Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Søke kredittkort på nett

Søke kredittkort på nett: Ovenfor ser du tre banker/låneformidlere hvor du kan søke om kreditt via Pc’en, mobilen eller iPad/nettbrettet. Kreditt-tilbyderne er sortert alfabetisk.

Hvor mye du kan få i kreditt, effektiv rente og betingelsene kan variere fra selskap til selskap. Før du sender en kredittsøknad, kan du spare penger på å sjekke hvilke tilbud som finnes der ute. Dermed kan du sammenligne kredittkorttilbudene før du bestemmer deg slik at får billigst kredittkort.

Søke kredittkort på nett

Søke kredittkort på nett
Du kan til og med søke kredittkort på nett fra godstolen © Låneoversikten

Søke kredittkort på nett: Koronaperioden lærte oss hvor mye vi kan gjøre så lenge vi har nett. For eksempel ble dette med hjemmekontor vanlig for mange. I tillegg ble det vanligere å dra kortet online i stedet for å gå til den fysiske butikken betale der.

Nå du handler på nett kan du selv velge hvordan du skal betale. Betaler du med kredittkort, står du sterkere enn med vanlig bankkort om noe skulle gå galt. For eksempel belastes ikke kontoen din umiddelbart som den gjør med vanlig Visa kort. Og kjøper du ferieturen via nettet med kredittkortet, kan det være at reiseforsikringen er inkludert. Du kan lese mer om dine rettigheter på Finansportalen.

Gratis å søke kredittkort på nett

Det er gratis å søke kredittkort på nett. Hva det koster er tiden din, og du må gi fra deg informasjon når du sender søknaden. Vet du allerede hvilken bank du skal søke kredittkort på nett hos, kan du gå direkte til nettbanken. Ellers kan det gå mer tid på å finne den beste kredittkort banken. Gevinsten med å lete litt kan være bedre betingelser.

Søker du direkte hos kun en bank, behandler bankpersonalet søknaden. De får sin lønn av sin bank (arbeidsgiver). Derfor blir det gratis for deg å søke. Sender du en søknad via en kredittformidler, blir det også gratis for der. En kredittforhandler har avtale med sine samarbeidspartnere om en form for økonomisk kompensasjon for jobben. Av den grunn koster det deg ikke noe å søke om å få kredittkortet uansett om du søker om et kort eller flere kredittkort.

Få best kredittkort

Søk kredittkort: Nå du søker kredittkort som for eksempel Sbanken kredittkort, Santander kredittkort, eller andre Visa kredittkort eller Mastercard kort kan det lønne seg å sammenligne før du søker for å få best kredittkort for deg. Banker opererer med ulike kreditt betingelser.

I tillegg er det forskjell på fordelene. Noen kort har for eksempel reiseforsikring inkludert, mens andre tilbyr gratis årsavgift. Å søke kredittkort på nett gir deg den fordelen at du kan sjekke kortene i fred og ro når det passer deg. Det er ikke krav om å møte opp i banken for å legitimere deg. Som oftest holder det at du har Bank id klart for å få sendt søknaden.

Søk kredittlån uten sikkerhet

Søk kredittlån uten sikkerhet: Når du søker kredittkort gjøres dette uten at du må stille sikkerhet i for eksempel boligen din eller annet du eier. Fordi banken ikke krever at du stiller opp med dine eiendeler som sikkerhet blir det mer risikofylt for dem å låne ut penger på denne måten. Av den grunn har kredittkort høyere rente enn for eksempel boliglån.

Du trenger heller ikke be noen kausjonere for deg. Med andre ord trenger ingen å gå skriftlig god for deg. Dette gir fleksibilitet og gjør at du raskere kan søke kredittkort på dagen.

Søke kredittlån uten sikkerhet hos Resurs Bank video

Resurs Bank tilbyr kredittkort uten krav om sikkerhet eller kausjonist. Uansett hva du trenger kredittkortet til, kan du søke 24/7 på de sin nettside for å kunne betale hva du ønsker når du vil.

Søke kredittlån uten sikkerhet hos Resurs Bank video

Hvilke kredittkort uten sikkerhet er tilgjengelige?

Hvilke kredittkort uten sikkerhet er tilgjengelige: Alle kredittkortene som listes opp på Låneoversikten er kort som ikke krever at du stiller opp med noe i sikkerhet.

Oversikt over kredittkort banker

Oversikt over kredittkort sammenligningssider

Du finner fullstendig liste over alle som har rapport sin data til Finansportalen her.

Søke kredittkort på nett muligheter

Søke kredittkort på nett muligheter: Det store markedet som finnes av kredittkort gir deg mulighet til å søke nettopp det kortet som passer deg best.

For eksempel reiser du mye kan det å ha reiseforsikringen inkludert være en fordel. Derimot om du ikke har tenkt å bruke kortet, og kun ha det som en nødløsning om alt går galt økonomisk, kort uten årsavgift være en bedre løsning for deg.

Foretrekker du at andre sjekker dine kredittmuligheter på nett uten at du har direkte med kredittgiveren, gjør Motty denne jobben gratis for deg. For mer informasjon og for å søke kredittkort på nett, trykk på linken under kalt ¨Søk her¨.

Du er kanskje også interessert i å lese mer om: