Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Søk forbrukslån på nett

Søk forbrukslån på nett: Ovenfor finner du tre lånemeglere som tilbyr alternativet ¨Søk om forbrukslån på nett¨. Lånenettstedene er sortert alfabetisk.

Koronaperioden har lært mange at man kan jobbe hjemmefra og få gjort mye så lenge man har internett. Det samme gjelder ved søknad om lån. Du kan fylle ut en lånesøknad online når som helst på døgnet, da internettsiden for lånesøknaden alltid er åpen. I tillegg kan du søke i fred og ro og slippe stresset med å måtte oppsøke banken i bankens åpningstid når du er presset på tid.

Lån forbrukslån

Akkurat som folk handler gaver og annet på nett, har bankvirksomheten endret seg til å tilby mer og mer av sine tjenester også via nettet. Folk som har levd litt og som har opplevd å stå med lua i hånden for å søke boliglån, billån, eller forbrukslån vil kanskje synes denne endringen er vanskelig. Mens andre, og spesielt de yngre som er vant til å gjøre alt på nett foretrekker denne utviklingen.

For eksempel kan du nå søke DNB forbrukslån eller Nordea forbrukslån online. I tillegg finnes rene nettbanker som Sbanken som gir deg via sin nettside å søke Sbanken forbrukslån.

Det er gratis å søke forbrukslån online

Det er gratis å søke forbrukslån online. Du søker forbrukslånet på nettstedet til banken eller låneformidleren du ønsker å motta tilbud fra. Dette gjør du ved å fylle ut søknaden så godt du kan og så sende den inn.

Mottakeren av søknaden din får betalt via sine samarbeidspartnere. De får kompensasjon for jobben de gjør for deg og långiver av sine partnere. Av den grunn blir det gratis for deg å søke.

Du trenger ikke si ja til noen av lånetilbudene du får. I tillegg til at det er gratis å sende inn lånesøknaden på nett, er det også helt uforpliktende. Med andre ord trenger du ikke si ja til mottatte lånetilbud.

Flere lånetilbud på nett, velg det beste

Søker du forbrukslån via en bank, mottar du et lånetilbud. For å kunne sammenligne hvor bra lånet virkelig er, trengs det flere lånetilbud. Og for å få flere lånetilbud, må du søke andre banker. En fordel med dette er at du da har fullstendig kontroll på hvilken bank du har søkt om å få låne penger. I tillegg vet du eksakt hvilken informasjon som ble sendt banken siden informasjonen ikke går via en tredjepart.

Velger du å gå via en tredjepart, så vil tredjeparten forhandle på vegne av deg. Ofte kan mellomleddet ha avtale om å forhandle med mange banker. Med andre ord sender du kun en søknad. Og denne søknaden blir da sendte via din samarbeidspartner til flere banker og andre utlånere.

Uansett om du foretrekker å sjekke lånetilbudene på nett og velge ett å søke på, eller foretrekker selv å sende flere separate søknader. Eventuelt velger å gå via et mellomledd, så finnes det så mange lånetilbydere som gir deg mulighet til å velge det beste lånet. Du finner ytterlige informasjon på sjekklisten for forbrukslån utarbeidet av Forbrukerrådet. For å sammenligne rente og lånebetingelsene på forbrukslån, se Finansportalen.

Søk forbrukslån på nett 24/7

Søk forbrukslån på nett
Søk forbrukslån på nett© Låneoversikten

Søk forbrukslån på nett 24/7: I kontrast til en vanlig fysisk bank som har begrenset åpningstid, er nettbanken åpen 24/7 inkludert lørdager, søndager og heligdager. Uansett når på døgnet du ønsker å låne penger, finner du søknadsskjemaet på nett som skal fylles ut.

Derimot om du har spørsmål og ønsker å kontakte nettstedet, kan det være at du må vente til kundekontakt senteret er åpen.

Spesielt for folk i tidsklemma, som jobber i turnus, eller som kanskje ikke engang er i Norge, kan jakten på å søke billige forbrukslån på dagen eller når det måtte være i løpet av uka være å foretrekke.

Søk forbrukslån på nett med betalingsanmerkning

Søk forbrukslån på nett med betalingsanmerkning: En del banker og låneformidlere foretrekker kunder uten betalingsanmerkning. Søker du lån og får nei og har betalingsbemerkninger, kan årsaken til at du har fått nei skyldes dette.Det samme gjelder for inkassosaker også.

Derimot finnes det både banker og låneformidlere som aksepterer dette. For eksempel Motty. Okido, og Uno Finans aksepterer lånekunder med betalingsanmerkninger.

Søk forbrukslån på nett med betalingsanmerkning video

For eksempel Uno Finans ikke bare aksepterer forbrukslån med betalingsanmerkning, de tilbyr også å samle lån og dyr gjeld med refinansiering som vist i denne videoen:

Uno Finans sjekker uforpliktende flere banker og finner det billigste lånet til deg også selv om du har betalingsanmerkning

Det finnes flere lånesider som hjelper deg om du har betalingsproblemer. Nedenfor finner du ytterlige informasjon om websider som bistår og deres betingelser.