Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Motty forbrukslån

Beløp:
Nedbetalingstid:
Vis flere resultat

Motty forbrukslån

Mange nordmenn har behov for å låne penger til ulike formål, enten det er til å finansiere en drømmereise, pusse opp boligen eller til å dekke uforutsette utgifter. Men det er ikke alltid like lett å finne det beste tilbudet på forbrukslån i markedet. Det er her Motty kommer inn i bildet.

Motty hjelper deg med å sammenligne og søke om forbrukslån fra flere banker med kun én søknad. Motty er ikke en bank selv, men en uavhengig formidler som samarbeider med norske banker.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva Motty forbrukslån er, hvordan du kan søke, og hvilke krav som må oppfylles for å få lånesøknaden godkjent. Les videre for å lære mer om Motty forbrukslån.

Motty forbrukslån

Hva er Motty forbrukslån?

Motty forbrukslån er forbrukslån som formidles av den norske finansagenten Motty. Forbrukslån er gjeld du kan ta opp uten at banken tar sikkerhet i boligen din.

Motty er en låneagent som har spesialisert seg på forbruksfinansiering. Ved å samarbeide med flere banker får du med å fylle ut en søknad mulighet til å få flere tilbud på forbrukslån. Dette kan gjøre det lettere å velge det beste lånet.

På nettsiden til låneagenten kan du søke om kredittkort, og refinansiering i tillegg til forbrukslån.

Motty forbrukslån oppsummert:

 • Du kan låne fra 5 000 til 600 000 kroner, avhengig av din kredittverdighet og inntekt.
 • Du kan velge en nedbetalingstid fra 12 til 180 måneder (fra 1-15 år), slik at du kan tilpasse lånet til din økonomiske situasjon.
 • Du får en fast rente fra 6% til 26,90%. Renten bestemmes individuelt basert på din kredittscore og lånesøknad.
 • Du kan få hjelp med å fylle ut søknaden, sende søknaden, og velge hvilket tilbud du skal ta. Motty har egne økonomiske rådgivere du kan få hjelp fra.
 • Du kan få forbrukslån selv om du har betalingsanmerkning.
 • Du får oversikt over lånetilbudene fra Motty. Dette gjør at du kan sammenligne tilbudene vedrørende rente, gebyr og avdrag og spare penger på å velge best tilbud.

Det er gratis å sjekke ut om du kan få forbrukslån via Motty. Låneagenten blir kompensert av bankene de samarbeider med.

Hvordan søke om Motty forbrukslån?

Du søker om Motty forbrukslån på nettet. Du fyller inn søknadsskjemaet på låneagenten sin nettside og mottar svar elektronisk.

Om du aksepterer mottatt tilbud så kan du signere tilbudet med BankID. Hele søknadsprosessen skjer elektronisk.

5 steg for å søke Motty forbrukslån:

 1. Gå inn på Motty no sin nettside og velg forbrukslån.
 2. Velg hvor mye du vil låne og hvor lang nedbetalingstid du ønsker.
 3. Fyll ut personlige opplysninger, som navn, fødsels- og personnummer, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Oppgi inntekt, medsøker om du søker sammen med noen, sivilstatus, barn om du har, jobb og statsborgerskap. I tillegg må du oppgi all gjelden du har.
 4. Send inn søknaden din og vent på svar.
 5. Ved godkjent søknad og om du godkjenner tilbudet, så signeres avtalen med BankID. Deretter blir pengene overført til din konto.

For å kunne søke, må du gi samtykke til at Motty Bank kan innhente kredittopplysninger om deg fra et kredittopplysningsbyrå.

Er Motty forbrukslån noe for deg?

Motty forbrukslån kan være løsningen for deg om du ønsker å få penger uten at du må ta opp lån på boligen din.

Du trenger heller ikke stille sikkerhet i annen eiendom. I tillegg kan du bruke pengene til akkurat hva du vil. For eksempel kan du bruke pengene til å pusse opp hjemmet ditt, reise på ferie, eller til uforutsette utgifter uten at du risikerer å miste huset.

Nedenfor finner du et Motty låneeksempel på et forbrukslån på kr 100 000:

Motty forbrukslån eksempel på kr 100 000

Her er et eksempel på hva et Motty forbrukslån på 100 000 kroner med en nedbetalingstid på 5 år kan koste deg:

Låneeksempel:

 • 100 000 kr over 5 år Effektiv rente: 14,15 % Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 kr

Selv om du kan få tilbud fra mange banker når du søker om forbrukslån via Motty og derfor kan sammenligne renter og betingelser slik at det er lettere å finne best lån med best rente, har forbrukslån gjerne høyere rente enn for eksempel renten på et boliglån.

Årsaken til at forbrukslån har høyere rente enn for eksempel boliglånet, er at bankene ikke får noe sikkerhet for å låne penger ut til deg med forbrukslån. Da tar banken en større risiko for å låne ut penger til deg. Du kan sammenligne renter og betingelser på Finansportalen.

Lånekaklulator

Motty har en lånekalkulator på sin nettside hvor du kan estimere hvor mye et lån vil koste deg per måned og totalt. Du kan justere lånebeløp og nedbetalingstid for å se hvordan det påvirker renten og de månedlige avdragene.

I låneeksemplet ovenfor ser du hvor mye det koster å låne kr 100 000.

Krav for å få forbrukslån

For å søke om Motty forbrukslån må du oppfylle noen krav:

 • Du må være minst 23 år gammel
 • Du må ha en fast inntekt på minst 230 000 kroner i året
 • Du må ha bodd og skattet i Norge de siste tre årene
 • Du må godta å bli kredittvurdert

I tillegg må du fylle ut personlige opplysninger og mer informasjon i søknaden din.

Sammendrag

Motty tilbyr forbrukslån på nettet fra 5 000 til 600 000 kroner. På deres nettsiden kan du med en søknad få lånetilbud fra mange banker.

Dermed kan du sammenligne tilbud og spare penger på å velge det beste tilbudet.

Om du godkjenner, kan du få pengene overført til din konto. Pengene kan du bruke akkurat til hva du vil. For eksempel kan du pusse opp, ta ferie, eller betale uforutsette utgifter.

Det er gratis å søke om lån og få tilbud fra bankene Motty samarbeider med. Du kan også søke om du har betalingsanmerkning.

For mer informasjon, eller for å søke så trykker du på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på.