Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Motty boliglån

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

Motty boliglån

Det finnes mange ulike typer boliglån på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilket som passer best for din situasjon. Det er her Motty kommer inn i bildet.

Motty boliglån et produkt som går ut på at du med en søknad mottar flere tilbud om boliglån fra bankene Motty samarbeider med. Dermed kan det bli lettere å finne det beste boliglånet, eventuelt å refinansiere dyre forbrukslån.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva Motty boliglån har å tilby og hvordan du kan søke. I tillegg skal vi ta en titt på en refinansiering i Motty boliglån kalkulator slik at du har en anelse om lånekostnadene før du sender søknaden.

Motty boliglån

Hva er Motty boliglån?

Motty boliglån er et digitalt boliglån du kan søke om, motta tilbud på og godkjenne på nettet. Du slipper å gå i banken eller sende inn papirer, alt skjer online.

På Motty no sin hjemmesiden kan du søke om boliglån eller om å refinansiere boligen. Både når du søker boliglån eller om du ønsker å refinansiere boligen, krever banken sikkerhet i boligen din for denne type lån.

Siden banken har sikkerhet i din bolig, kan du få bedre rente og lengre nedbetalingstid enn om du for eksempel skulle søke om å få Motty forbrukslån.

Motty samarbeider med banker som tilbyr boliglån. Dermed kan du få tilbud om flere boliglån med ulike renter og betingelser når du fyller ut en lånesøknad hos finansagenten.

Det er gratis å søke og du trenger ikke takke ja til tilbudene du får. Motty selv blir betalt fra partnerne de samarbeider med.

Fordeler med Motty boliglån

Motty boliglån har flere fordeler som skiller dem noe fra andre boliglån på markedet. Her er noen av dem:

 • Sammenlign: Men å fylle ut en søknad kan du få flere lånetilbud og det kan blir lettere å sammenligne vilkår og finne det beste.
 • Høy lånesum: mulig å låne opptil 15 millioner kroner
 • Fleksibilitet: Motty samarbeider med fleksible partnere som aksepterer mennesker som ikke er A4. Lånerådgiverne er erfarne med betalingsanmerkninger, refinansiering, ønske om å samle forbruksgjeld i boliglånet for å få bedre privatøkonomi.
 • Kundetilfredshet: Motty kunder er fornøyde kunder og har ifølge Trustpilot gitt selskapet kategorien ¨Enestående¨.
 • Digitalt: Motty boliglån kan søkes om online, sendes online, du får svar elektronisk, og du kan akseptere lånet på nett.

Hvordan søke om Motty boliglån?

For å søke Motty boliglån, kan du følge følgende 7 steg:

 1. Gå på motty.no og velg boliglån.
 2. Fyll inn hvor mye du trenger å låne.
 3. Fyll inn nedbetalingstid.
 4. Velg søknadstype. Med BankID kan du søke med den enkle søknaden. Uten BankID fyller du ut standard søknaden.
 5. Fyll inn nødvendig informasjon og legg ved etterspurt dokumentasjon.
 6. Vent på svar fra Motty-teamet, som vil behandle søknaden din i samarbeid med sine partnere og gi deg tilbud.
 7. Om du ønsker Motty boliglånet: Godta tilbudet og signere låneavtalen med BankID.

Lurer du på noe underveis, kan du kontakte Motty teamet på +47 69 36 06 66.

Refinansiering i Motty boliglån kalkulator

Refinansiering er en måte du kan forbedre din privatøkonomi og spare penger. Nedenfor finner du en Låneoversikten sin refinansieringskalkulator som er interaktiv.

Det vil si at drar du i de blå ballene, endrer resultatet seg umiddelbart. Du kan endre lånebeløpet, nedbetalingstiden og renten. Straks ser du nederst at den totale lånekostnaden, lånebeløpet og renten blir oppdatert med de nye betingelsene du la inn.

Kanskje aller mest nyttig er det at du kan se månedsprisen. Det vil si hvor mye det faktisk vil koste i måneden å ha lånet.

Refinansiering kalkulator

kr 5 000 kr 20 000 000
1 år30 år
1%20%
Nedbetalingsoversikt

Lånebeløp Lånebeløp

Effektiv rente:

Månedspris:
Lånebeløp:
Lånekostnad:

Totalt å betale tilbake:

Loading

Motty samarbeider med flere banker og med en søknad kan du få tilbud fra flere. Det er til og med mulig å refinansiere om du har betalingsanmerkning, og anstrengt økonomi.

Å bruke en refinansieringskalkulator kan gjøre det enklere å ta en informert beslutning om refinansiering og sikre seg bedre vilkår for boliglånet.

Sammendrag

Motty boliglån er en tjeneste hvor du med en søknad kan få tilbud om flere boliglån med ulike betingelser fra bankene Motty samarbeider med.

Å kunne sammenligne lån kan gjøre det lettere å finne det beste lånet for deg. Du kan søke, sende, få svar og akseptere boliglånet online.

Bankene Motty samarbeider er fleksible og kan tilby både boliglån og refinansiering inntil kr 15 000 000. Til og med om du har forbrukslån og betalingsanmerkning kan du sende inn en søknad da Motty aksepterer mennesker som ikke er A4.

Til og med om du ikke ønsker å stille boligen din som sikkerhet, men likevel trenger penger kan Motty hjelpe deg.

For eksempel om du ønsker å søke om forbrukslån kan du gjøre dette via Motty. Du kan søke om forbruklån inntil kr 600 000.

For å søke eller for mer informasjon, trykk på den boksen under hvor det står ¨Søk her¨på.