Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Ferratum fleksikreditt

Ferratum fleksikreditt er et produkt fra nettbanken Ferratum. Fleksikreditten er på en måte som er kredittkort uten at det er et kort med kreditt. Kreditten er fleksibel da du selv bestemmer hvor mye du vil ta ut.

Du kan søke om å få fleksikreditt fra 1 000 kr og opptil maksimum 50 000 kroner. I motsetning til forbrukslån hvor du får utbetalt hele beløpet på lånet på en gang, kan du selv velge hvor mye av innvilget låneramme du vil benytte.

Ferratum fleksikreditt
© Låneoversikten

Ferratum fleksikreditt

Ferratum fleksikreditt er et minilån uten sikkerhet. Det vil si banken spør ikke etter verditakst av huset eller krever pant i boligen din. Siden banken ikke får ta pant i dine eiendeler når du låner ut penger til deg, er renten høyere.

Ferratum fleksikreditt er ikke ment å være et langvarig lån som for eksempel huslånet. Konseptet er bygd rundt at du kan gjøre alt online. Du fyller ut lånesøknaden online, og bekrefter godkjent lån med BankID. Videre kan du selv på Ferratum min side oppdatere hvordan betalingen skal skje og hvordan du får pengene.

I kontrast til andre lånetilbydere som Uno Finans, så er Ferratum en bank. Når du sender en søknad til Ferratum får du kun lånetilbud fra Ferratum. Dermed vil du ikke ha flere lånetilbud å velge mellom slik at det kan bli vanskeligere å virkelig vite om du kunne spart mer penger med å velge en annen løsning. Du kan sammenligne Ferratum med andre lånetilbud på forbrukslånssiden.

Ferratum Bank lånebeløp

Ferratum Bank lånebeløp: Ferratum tilbyr lånekredittbeløp fra 1 000 kr og opptil 50 000 kr. Nettbanken oppgir både den nominelle renten og den effektive rente.

Den effektive renten er høyere enn den nominelle. Årsaken til at den effektive renten er høyere er at den inkluderer omkostninger forbundet med lånet. For eksempel inkluderer den effektive renten både den nominelle renten i tillegg til andre lånekostnader.

Når du beregner kostnadene ved Ferratum fleksikreditt så vil den effektive renten vise total kostnaden. Den totale kostnaden viser deg hvor stort lånebeløpet er og hvor mye det vil koste deg å betale alt tilbake igjen.

Hvordan låne penger med fleksikreditt

For å kunne låne penger med fleksikreditt må du ha fått godkjent Ferratum søknaden din. I tillegg må du ha akseptert tilbudet og betingelsene med Bank ID. Når du er godkjent Ferratum kunde kan du logge deg inn på nettbanken.

For å bli godkjent som Ferratum kunde må du søke via de sin nettside. Du velger uttaksbeløp, og fyller inn følgende:

  • fornavn
  • etternavn
  • mobilnummer
  • epostadresse

I tillegg kan du velge om du samtykker til å motta direkte markedsføringstilbud og informasjon fra Ferrratum samt bekrefte at du ikke er en politisk eksponert person. Etter at du har bekreftet dette fortsetter du søknaden om lån.

Ferratum sitt kundeløfte på ferratum.no:

  • kort søkeprosess – svar på 3 sekunder
  • fleksibel låneramme – lån opptil 50 000kr
  • utbetaling til konto – kreditt tilgjengelig

Ferratum Min Side

Når du er godkjent kunde kan du selv velge om du vil bruke kreditten du har fått tildelt. Dette kan du selv styre vi nettbanken når du er logget inn. På Ferratum Min Side kan du selv endre hvordan fakturaen skal betales og du kan velge å overføre noe, alt eller ingenting av din Ferratum fleksikreditt.

Om du ønsker å refinansiere og ikke har brukt kreditten hos Ferratum, vil likevel tilegnet kredittbeløp regnes som lån selv om du ikke har brukt det. Derfor vil det lønne seg å avslutte kontoen hos Ferratum før du tar starter å forhandle på bedre lånebetingelser. Er du usikker, vil du kunne sjekke kredittstatusen på Ferratum Min Side.

I tillegg vil du kunne få en oversikte over hva bankene får oppgitt av din låne – og kredittstatus på Gjeldsregisteret. Det er gratis å sjekke informasjonen som er lagret på deg i registeret.

Fleksikreditt Ferratum

Fleksikreditt Ferratum: Fleksikreditten fra Ferratum er et usikret lån du kan søke på online uten at det stilles krav til sikkerhet. Å søke er uforpliktende. Du trenger ikke takke ja til lånetilbudet.

For å søke eller for mer informasjon, trykk på linken under:

Legg igjen en kommentar