Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Motty kredittkort

Beløp:
Term:
Sorter:
Vi har funnet resultater for deg
Vi har funnet 1 resultat for deg
Det er desverre ingen treff. Forsøk å endre litt og sjekk igjen.
Vis flere resultat

Motty kredittkort

Motty kredittkort er en kredittkortløsning for deg som vil sammenligne kredittkort før du velger tilbudet som er best for deg. Via Motty kan du med en søknad få flere kredittkort tilbud som tilbyr cashback, rentefri betalingsutsettelse og kreditt inntil kr. 150 000.

I denne artikkelen vil vi undersøke hva Motty kredittkort er, hvordan du kan søke og fordelene med kredittkortet.

Motty kredittkort

Hva er Motty kredittkort?

Motty kredittkort er et begrep for kredittkortene du kan søke om på motty.no sin nettside. Motty er en låneagent som tilbyr ulike løsninger til deg som trenger å låne penger.

I tillegg til å søke om kredittkort hos Motty, kan du også søke om forbrukslån og refinansiering. Du kan søke både lån med sikkerhet som billån, hyttelån og omstartslån. Du kan til og med låne penger til oppussing. Og du kan søke lån uten sikkerhet som kredittkort.

Motty er ikke en bank og kan derfor ikke låne deg penger direkte. De sin spesialitet er at de samarbeider med andre og hjelper deg gratis med å finne det beste tilbudet blant de sine samarbeidspartnere.

På kredittkortfronten samarbeider låneagenten med Morrow Bank kredittkort (tidligere Komplett Mastercard), Instapay Mastercard, og TF Bank Mastercard.

Kredittkorttypen Mastercard du søker om via Motty sin hjemmeside er en av av de vanligste kredittkort typene i Norge i tillegg til Visa kredittkortene.

Å søke kredittkort betyr at du søker om lån uten at du må pantsette boligen din. Derfor har kredittkort gjerne mye høyere rente enn for eksempel boliglån som Motty kan hjelpe deg med.

Tips:

finansportalen kan du sjekke lånebetingelser på både kredittkort og boliglån for å sammenligne.

Hvordan søke om Motty kredittkort?

Du kan søke om kredittkort via Motty på deres hjemmesider. Du går inn på motty.no og fyller ut søknaden. Deretter sender du den elektronisk.

Du må oppgi noen personlige opplysninger, inntekten din og gjeld. I tillegg må du fylle ut hvor mye kreditt du ønsker.

Søker du med BankID kan du fylle ut en forenklet søknad. Foretrekker du å søke uten BankID bruker du nettsidens standard låneskjema som tar lengre tid å fylle ut.

Hvis du blir godkjent, får du kortet tilsendt i posten.

Hvem kan søke om Motty kredittkort?

For å søke om Motty kredittkort må du oppfylle noen krav:

  • Du må være over 20 år
  • Du må ha fast inntekt på minst 230 000 kroner i året
  • Du må ha bodd og betalt skatt til Norge i de tre siste årene
  • Du ønsker en kredittramme mellom kr 10 000 – kr 150 000

Hvis du oppfyller disse kravene, er det større mulighet for at du får tilbud du kan sammenligne. Og om du takker ja, sendes kredittkortet hjem til deg.

Alle som søker kredittlån, blir i tillegg kredittvurdert.

Hvorfor velge Motty kredittkort?

Motty kredittkort løsningen med å fylle ut en søknad og motta tilbud på flere kredittkort gir mulighet til å spare tid og penger på å finne det beste kortet for deg.

Fordeler:

  • En kredittramme på opptil 150 000 kroner
  • Ingen årsavgift
  • Opptil 30 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Rabatter og tilbud hos utvalgte partnere

I tillegg til finansportalen kan du også sammenligne renter og betingelser på kredittkortoversikten.

Sammendrag

I sum, Motty kredittkort er et produkt som gjør at du med en søknad får tilbud om flere kredittkort slik at du kan sammenligne det som er best for deg. Du fyller ut søknaden på nett, legger ved ønsket informasjon, og sender søknaden av gårde.

Motty gjør resten av jobben. De sender så søknaden videre til Morrow Bank (tidligere Komplett Bank), InstaBank og FT Bank. Sammen samarbeider de med å finne det beste tilbudet for deg. Det er både gratis og uforpliktende å få hjelpe av låneformidleren. Du velger selv om du skal takke ja.

Takker du ja, kommer kredittkortet i posten. Og da har du et kort klart du kan bruke på netthandel eller reise, eller bare ha i reservere til du har spart opp ekstra buffer på sparekontoen din for ¨a rainy day¨.