Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

Hvem er Zen Finans og hva er andres erfaringer med dem?

Zen Finans er en norsk låneagent som har vært på markedet siden 2018.

Låneoversikten har sett nærmere på hvem Zen Finans er, hva de tilbyr av produkter, samt hvor du kan komme i kontakt med dem. Nedenfor kan du lese om hvordan du steg for steg søker om refinansiering av boliglån og hva andres erfaringer med lånemegleren er.

Zen finans erfaringer: Har du selv erfaringer med Zen Finans og ønsker å dele opplevelsen med andre, kan du trykke her for å gå direkte til kommentarfeltet.

Hvem er Zen Finans?

Zen Finans AS er et norsk aksjeselskap med org.nr. 921 670 605 med kontoradresse i Oslo. Selskapet ble stiftet 25.10.2018 og ledes av administrerende direktør Edmund William Ellingsen[1].

Formålet med finansselskapet er:

Agentvirksomhet tilknyttet bank i henhold til formidling av kunder og produkter/tjenester som faller naturlig innenfor dette. 

Enhetsregisteret, Brønnøysund[1]

Som låneagent er hovedformålet til Zen Finans å formidle kunder til bank. Selskapet har ifølge Regnskapstall fire ansatte og har klart å oppnå positiv økonomisk resultat fra 2018 til 2019[2].

Zen Finans AS og Proff

Zen Finans Proff: I henhold til Proff[3] eies Zen Finans AS 100% av den norske Zen Gruppen AS.

Zen Gruppen er et norsk aksjeselskap som er delt opp i totalt 3 000 aksjer. Disse aksjene er fordelt likt blant følgende fire personer:

NavnAksjetypeAnt aksjerAndel
Edmund William EllingsenOrdinære aksjer75025%
Stian Svensson HexebergOrdinære aksjer75025%
Stian NesjøOrdinære aksjer75025%
Mehran ZareieOrdinære aksjer75025%
Oversikt over eierskap av Zen Gruppen AS[3]

Mehran Zareie er i tillegg til å eie 25% i Zen Gruppen AS også styreleder i Zen Finans AS. Sammen med Zareie i styret sitter også administrerende direktør Edmund William Ellingsen som nestleder sammen med styremedlemmene Stian Svensson Hexeberg og Stian Nesjø. Alle i styret eier 1/4 av aksjene i Zen Gruppen.

Samarbeidspartnere til Zen Finans

Zen Finans[4] samarbeider med følgende banker (alfabetisk listet):

Av disse bankene aksepterer Bluestep[5], Bank2[6], Kraft Bank[7], mybank[8] og Svea Finans[9] lånesøknader selv om du har betalingsanmerkning.

Derimot krever TF Bank refinansiering (før BB Bank refinansiering)[10] at det er ingen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Søknader med aktiv inkasso eller betalingsanmerkning blir ikke vurdert. Hverken Instabank[11] eller Resurs Bank[12] godkjenner heller ikke søknader med betalingsanmerkninger. Også for Resurs Bank billån kan du heller ikke ha betalingsanmerkninger.

Finanslån via Zen Finans

Bildet viser en hvit bakgrunn der det med store, fremhevede sorte bokstaver står Refinansiering pluss boliglån er lik Zen Finans på nettsiden til Låneoversikten
© Låneoversikten

Hva er Zen Finans AS?

Zen Finans sammenligner lån og formidler via Zen Finans lån mellom kunder og banker.

De sin ekspertise er å tilby hjelp med refinansiering selv om du har hatt betalingsvanskeligheter.

Blant annet kan de hjelpe med følgende:

 • boliglån med kausjonist uten egenkapital
 • lån med kausjonist betalingsanmerkninger
 • hjelp med tvangssalg

Hovedproduktet de sitt er å hjelpe med søknader om refinansiering av boliglån. Videre hjelper de deg også ved tvangssalg. Flere av bankene de samarbeider aksepterer å samle gjelden din i nytt lån selv om du har betalingsanmerkning og inkasso.

I tillegg kan du hjelpe deg med forbrukslån.

Zen Bank eksisterer ikke. Derimot samarbeider finansformidleren med partnere som er banker og sammenligner tilbud fra bankene for deg.

Refinansiering av boliglån opptil 10 millioner

Et av låneproduktene som Zen Finans AS formidler er refinansiering av boliglån. Du kan søke om refinansiering fra 300 000 kr. opptil 10 millioner kr. Og lån med lavere rente kan gjøre at du sparer mange penger i utgifter i året.

Når du refinansierer boliglånet forhandler du frem et nytt lån hvor formålet som oftest er å få bedre betingelser i form av lavere renter og månedlige kostnader. I tillegg kan det være ønskelig å få nedbetaling av lånet spredt ut over flere år.

Dette betyr ikke nødvendigvis at totalutgiftene går ned. I verste fall kan de gå opp. Derimot kan refinansieringen totalt sett gjøre hverdagen enklere da den månedlige regningen blir lavere og lettere å håndtere.

Baker du inn høy forbruksgjeld som forbrukslån og kredittkort i boliglånet, vil du kunne spare penger på lavere lånekostnader. I tillegg er det lettere å få bedre oversikt over økonomien. Sammenlignet med boliglån har lån uten sikkerhet som forbrukslån og kredittkort gjerne kortere låneperioder og høyere renter.

Opplåning boliglån: Boliglånet er ofte det største lånet nordmenn har. I tillegg er det ofte det lånet hvor du kan få forhandlet best renter på da lånet er stilt med sikkerhet i selve boligen. Å samle gjelden inkludert den usikrede fra for eksempel forbrukslån og kredittkort i ett lån med kun en regning i måneden kan gjøre at du klarer å spare mer og nedbetale lånet raskere.

Også billån har oftest kortere nedbetalingsperiode selv om dette gjerne er lån med sikkerhet i bilen. Årsaken til kortere nedbetalingsperiode er at verdien på bilen synker i kontrast til verdien på en bolig.

Refinansiere med betalingsanmerkning

Har du betalingsanmerkninger, inkassohistorie og dårlig kredittscore vil kanskje den vanlige banken din si nei til å gi deg nytt boliglån. I kontrast til banker og låneagenter flest, både aksepterer Zen Finans søknader om refinansiering selv om du har dårlig kreditt. Dette er i kontrast til banker og låneagenter som oftest sier nei til kunder som har betalingsanmerkning og lav kredittscore.

Tips

Sjekk om du har betalingsanmerkning før du søker refinansiering

Det er gratis å sjekke om du har betalingsanmerkning eller ubrukte kredittkort som vil gi deg lavere låneramme.

Å vite status kan gi oversikt og kontroll. Vurder å få slettet eventuelle kort du ikke bruker og ikke trenger som backup.

Dette kan bidra til å gjøre deg mer låneattraktiv ovenfor banker samt gi personlig ryddigere bank økonomi.  

Hjelp til å unngå tvangssalg

Zen Finans er en nisjeagent for folk med bolig som kommer i en vanskelig økonomisk situasjon. I tillegg til å bistå med refinansiering av boliglån, akseptere søknader med både betalingsanmerkning og inkassohistorie, hjelper de også til for å unngå tvangssalg av din bolig.

Til og med om du har mottatt brev med begjæring av tvangssalg kan de bistå med å forhindre tvangssalg av eiendommen din.

Tvangssalg kan stoppes ved at du at du gjør opp for deg. Ifølge Politiet[13] kan du ta kontakt med kreditorer som krever tvangssalget gjennomført for å få mer informasjon om kravet og hvor mye du totalt skylder.

For å innfri kravet må du betale kravet med renter, utgifter og rettsgebyr før tvangssalget gjennomføres. På brevet du har mottatt fra namsmannen skal det stå en dato på når alt senest skal være innfridd.

En måte å få penger nok til å gjøre opp for seg er å refinansiere boligen din i et nytt lån. Zen Finans hjelper deg i denne prosessen. De bistår deg med å få oversikt og økonomiske muskler ved å forhandle frem et bedre lån slik at du kan få gjort opp for deg.

Låneagenten hjelper dem som har begjært tvangssalg med å få dekket det du skulder dem slik at kravene mot deg forsvinner. Når betalingskrava er innfridd og kreditorene har fått dekket sine krav, kan tvangssalget stoppes. I tillegg vil du da ha fått nytt lån med bedre nedbetalingsbetingelser.

Dette betyr tvangssalg

Den du skylder penger, blir kalt kreditoren. Hvis kreditoren har fått pant i en av eiendelene dine, for eksempel bilen din, kan kreditoren sende en begjæring til namsmannen og kreve at eiendelen blir solgt. Dette kaller vi tvangssalg.

Politiet[13]

Harr du ingen innvendinger mot tvangssalget og ikke ønsker å søke løsning for å få betalt kreditorene det du skylder, kan du kontakte namsmannen for å gjøre en avtale for overlevering av eiendommen.

Du finner ytterlige informasjon om tvangssalg på Politiet sin nettside.

Zen Finans lånebetingelser

Nedenfor finner du en oversikt over lånebetingelsene til Zen Finans for refinansiering fra 300 000 kr. til 10 millioner kr:

Priser og betingelser:
Lånebeløp: 300 000 kr. – 10 000 000 kr.
Nominell Rente:4,10%-10,00%
Nedbetalingstid:1-30 år
Etableringsgebyr:Maks 950 kr.
Minimum alder:21 år
Minimum inntekt:230 000 kr.
Aksepterer betalingsanmerkninger:Ja
Bank ID:Ja
© Låneoversikten

Hvordan kontakte Zen Finans?

Bildet er tatt fra Google Maps og viser kart over hvor du kan finne Zen FInans AS i Oslo - Låneoversikten
Kart over post adressen til Zen Finans AS
Kilde: Google Maps

Zen Finans holder til i Oslo og har adresse Grensesvingen 9, 0663 Oslo.

Bedriften fremstår på sin nettside som en bedrift du først og fremst kan kontakte uansett hvor du er i Norge via Internett og ikke med personlig fremmøte på Oslo adressen. Om du vurderer å besøke dem på kontoradressen, anbefaler Låneoversikten at du først tar kontakt med dem for å avklare om kundekontakt er mulig eller om all kontakt skal skje digitalt slik at du slipper en bomtur.

Kontaktinfo:

Åpningstider:
Mandag – fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00

Telefon: +47 400 01 956

Email: post@zenfinans.no

Hvordan søke refinansiering?

Nedenfor finner du fire steg for hvordan du kan gå frem for å søke refinansiering, å unngå tvangssalg bolig, eller lån med inkasso via Zen Finans.

Steg 1: Gå til nettsiden Zen Finans

Steg 2: Refinansiering => Søk nå for å starte søknaden

Bildet viser nettsiden til Zen Finans for å refinansiere boliglån med to grønne piler ved overskriften Refinansiering og ved Søk Nå knappen
Skjermbilde fra Zen Finans sin nettside[4] redigert med to grønne piler av Låneoversikten
© Låneoversikten
 • Når du er inne på nettsiden til Zen Finans, trykker du på:
  • Refinansiering
  • Søk nå

Refinansiering feltet finner du øverst på nettsiden som vist med grønn pil over. Søk nå knappen finner du til venstre et stykke ned på siden som også er vist med grønn pil på bildet over.

Steg 3: Fyll inn lånesøknaden

Bildet viser steg 3 for å søke refinansiering hos Zen Finans som inkludere å fylle personopplysninger, husholdningsinfo og økonomi - Låneoversikten

Når du trykker på Søk nå knappen i steg 2, kommer du til steg 3 og selve lånesøknaden. Selve søknaden består av tre deler.

I den første delen må du fylle inn personopplysninger. Er du mer enn en søker, må også medsøker legge ved sin persondata. I den andre delen fyller du inn husholdningsinformasjon. Den siste delen består av økonomiske data.

Steg 3.1: Fyll inn personopplysninger

Bildet viser en iPhone holdt av fingre og på skjermen er steg 3 del 1 av refinansieringssøknaden hos Zen Finans hvor du må fylle in personopplysninger som fullt navn på Låneoversikten
På side 1 i refinansieringssøknaden hos Zen Finans skal du fylle ut personopplysninger som for eksempel fullt navn.
© Låneoversikten

På den første siden i søknaden om refinansiering må du fylle inn følgende personopplysninger:

 • Fullt navn
 • Fødselsnummer (11 siffer)
 • Mobilnummer
 • E-post
 • Adresse
 • Postnummer og sted

Søker du sammen med noen, må også medsøker fylle ut fullt navn, fødselsnummer med 11 siffer, mobilnummer, e-post, adresse, postnummer og poststed.

Etter at du og eventuelt din medsøker har fylt inn persondata, trykker du på Neste.

Steg 3.2 Fyll inn husholdningsinfo

Bildet viser steg 3 og del 2 hvor du må fyll husholdningsinfo som sivilstatus, antall barn og boforhold for å søke refinansiering hos Zen Finans - Låneoversikten
På side 2 i refinansieringssøknaden hos Zen Finans skal du fylle ut husholdningsdata som for eksempel sivilstatus.
© Låneoversikten

Andre del på steg 3 er å fylle ut husholdninginformasjon. Finansagenten ønsker du fyller ut så godt du kan følgende:

 • Sivilstatus – hvor alternativene er følgende:
  • gift
  • samboer
  • singel
  • skilt
  • separert
  • enkemann/enke
 • Antall barn under 18 år – hvor alternativene er fra null opptil ti barn
 • Boforhold – med følgende kategorier:
  • selveier/enebolig
  • andel/aksje/borettslag
  • leier bolig
  • hos foreldre
 • Antall biler hvor du kan fylle ut alt fra null biler opptil fem biler
 • Arbeidssituasjon – her fyller du inn et av følgende alternativer:
  • selvstendig næringsdrivende
  • offentlig sektor
  • pensjonist
  • arbeidsledig
  • uføretrygdet
  • hjemmeværende
  • student

Når du har fylt ut dette, trykker du på nederst i nettsiden på Neste. Alternativt kan du trykke på Forrige om du ønsker å gå tilbake til det første arket på lånesøknaden for å endre eller sjekke hva du fylte inn der.

Steg 3.3 Fyll inn økonomiopplysninger

Bildet viser en hånd som holder på en Apple S mobil og som holder på å fylle inn økonomiopplysninger som årlig inntekt før skatt og restgjeld på boliglånet hos Zen Finans på nettstedet til Låneoversikten
På side 3 i refinansieringssøknaden hos Zen Finans skal du fylle ut økonomiopplysninger som for eksempel årlig inntekt før skatt.
© Låneoversikten

På den tredje skjermen du får opp som også er det siste du må fylle ut er felt for økonomiopplysninger. Du blir spurt om følgende:

 • Årlig inntekt før skatt
 • Andre inntekter
 • Restgjeld Boliglån
 • Billån
 • Forbrukslån/Kredittkort/Inkasso

Du kan skrive inn i feltene årlig inntekt før skatt, andre inntekter, hvor mye restgjeld som gjenstår på boliglånet, eventuell billån og hvor mye gjeld du har i forbrukslån, kredittkort og eventuell inkasso.

Helt til slutt krysser du av for om du har en aktiv inkassosak og om du aksepterer personvernerklæringen og vilkår.

Ønsker du å se over på hva du har fylt på de to forrige sidene, trykker du på Forrige.

Steg 4: Trykk => Søk nå for å sende søknaden

Er alt klart, så trykker du på Søk nå.

Video om å søke refinansiering hos Zen Finans

Foretrekker du å se en video om hvordan du søker, kan du trykke på startknappen under.

Refinansier boliglånet. Eff 6,65%, 2 mill o/25år. kost 2.033.291,- tot 4.033.291.

Foretrekker du heller å se videoen på YouTube, kan du trykke på linken nedenfor:
Hvordan søke refinansiering hos Zen Finans AS – Låneoversikten
FYI: videoen har både norsk og engelsk underteksting.

Etter at du har søkt får du opp en melding på skjermen om at søknaden er registrert og at du vil motta en e-post fra lånemegleren innen kort tid. Det koster ikke noe å søke om refinansiering. Søknaden er uforpliktende. Med andre ord trenger du ikke takke ja til tilbudene du får. Lånemegleren får kompensasjon fra sine samarbeidspartnere.

Sosiale medier og andres brukererfaringer med Zen Finans

Zen Finans AS er vel etablert blant de sosiale mediene, og er blant annet på YouTube, Facebook, Trustpilot og Linkedin. I skrivende stund er de ikke på Twitter.

Nedenfor finner du en oppsummering på hva bedriften har publisert på de ulike mediene og hva brukere selv har delt av sine erfaringer.

Zen Finans videoer på YouTube

Bildet viser YouTube spilleknappen og Zen Finans på nettstedet Låneoversikten
Zen Finans har egen YouTube kanal.
Bildekilde: Utdrag av skjermbilde på YouTube. Bilde tatt 25.1.2021 av YB/Låneoversikten.

Refinansieringsrådgiveren er på YouTube. De har en egen kanal som heter Zen Finans[14]. I skrivende stund har kanalen publisert fem videoer på YouTube.

Den mest sette filmen er sett 100 958 ganger, og har 2 likes og ingen tommel ned. Ingen av filmene er kommentert. Kanalen har 4 følgere.

Zen Finans meldinger på Facebook

Finansmegleren er aktiv på Facebook. Der har de lastet opp bilder, videoer, anmeldelser, informasjon om hvordan du kan kontakte dem. Selskapet har totalt 237 likerklikk og 251 følgere.

Finanshjelp erfaringer med Zen Finans delt på Trustpilot

Bildet viser nettstedet Trustpilot og at 189 anmeldelser er skrevet om Zen Finans som har gitt dem kategorien enestående og karakteren 4,9 og fem hele stjerner - vist på Låneoversikten
Utsnitt av skjermdump fra Trustpilot hvor Zen Finans har fått 189 anmeldelser med enestående kundetilfredshet[16].
© Låneoversikten

189 andre brukere har skrevet omtaler og delt sin erfaring om Zen Finans på Trustpilot. Sammenlagt har andres erfaringer rapport på Trustpilot gitt finanshjelperen den høyeste kategorien av kundetilfredshet som er, nemlig vurderingen ¨Enestående¨.

Ut av 5 mulige Trustscore har låneagenten mottatt 4,9 poeng i kundetilfredshet og har hele fem grønne markerte stjerner. Fem hele fargelagte grønne stjerner er maksimum antall grønne stjerner et selskap kan oppnå hos nettanmelderen.

Ekstremt fornøyd

Det er mange fornøyde anmeldelser om låneformidleren på Trustpilot. Nedenfor er et eksempel skrevet av Frank[17] hvor han deler sin opplevelse med låneagenten. Han summerer opp sin erfaring som ekstremt fornøyd på følgende måte:

Vi er veldig fornøyd med hjelpen vi fikk. Her ble vi tatt på alvor og de forstod situasjonen vår. Har ikke blitt møtt på samme måte noen andre steder vi søkte om refinansiering. I tillegg fikk vi rask hjelp så alt var i orden i løpet av en uke. Vil anbefale disse videre. Tusen takk for hjelpen!

Frank, Trustpilot[17]

Kontoen til lånemegleren hos nettanmelderen ble tilegnet i januar 2019. Dette betyr at finansselskapet kan svare på anmeldelser, invitere sine kunder til å gi tilbakemeldinger, og få beskjed når noen skriver en anmeldelse om dem.

Motsatt tilfelle er når det øverst på Trustpilot sin side står at kontoen ikke er gjort krav på av virksomheten. Et eksempel på dette er låneformidleren Kraft Bank som også tilbyr lån når andre banker sier nei.

Finnes Zen Finans på Twitter?

Zen Finans AS har sin egen nettside, har videoer på YouTube, deler og svarer på meldinger på Facebook, og har mange veldig fornøyde kunder som har delt sin erfaring på Trustpilot, men har ikke konto på Twitter[18]. Dette er ikke nødvendigvis negativt. Heller ikke Låneoversikten har i skrivende stund konto hos Twitter.

Ifølge Wikipedia[19] er:

Twitter er et amerikansk nettsamfunn og en mikrobloggingtjeneste som lar brukerne sende og lese andre brukeres oppdateringer (på engelsk kalt tweets), som er tekstbaserte meldinger bestående av inntil 280 tegn (inntil 7. november 2017 kun 140 tegn).

Wikipedia[18]

Derimot finnes det andre lånehjelpere som er på Twitter. For eksempel har Sbanken Twitter konto. Sbanken, som tidligere ble kalt Skandiabanken, har blitt kåret til Norges mest populære bank flere år på rad. Banken twitrer og deler stadig nyheter og sine meninger på Twitter. For eksempel annonserte finansbanken nylig følgende hyggelig bilde og melding på Twitter[20]:

Bildet er tatt fra Twitter og viser en glad gjeng fra Sbanken - Låneoversikten

Zen Finans på Linkedin

Zen Finans AS har konto på Linkedin[21]. På Linkedin finner du en OM OSS seksjon hvor finansagenten presenterer seg selv på en sympatisk måte som gjør at terskelen for å kontakte dem ikke blir så høy. Videre presenterer de sine fire ansatte, inkludert kundeveileder Igor Pesic samt Mehran Zareie som er Founder & Partner i finansselskapet.

De har 67 følgere, og ønsker du å følge dem kan du dette. Da vil du bli holdt informert også om oppdateringer. For eksempel er finanshjelperen stolt av å være en av hovedsponsorene i serien ¨Vi er Fugla¨[21].

Zen Finans blogg

Zen Finans har ikke noe de kaller eksakt en blogg på sin side. Derimot har de en tilsvarende side de kaller Tips og Råd. Her finner du blant annet innlegg som:

 • Lån til å kjøpe aksjer
 • Å kjøpe Bitcoin med forbrukslån
 • Egenkapital ved kjøp av sekundærbolig
 • Krav og vilkår for å få innvilget forbrukslån
 • Forskjellen på lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet
 • Likviditetslån
 • Hvordan refinansiere et boliglån?
 • Opplåning ved å refinansiere dyr gjeld med boligverdien din
 • Realkausjonist vs. kausjonist (betalingsanmerkning lån med kausjonist)
 • Hvor finner man NAV utbetalinger

Zen Finans forum

På de sin hjemmeside er det ikke noe forum. De fleste banker og låneagenter har heller ikke dette. Søk på Google på søkeordet ¨forum Zen Finans¨gir resultat for at selskapet er diskutert på Kvinneguiden[23]. I tillegg finnes det jo en del informasjon fra andre brukere på Trustpilot og Facebook som nevnt ovenfor.

Hva med Zen Finans og Apple Pay?

Apple Pay er en tjeneste for mobilbetaling og en digital lommebok som er utviklet av det amerikanske firmaet Apple.

Wikipedia[22]

Apple Pay er en betalingstjeneste banker tilbyr for sine Apple brukere for å betale for sine tjenester. Siden Zen Finans er en låneformidler og ikke en bank blir det ikke naturlig at selskapet har denne tjenesten. Det har de heller ikke.

Låneoversikten har sjekket om selskapets samarbeidspartnere deltar i Apple Pay programmet. Resultatet viser at ingen av bankene Zen Finans samarbeider med er med i Apple Pay programmet[24].

Derimot har den kjente kredittkortbanken Santander Consumer Finance som Låneoversikten har sett på tidligere tilbud om Apple Pay. Du kan lese mer om Apple Pay her.

Oppsummering

Zen Finans er en låneagent som i samarbeid med blant annet Bluestep, Bank2, og Svea Finans hjelper lånekunder å refinansiere med sikkerhet i bolig. Du kan refinansiere med sikkerhet i bolig fra 300 000 kr. og opptil 10 000 000 kr.

Finanseksperten hjelper også kunder med betalingsanmerkninger, dårlig kredittskår, og inkassosaker. De tilbyr refinansiering med sikkerhet i bolig, samle dyr forbrukslån som kredittkort og forbrukslån inn i boliglånet, samt omstartslån.

Du fyller ut en søknad som vist ovenfor som går til bankmegleren. Deretter går din søknad til de sine samarbeidspartnere.

Du mottar uforpliktende tilbud om lån fra bankene og kan selv velge tilbudet med bet lånebetingelser. Eventuelt kan du velge å takke nei da det ikke koster deg noe å sende og motta refinansieringslån.

På Trustpilot har virksomheten oppnådd Enestående kategori og sammenlagt fått 4,9 poeng av fem mulige basert.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans refinansiering

 • Lånebeløp: 300 000 – 10 000 000 kr.
 • Rente: 4,10 – 10%
 • Min. alder: 21 år
 • Nedbetalingsperiode: 1 – 360 md

Detaljer

 • Aksepterer betalingsanmerkninger: Ja
 • bankID: Ja
 • Min. inntekt: 230 000 kr.
 • Norsk statsborgerskap: Ja
 • Lån med sikkerhet: Ja

Annonselenke

Låneeksempel: Refinansier boliglånet. Eff 6,65%, 2 mill o/25år. kost 2.033.291,- tot 4.033.291.

Trykk her for å sammenligne

Del på sosiale medier:

Referanser

[1] «Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret»w2.brreg.no. Besøkt 14. desember 2020.
[2] «Zen Finans AS»www.regnskapstall.no. Besøkt 15. desember 2020.
[3] «Zen Finans AS». www.proff.no. Besøkt 15. desember 2020.
[4] «Refinansiere boliglån»zenfinans.no. Besøkt 15. desember 2020.
[5] «Har betalingsanmerkninger hindret deg fra å få refinansiering i andre banker? Bluestep kan kanskje hjelpe deg.»www.bluestep.no. Besøkt 15. desember 2020.
[6] «Boliglån»bank2.no. Besøkt 15. desember 2020.
[7] «Refinansiering»kraftbank.no. Besøkt 15. desember 2020.
[8] «Omstartslån. Helt enkelt»mybank.no. Besøkt 9. juni 2023.
[9] «Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning»www.svea.com. Besøkt 15. desember 2020.
[10] «Forbrukslån – Søk nå»www.bbf.no. Besøkt 15. desember 2020.
[11] «Lån med sikkerhet i bolig»instabank.no. Besøkt 15. desember 2020.
[12] «Slik fungerer det å låne penger»www.resursbank.no. Besøkt 15. desember 2020.
[13] «Har du fått varsel om tvangssalg eller tilbakelevering?»www.politiet.no. Besøkt 16. desember 2020.
[14] «Zen Finans»www.youtube.com. Besøkt 22. desember 2020.
[15] «Zen Finans»nb-no.facebook.com. Besøkt 22. desember 2020.
[16] «Zen Finans»no.trustpilot.com. Besøkt 22. desember 2020.
[17] «Anmeldelse av Zen Finans»no.trustpilot.com. Besøkt 28. desember 2020.
[18] «Twitter»twitter.com. Besøkt 28. desember 2020.
[19] «Twitter»no.wikipedia.org. Besøkt 28. desember 2020.
[20] «Sbanken»twitter.com. Besøkt 28. desember 2020.
[21] «Zen Finans»no.linkedin.com. Besøkt 22. desember 2020.
[22] «Apple Pay»no.wikipedia.org. Besøkt 28. desember 2020.
[23] «Erfaringer med Zen Finans?»forum.kvinneguiden.no. Besøkt 27. januar 2021.
[24] «Banker i Europa og Midtøsten som deltar i Apple Pay»support.apple.com. Besøkt 28. desember 2020.

Oppdatert

 • 18.6.2021 Teknisk oppdatering: Artikkel oppdatert med oppdaterte link (status kode 3xx).
 • 8.11.2021 Innhold oppdatering. Artikkelen revidert med nøkkelord.

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

Nedenfor er en liste over låneformidlere som tilbyr forbrukslån, kredittkort, folkefinansiering, og boliglån. Trykker du på logoen finner du mer informasjon.

FYI: Trykker du på Finanstipset går du rett til de sin hjemmeside da dette er annonselenker, og du kan søke med en gang. Trykker du på none av de andre logoer havner du andre sider hos Låneoversikten med mer informasjon om produktene og andres erfaringer med dem.

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon

Hei

Mitt navn er Yvette Boye og jeg er webredaktøren på nettstedet Låneoversikten.

I denne artikkelen er Zen Finans omtalt. Låneagenten tilbyr å refinansiere boliglån fra 300 000 kr opptil 10 000 000 kr. De er spesialister på å hjelpe folk med betalingsanmerkning, inkasso og til og bistår til og med hjelp for å unngå tvangssalg av boligen.

Har du erfaring med Zen Finans?

Har du erfaring med finansagenten? Eller hatt med de sine samarbeidspartnere og har for eksempel Instabank erfaringer eller MyBank erfaringer?
Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under.

Bildet av Webredaktør Yvette Boye på Låneoversikten
Webredaktør på Låneoversikten Yvette Boye
© OMACO AS

Del din erfaring med andre

Legg igjen en kommentar