Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Motty

Beløp:
Nedbetalingstid:
Vis flere

Motty

Motty er en norsk finanstjeneste som hjelper folk med å finne riktig type lån som matcher deres økonomiske situasjon. Selskapet samarbeider med flere norske banker og finansinstitusjoner for å tilby kundene best mulig konkurransedyktige renter og betingelser.

Fra boliglån til forbrukslån, refinansiering og kredittkort, Motty viser deg flere veier til lån og kreditt.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvem Motty er og de ulike låneproduktene de tilbyr.

Motty

Hvem er Motty?

Motty er en norsk låneagent som hjelper deg å søke lån i flere banker slik at du kan sammenligne tilbud før du bestemmer deg for hvilket lån eller kredittkort du foretrekker.

Ved å bruke låneagenten sine tjenester, slipper du å kontakte hver enkelt bank selv. Du fyller ut en søknad på nettet. Videre samler Motty inn tilbud til deg via sine samarbeidspartnere.

Dermed kan du i fred og ro bruke tiden din på å sammenligne tilbudene selskapet finner til deg. Det er gratis og uforpliktende å søke. Låneagenten blir kompensert via bankene og låneformidlerne de samarbeider med.

Til og med om du har betalingsanmerkning, kan finansagenten hjelpe deg.

I dag heter selskapet Motty AS. Next Group Holding AS eier 100% av selskapet. Låneagenten har organisasjonsnummer 994 110 756 og holder til i Fredrikstad.

Visste du at?

Motty AS het tidligere Motty Telefinans AS frem til de byttet navn 16.8.2022

Brønnøysundregistrene

Motty AS gir deg flere veier til ditt lån

Motty AS gir deg flere veier til ditt lån: Som en uavhengig låneagent samarbeider bedriften med flere långivere for å finne det beste lånetilbudet tilpasset dine behov.

I praksis fungerer det slik at du med en søknad kan motta flere tilbud. I tillegg kan du velge mellom ulike låneprodukter.

For eksempel kan du søke om lån uten sikkerhet som forbrukslån og om kredittkort og lån med sikkerhet som boliglån og billån. I tillegg kan du søke om refinansiering både for usikret og sikrede lån.

https://youtu.be/YfWtN9YnrcY
Flere veier til ditt lån med Motty

Med Motty kan du få tilgang til forskjellige lånemulighetene som finnes. Når du har muligheter for å sammenligne, kan dette hjelpe til å ta beslutningen om hvilken type lån som passer best for deg.

Hvem samarbeider Motty finans leverandøren med?

Nedenfor finner du en liste over noen av finansinstitusjonene som låneformidleren samarbeider med:

Motty bank samarbeid:

 • Bank2
 • BlueStep Bank
 • Ekspress Bank
 • Ikano Bank
 • Instabank
 • Morrow Bank (tidligere Komplett Bank)
 • Kraft Bank
 • Lea Bank
 • Nordax Bank
 • Resurs Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Svea Finans
 • TF Bank
 • Thorn Privat Finans
 • yA Bank

Dette er bare noen av de mange långiverne som Motty samarbeider med. I tillegg har samarbeider de også med Financier og Finansiering.no som blant annet tilbyr Instapay, Morrow Bank og TF Bank kredittkort.

Gjennom partnerskap med flere finansinstitusjoner kan Motty tilby deg en bredere oversikt over de ulike lånemulighetene som finnes på en plattform.

Søke Motty boliglån opptil 15 millioner

Motty er en låneagent som tilbyr boliglån opptil 15 millioner kroner til sine kunder.

Finansagenten tilbyr også refinansiering av eksisterende boliglån. Det er gratis å be låneleverandøren innhente tilbud til deg. Du trenger heller ikke takke ja til noen av tilbudene.

Det kan være lettere å se om ditt eksisterende lån er bra når du har andre tilbud å sammenligne med.

Også med å bruke en kalkulator kan du se hvordan det å endre renten eller låneperioden eller summen du låner påvirker lånet totalt. Med Låneoversiktens lånekalkulator kan du også beregne de månedlige kostnadene.

Motty forbrukslån fra kr 5 000 – kr 600 000

Motty tilbyr også forbrukslån til kunder som trenger ekstra finansiering til diverse formål.

Du kan låne fra kr 5 000 opptil kr 600 000. Med en søknad får du tilbud fra bankene og leverandørene Motty samarbeider med. Dermed kan du sammenligne lånetilbudene og velge det som passer best for deg.

Også om du har betalingsanmerkninger kan du søke forbrukslån hos lånemegleren.

Ønsker du ytterlige informasjon og lære mer om å sammenligne forbrukslån før du søker, kan det være du finner Låneroversikten sin artikkel ¨Sammenlign Forbrukslån¨ hjelpsom.

Motty kredittkort fra kr 10 000 – kr 150 000

Motty tilbyr også kredittkort via sine samarbeidspartnere til sine kunder.

I samarbeid med Instapay Mastercard, Morrow Bank Mastercard (tidligere Komplett Mastercard) og TF Bank Mastercard kan du søke om kreditt fra kr 10 000 opptil kr 150 000.

Søkere kan velge mellom ulike typer kredittkort som kan gi belønninger for kjøp, cashback eller rabatter på utvalgte butikker og restauranter.

Selve søknadsprosessen for et kredittkort hos Motty er digital. Du går inn på Motty.no og kan søke i fred og ro uansett hvor du er i verden.

Motty kredittkort = Motty Mastercard

Det finnes flere typer kredittkort, som for eksempel Mastercard og Visa kredittkort. Hos Motty kan du kun søke om Mastercard. For mer valg, kan du sjekke ut kredittkortoversikten.

For å søke Motty Mastercard må du være minst 20 år og tjene minimum kr 230 000 i året.

Søk Motty refinansiering og få nytt lån

Motty tilbyr refinansieringslån for deg som ønsker å samle flere smålån og kredittkortgjeld til en enkelt månedlig betaling.

Refinansieringslånet kan også brukes til å refinansiere et eksisterende boliglån, eller til å finansiere større innkjøp eller prosjekter.

Refinansieringslånet via Motty kan gi kundene en mer oversiktlig økonomi, samt enklere og billigere månedlige betalinger.

Sammendrag

Motty er en norsk finanstjeneste som tilbyr ulike typer lån og kredittmulighet, inkludert boliglån, forbrukslån, refinansieringlån og kredittkort.

Selskapet samarbeider med flere banker og finansinstitusjoner for å tilby lånesøkere konkurransedyktige renter og gunstige betingelser.

I tillegg gir bedriften søkere flere veier til lån, og kan hjelpe med å finne det beste alternativet for deres økonomiske situasjon.

Søknadsprosessen er digital. Du søker, får svar og kan signere avtalen på nettet.

For eksempel, ønsker du penger uten å måtte pantsette boligen din, kan finansagenten hjelpe deg med forbrukslån. For å søke eller for mer informasjon, kan du trykke på knappen under hvor det står ¨Søk her¨ på.