Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Ferratum Bank Mastercard

Ferratum Bank Mastercard: Ferratum er en mobilbank som tilbyr kreditt online. Akkurat som med Mastercard blir du godkjent mulighet til å låne penger.

I motsetning til forbrukslån blir ikke pengene innbetalt rett inn på kontoen din når søknaden blir innvilget. Når søknaden din innvilges får du en fleksibel kredittramme du selv velger om du vil benytte deg av. Kreditten blir akkurat som et Ferratum Bank Mastercard bortsett fra at alt foregår digitalt og du trenger derfor ikke noe kort.

Ferratum Bank Mastercard
© Låneoversikten

Ferratum Bank Mastercard

Ferratum Bank Mastercard: Ferratum Bank sender ikke ut noe Mastercard. Når du sender en søknad til nettbanken, vil du kunne håndtere alt videre online via ferratum.no. Innvilget søknad gir deg kreditt. Det er først når du tar ut penger, at du låner penger av Ferratum. Ferratum kaller denne kreditten Fleksikreditt.

Siden du ikke trenger å vente på å motta et fysisk kort som ved vanlige kredittkort, kan du få penger på dagen rett inn i nettbanken samme dag du er godkjent. Det eneste du trenger for å få utbetalt lånet er BankID. Ferratum godtar både BankID på mobil app og med kodebrikke.

Ferratum Mastercard kreditt

Ferratum kan gi deg kreditt fra 1 000 kr opptil 50 000 kr. Det er opptil deg selv hvor mye du vil søke om i kreditt. Sammenlignet med andre lånealternativer som vanlige kredittkort, forbrukslån, billån, hyttelån, huslån, og refinansiering, tilbyr nettbanken det som ofte klar kalt smålån.

Smålån er ofte under 30 000/40 000/50 000 kr og stiller ikke krav om å ta pant i eiendom som banker gjør med for eksempel boliglån. Ferratum kredittlån

Om du ikke bruker kreditten, så blir beløpet du er innvilget kreditt med notert i Gjeldsregisteret. Om du planlegger å refinansiere og samle all gjelden for å få lavere rente, kan det lønne seg å sjekke hva som er notert på deg i Gjeldsregisteret. Det er gratis å sjekke hva som er notert på deg av lån og kreditt.

Søke kreditt hos Ferratum Bank

Du kan søke kreditt hos Ferratum Bank fra PC’en din eller mobilen. Om du ønsker å sitte godt, er det kanskje å foretrekke å søke via PC’en slik at du får god skjerm og det kan være litt lettere å fylle ut lånesøknaden din.

Du går til de sin hjemmeside Ferratum.no og før du søker kan du beregne hvor mye lånet vil koste med Ferratum lånekalkulator. Du kan sjekke renteutgiftene med lånebeløp fra 10 000 – 50 000 kr. Søknaden fyller du ut online.

Ferratumlån uten sikkerhet

Ferratumlån er et lån uten sikkerhet. Det vil si du trenger ikke la banken ta pant i huset ditt eller andre eiendeler. Siden banken ikke får sikkerhet i noen av dine eiendeler, tar de større risiko når de gir deg kreditt.

Lån uten sikkerhet har som oftest høyere rente enn når du låner med for eksempel pant i boligen. Ved å sammenligne dine lånemuligheter, kan du se hvilken muligheter som er best for deg. Når renten er høyere vil det koste mer totalt å betale pengene tilbake. Med andre ord vil lånet koste deg minst mulig når du får lavest mulig rente.

Ferratum Bank kontakt

Selv om Ferratum Bank er en nettbank, så står de klar til å hjelpe deg. Du kan når som helst på hverdager kontakte de via nettsiden deres og be om hjelp. Du kan selg velge om du vil ha support via WhatsApp, Live Chat og Facebook.

For å søke eller for mer informasjon, trykk på linken under:

Legg igjen en kommentar