betalingsproblemer i fortiden.

For å søke om boliglån med betalingsanmerkning må du ha en plan for hvordan du skal betale ned gjelden din og unngå nye anmerkninger i fremtiden

Boliglån med inkasso

Et Mer Finans inkassolån er et lån som du bruker til å betale ut inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Inkassosaker er ubetalte regninger som er sendt til inkasso, mens betalingsanmerkninger er registrerte mislighold av gjeld.

Inkassosaker og betalingsanmerkninger kan føre til at du får problemer med å få lån eller kreditt i fremtiden.

Mer Finans tilbyr inkassolån med sikkerhet i boligen din. Inkassolånet har som regel høyere rente enn andre typer lån, fordi banken har høyere risiko.

Hvordan søke boliglån Mer Finans?

Søkeprosessen for boliglån Mer Finans består av fem steg:

 1. Gå inn på nettsiden til Mer Finans og klikk på «SØK NÅ».
 2. Fyll ut søknadsskjemaet med personlige opplysninger, inntekt, gjeld og ønsket lånebeløp.
 3. Last opp nødvendige dokumenter, som lønnsslipp, selvangivelse og takst eller salgsoppgave for boligen.
 4. Send inn søknaden og vent på svar. Du vil få en bekreftelse når søknaden er mottatt.
 5. Hvis søknaden blir godkjent, vil du få et lånetilbud med rente og vilkår. Du kan akseptere tilbudet elektronisk.

Boliglån MER Finans bank samarbeid

Boliglån Mer Finans samarbeider med flere banker som kan tilby deg boliglån med pant i boligen din. Disse bankene er nisjebanker og aksepterer kunder som ikke alltid har A4 økonomi.

MER Finans samarbeider med følgende banker for boliglån:

 • Bank2
 • Bluestep
 • Kraft Bank
 • Svea Finans
 • mybank

Hver av disse bankene har sine egne krav, vilkår og renter for boliglån. Noen av dem kan tilby boliglån til personer med betalingsanmerkninger, lønnstrekk eller tvangssalg, mens andre har strengere kriterier Å søke hos flere banker øker sjansen for å få et godt tilbud.

Sammendrag

I denne artikkelen har vi sett på hva Boliglån Mer Finans er og hva låneagenten kan tilby deg når det gjelder finansiering av din bolig.

Boliglånagenten kan hjelpe deg med tilpassede finansieringsløsninger, enten du trenger boliglån med forbrukslån bakt inn, en fleksibel boliglån megler om du ikke har A4 økonomi eller har betalingsanmerkninger.

Selve søknadsprosessen skjer på mer finans no og siden lånemegleren samarbeider med flere banker kan du ved å fylle ut en lånesøknad få flere tilbud du kan sammenligne.

For å søke Boliglån Mer Finans eller for å få mer informasjon, kan du trykke på den grønne knappen under hvor det står ¨Søk her¨ på.

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results