Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Lån med betalingsanmerkning Mer Finans

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

Lån med betalingsanmerkning Mer Finans

For mange kan betalingsanmerkninger være en hindring for å få tilgang på penger. Derfor tilbyr MER Finans via sine samarbeidspartnere lån til personer med betalingsanmerkninger.

Hos låneagenten kan du gratis få hjelp av rådgivere som jobber sammen med deg for å finne den beste løsningen som passer dine behov og økonomiske situasjon, og hjelpe deg å komme tilbake på riktig spor.

Les videre for å lære mer om Lån med betalingsanmerkning Mer Finans og hvordan du kan få hjelp til å få tilgang til nødvendig finansiering selv om du har betalingsanmerkninger.

Lån med betalingsanmerkning Mer Finans

Hva er ¨Lån med betalingsanmerkning Mer Finans¨?

Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er et låneprodukt som tilbyr lån til personer som har betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Produktet leveres av den norske låneagenten Mer Finans AS.

Dette er et alternativ for deg som har problemer med å få lån fra tradisjonelle banker eller finansinstitusjoner. Dette betyr at du kan søke om lån selv om du har misligholdt tidligere gjeld eller har inkassosaker mot deg.

Lån med betalingsanmerkning Mer Finans kan ha en høyere rente enn for eksempel et vanlig boliglån. Dette kan være et alternativ for deg som trenger penger og har fått nei hos andre banker enten du ønsker lån eller å refinansiere.

4 typer lån du kan få med betalingsanmerkning

Mer Finans tilbyr fire typer lån til personer med betalingsanmerkninger:

  1. Boliglån: Dette er et lån som du kan bruke til å kjøpe eller refinansiere en bolig. Lånerammen er fra kr 250 000 til 10 millioner kroner.
  2. Refinansieringslån: Dette er et lån som du kan bruke til å samle og refinansiere dyre smålån, kredittkortgjeld eller andre gjeldsposter. Du kan også bruke dette lånet til å betale ut betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Du kan refinansiere opptil 10 millioner kroner.
  3. Boligflipping lån: Dette er et lån som du kan bruke til å kjøpe, pusse opp og selge boliger med fortjeneste. Du kan maksimum låne 10 millioner kroner.
  4. Inkassolån: Dette er et lån som du kan bruke til å betale ut inkassosaker eller andre krav som hindrer deg i å få andre lån. Du må vise til at du kan klare å betjene lånet for å få dette lånet. Du kan låne fra kr 250 000 opptil kr 10 000 000.

Mer Finans lånekalkulator

På toppen av denne siden finner du en mini Mer Finans lånekalkulator. Det er en tabell som inneholder fire ting som endrer seg: (1) lånebeløp; (2) nedbetalingstid; (3) total kostnader, og (4) månedskostnader.

Mini lånekalkulatoren er interaktiv. Det vil si at når du endrer lånebeløpet eller nedbetalingstiden, ser du med en gang hvor mye den nye lånesummen eller månedskostnaden blir.

Mer Finans kalkulatoren tar utgangspunkt i den beste effektive renten låneformidleren kan tilby. Det kan godt være at lånetilbud har høyere rente, og da blir månedskostnaden og den totale lånesummen høyere.

Du justerer lånebeløpet og nedbetalingstiden enten ved å dra i de små grønne sirklene eller ved å trykke på pluss eller minus. Siden tabellen er interaktiv ser du med en gang hvordan det påvirker de månedlige kostnadene og den totale summen du må betale tilbake.

Låneramme

Lånerammen for Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er variabel. Den laveste lånerammen er kr 250 000, mens den høyeste er 10 millioner kroner.

Du kan søke om et lån alene eller sammen med en medsøker. Hvis du søker sammen med en medsøker, kan du øke sjansen for å få innvilget lånet og få bedre rentebetingelser.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstiden for Lån med betalingsanmerkning Mer Finans varierer også avhengig av hvilken type lån du søker om. Den korteste nedbetalingstiden er 1 år, mens den lengste er 30 år.

Du kan velge en nedbetalingstid som passer din økonomiske situasjon og dine planer for fremtiden. Jo kortere nedbetalingstid du velger, jo lavere blir den totale summen du må betale tilbake.

Effektiv rente

Effektiv rente er den totale kostnaden av et lån, inkludert renter, gebyrer og andre utgifter. Effektiv rente på Lån med betalingsanmerkning Mer Finans varierer fra 3,5% til 8%, avhengig av lånebeløp, nedbetalingstid, sikkerhet og din kredittverdighet.

Jo bedre kredittverdighet du har, jo lavere rente kan du få.

Inntektskrav

For å søke om Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er inntektskravet kr 0. Likevel må du kunne vise til at du kan betjene lånet. Du må også ha bodd i Norge i minst tre år og ha en norsk bankkonto.

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr er et engangsbeløp som du må betale når du oppretter et lån. Etableringsgebyret på Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er på kr 0.

Når du søker om lån på nettsiden hos Mer Finans, blir søknaden din sendt videre til låneagenten sine samarbeidspartnere. Med andre or tar du ikke opp lån hos Mer Finans eller etablerer lån hos dem.

Aksepterer betalingsanmerkning?

Ja, Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er et produkt som aksepterer søknader fra personer som har betalingsanmerkninger.

I tillegg må du kunne dokumentere at du er i stand til å nedbetale lån, renter og omkostningene på lånet.

Minimum alder

For å søke om låneproduktet må du være minst 20 år gammel. Og maksimum alder for å kunne søke er 80 år.

Renteeksempel lån med betalingsanmerkning Mer Finans:

Eksempel: Ann. lån 2 mill o/25 år. Eff. rente 7,68%. Kost 2.379.341, totalt 4.379.341

Fordeler

Noen av fordelene med Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er:

  • Du kan søke om lån selv om du har betalingsanmerkninger
  • Du fyller ut en søknad online og kan få tilbud fra flere banker
  • Du får spesialkompetanse på lån til boligflipping
  • Tilbud om refinansiering og inkassolån
  • Du kan velge en fleksibel nedbetalingstid mellom 1 og 30 år
  • Det koster ikke noe å få lånetilbud og du trenger heller ikke takke ja

Ulemper: Samarbeider med færre banker og låneformidlere enn andre låneagenter.

Hva koster det å søke?

Det koster ingenting å søke om lån med betalingsanmerkning Mer Finans produktet. Du kan sende inn en uforpliktende søknad på nettet og få et tilbud basert på din økonomiske situasjon.

Du bestemmer selv om du vil akseptere tilbudet eller ikke.

Hvordan søke lån med betalingsanmerkning Mer Finans?

For å søke om lån med betalingsanmerkning hos Mer Finans må du fylle ut et elektronisk skjema på deres nettside. Du må oppgi noen personlige og økonomiske opplysninger.

I tillegg må du fortelle hvor mye du ønsker å låne og hvor lang nedbetalingstid du vil ha. Du må også gi samtykke til at du blir kredittsjekket. For å få godkjent søknaden må du ha bodd og skattet til Norge de tre siste årene.

Sammendrag

Lån med betalingsanmerkning Mer Finans er lån du kan søke hos den norske finansagenten Mer Finans AS.

Produktet er akkurat som vanlige lån og kan være boliglån, refinansieringslån, inkassolån, eller flippelån. Det spesielle er at låneagenten Mer Finans samarbeider med nisjebanker som aksepterer søknader fra kunder som har betalingsanmerkning.

For å kunne søke må du være mellom 20 – 80 år og kunne vise til at du kan betjene lånet. Du må også godta at du blir kredittsjekket. Du kan låne fra kr 250 000 opptil 10 millioner kroner.

For å søke eller for å lese mer om å låne med betalingsanmerkning via Mer Finans, kan du trykke på den grønne knappen under hvor det står ¨Søk her¨ på. Du vil da bli tatt til låneagenten sin hjemmeside.