Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Motty Mastercard

Beløp:
Term:
Sorter:
Vi har funnet resultater for deg
Vi har funnet 1 resultat for deg
Det er desverre ingen treff. Forsøk å endre litt og sjekk igjen.
Vis flere resultat

Motty Mastercard

Motty Mastercard er et begrep på betalingskort som tilbys hos norske Motty. På Motty no sin nettside kan du få tilbud om flere Mastercard slik at du kan sammenligne og finne best kort selv om du kun fyller ut en søknad.

Enten du velger Morrow Bank Mastercard (tidligere Komplett Mastercard), Instapay Mastercard, eller TF Bank Mastercard kan du få kreditt du kan bruke når du ønsker det. I tillegg gir Mastercard deg tilgang til en rekke belønninger og fordeler.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva Motty Mastercard er, hvem som kan søke, og hvilke fordeler kortet kan gi.

Motty Mastercard

Hva er Motty Mastercard?

Motty Mastercard er et begrep på kredittkort som du kan søke om på Motty sin nettside. Motty er en norsk finansagent som samarbeider med blant annet Morrow Bank (tidligere Komplett Bank), InstaBank, og TF Bank om å finne det beste kortet for deg.

Mange nordmenn har kredittkort. I Norge finnes kredittkort fra American Express, Diners Club i tillegg til Visa og Mastercard.

Samlet finnes det ca. 1,4 millioner kredittkort i omløp i det norske markedet….. De vanligste var og er fortsatt som oftest Visa og Mastercard.

Wikipedia

Med andre ord finnes det flere typer kredittkort, og Mastercard som du søker om via Motty er et av de mest populære produktene i Norge.

Pr dags dato er Motty kredittkort det samme som Motty Mastercard da bankene Motty samarbeider med kun tilbyr Mastercard kort, og ikke for eksempel Visa kort.

Hvem kan søke om Motty Mastercard?

For lettere å få godkjent søknaden din må du oppfylle visse krav.

Nedenfor finner du oppsummert informasjon på hvem som kan søke om ¨Kredittkort Motty¨:

  • Minimum alder: 20 år
  • Krav om inntekt: kr 230 000
  • Bodd og skattet til Norge de tre siste årene
  • Godta at du blir kredittvurdert

I tillegg må du oppgi informasjon om ønsket kredittbeløp, personlig informasjon, lønn og total gjelden din.

Hvordan søke om Motty Mastercard?

Du kan søke om Motty Mastercard på bankens nettside. Bruker du BankID kan du fylle ut den forenklede søknaden. Denne innhenter automatisk informasjon fra Gjeldsregisteret.

Foretrekker du å søke uten BankID, fyller du ut den vanlige søknaden. Uansett om du bruker BankID eller søker uten, må du fylle ut søknadskjema.

På søknadskjemaet fyller du inn personlige detaljer, som navn, adresse, telefonnummer og inntekt. I tillegg må du oppgi hvor mye du har i gjeld.

Du kan søke om å få kreditt mellom 10 000 og 150 000 kroner, avhengig av din økonomiske situasjon.

Siden du kun fyller ut en søknad, og kan få tilbud fra flere banker har du mulighet til å spare penger på å velge det beste kortet. Det er gratis å la Motty gjøre denne jobben for deg da finansagenten får kompensjon fra sine samarbeidspartnere.

Du får svar på søknaden innen kort tid, og hvis du blir godkjent, får du tilsendt kortet i posten.

Fordeler med Motty Mastercard

I tillegg til at du kan sammenligne Mastercard kredittkort tilbud før du bestemmer deg, tilbyr Motty Mastercard partner kortene fordeler. Her er et sammendrag av noen av fordelene de enkelte kortene tilbyr:

  • Du får opptil 30 dager rentefri betalingsutsettelse. Det betyr at du kan handle nå og betale senere uten å betale ekstra renter.
  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
  • Bonus på alle kjøp
  • Få eksklusive tilbud og rabatter
  • Gebyrfritt kort med gratis uttak i hele verden

De ulike bankene Motty samarbeider med tilbyr ulike fordeler. Og fordelene og betingelsene kan endre seg. Derfor kan det lønne seg å undersøke flere tilbud og sammenligne tilbud vedrørerende renter, fordeler og betingelser før du godkjenner tilbudet.

For eksempel kan du sammenligne kredittkort på kredittkortoversikten.

Hva koster det å bruke kortet?

Siden Motty samarbeider med mer enn en bank for å finne det beste kredittkortet til deg, er det variabelt hva det koster å bruke kortet.

Det kan for eksempel koste:

Låneeksempel:

Eksempel: nom. rente 14.9%, eff. rente 17.06% 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 3 957 kr, totalt 48 957 kr.

I kontrast til om du skulle søke om Motty forbrukslån, får du ikke pengene utbetalt med en gang. Dermed trenger du heller ikke betaler renter og få faktura du må betale. Pengene står klare til bruk, men du betaler ikke noe i renter og avdrag før du bruker av kreditten.

Konklusjon

I sum, Motty Mastercard er et begrep på kredittkort du kan søke om på Motty sin hjemmeside. Med en søknad får du tilbud fra banker som tilbyr kredittkort av typer Masterard som Motty samarbeider med.

Om søknaden din blir godkjent, kan du få tilsendt flere Mastercard tilbud med kreditt opptil kr. 150 000. Da kan du sammenligne og se hvilket kredittkort passer best for deg.

Med fordeler som cashback, rabatter og reiseforsikring er kredittkort i Norge populært og det finnes drøye 1 million kort i bruk.

For å søke eller lese mer om Motty Mastercard kredittkortet, kan du trykke på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på. Du vil da direkte til Motty sin kredittkort nettside.