Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Refinansiering Mer Finans

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results

Refinansiering Mer Finans

Mange mennesker opplever å ha flere lån og kreditter som har høye renter og dyre gebyrer. Dette kan føre til en betydelig økning i månedlige utgifter og økonomisk stress.

Det er her låneagenten MER Finans kommer inn i bildet. Låneagenten tilbyr i samarbeid med banker refinansieringsløsninger for å hjelpe deg å redusere månedlige utgifter og spare penger på renter og gebyrer.

Les videre for å lære mer om Refinansiering Mer Finans og hvordan du kan få hjelp til å spare penger og få bedre kontroll over dine lån og kreditter.

Refinansiering Mer Finans

Hva er refinansiering Mer Finans?

Refinansiering betyr at du samler flere lån til ett lån med lavere rente og bedre betingelser. Dette kan hjelpe deg med å spare penger, få bedre oversikt over økonomien og redusere stress.

Mer Finans er en låneformidler som formidler blant annet refinansiering. Låneagenten samarbeider med flere banker og långivere, slik at du kan sammenligne og selv velge det beste tilbudet basert på din økonomiske situasjon.

Du kan søke om refinansiering Mer Finans via nettet og få svar på søknaden online.

6 typer lån du kan refinansiere

Du kan velge mellom 6 ulike ¨refinansiering Mer Finans¨ produkttyper:

 1. Boliglån: Dette er et lån du tar opp for å kjøpe bolig eller flippe bolig. Hvis du har høy rente på boliglånet ditt, kan du søke om å refinansiere boliglånet hos Mer Finans og be om å få et bedre tilbud.
 2. Kredittkortgjeld: Dette er gjeld du har på kredittkortet ditt. Kredittkort har ofte høy rente og gebyrer, noe som gjør det dyrt å betale tilbake. Ved å refinansiere kredittkortgjelden din med refinansiering Mer Finans samlelånet, kan du få lavere rente og enklere nedbetaling.
 3. Forbrukslån: Dette er et lån du tar opp for å finansiere forbruk, som for eksempel reise, bil eller møbler. Forbrukslån har som regel høyere rente enn boliglån, noe som gjør det kostbart å ha flere slike lån.
 4. Smålån: Dette er et lån du tar opp for å dekke mindre utgifter, som for eksempel regninger eller uforutsette hendelser.
 5. Betalingsanmerkning: Dette er en merknad du får hvis du ikke betaler regningene dine innen fristen. En betalingsanmerkning kan gjøre det vanskeligere å få lån eller kreditt i fremtiden.
 6. Inkassolån: Dette er et lån du får hvis du ikke betaler regningene dine og de blir sendt til inkasso. Ved å refinansiere inkassolånet ditt hos Mer Finans, kan du stoppe inkassoprosessen og få en ny sjanse til å ordne opp i økonomien din.

Mer Finans refinansieringskalkulator

På toppen av denne siden finner du en forenklet Mer Finans refinansieringskalkulator. Dette er et verktøy som du kan bruke for å beregne hvor mye du kan refinansiere og hva det vil koste i måneden.

Du bruker kalkulatoren ved å legge inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Dette kan du gjøre enten ved å dra i de grønne små ballene, eller ved å trykke flere ganger på minus pg pluss på enden.

Mer Finans refinansieringsakalkulatoen er interaktiv. Det vil si den endrer seg med en gang du endrer lånesum eller lånetid. Dermed kan du i tabellen under lese hvor mye lånet vil koste totalt og hvor mye du må betale i måneden hver gang du endrer betingelsene gratis og uten å være logget inn noe sted.

Kalkulatoren beregner ut fra den beste effektive renten i tabellen, og er kun veiledende. Faktiske lånebetingelser blir beregnet individuelt etter behandlet søknad.

Låneramme

Låneramme er det maksimale beløpet du kan låne med et refinansiering Mer Finans lån. Lånerammen avhenger av din inntekt, gjeldsgrad og kredittverdighet. Mer Finans tilbyr lån fra kr 250 000 til kr 10 000 000. Du kan velge selv hvor mye du vil låne innenfor lånerammen din.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstid er den tiden du har på deg til å betale tilbake lånet ditt. Nedbetalingstiden påvirker hvor mye du må betale i månedlige avdrag, samt hvor mye renter du må betale totalt. Mer Finans tilbyr nedbetalingstid fra 1 til 30 år.

Du bestemmer selv hvor lang nedbetalingstid du vil ha innenfor det intervallet.

Effektiv rente

Effektiv rente er den totale kostnaden for lånet ditt per år, inkludert nominell rente og alle gebyrer. Effektiv rente er det viktigste tallet å se på når du sammenligner ulike lån, da det viser deg hvor mye lånet faktisk koster deg.

Effektiv rente med et refinansiering Mer Finans lån varierer fra 3,5% til 8% avhengig av din kredittscore og lånebeløp.

Inntektskrav

Inntektskrav er det minimumsbeløpet du må ha i fast inntekt per år for å kunne søke om refinansiering Mer Finans lånet. Bankene setter inntektskrav på lån for å sikre at du har råd til å betjene lånet ditt.

Låneagenten sine samarbeidspartnere er fleksible og er nisjebanker. Bankene aksepterer kunder som ikke har A4 økonomi. Av den grunn er inntektskravet hos Mer Finans satt til kr 0.

Evnen til å betjene lånet er fortsatt viktig, men det tillates å kunne dokumentere inntekter og lånebetjenings evne på andre måter enn for vanlige lønnsmottagere.

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr er et engangsbeløp som du må betale når du oppretter lånet ditt hos din nye bank. Siden Mer Finans ikke er en bank og ikke er den som låner deg penger, blir beløpet på kr. 0.

Aksepterer betalingsanmerkning?

Mer Finans aksepterer søknader fra personer med betalingsanmerkning og som har mottatt inkassovarsler. Mange banker og låneagenter godtar ikke betalingsanmerkning. Dette gjør at låneagenten skiller seg ut andre låneformidlere.

Minimum alder

For å søke om refinansiering Mer Finans må du være minst 20 år gammel. Maksimum alder du kan ha når du søker om refinansiering Mer Finans er 80 år.

Renteeksempel Mer Finans:

Eksempel: Ann. lån 2 mill o/25 år. Eff. rente 7,68%. Kost 2.379.341, totalt 4.379.341

Fordeler med Mer Finans refinansiering

Mer Finans refinansiering har flere fordeler som kan gjøre din økonomiske situasjon lettere. Noen av disse fordelene er:

 • Lavere rente: Mer Finans tilbyr en effektiv rente fra 3,5% til 8%, avhengig av din kredittverdighet og lånebeløp. Dette er ofte lavere enn renten du betaler på smålån og kredittkort, som kan være svært høye som for eksempel Ferratum Mobile Bank tilbyr. Når du refinansierer flere dyre lån til ett lån med lavere rente, kan den månedlige regningen blir lettere å håndtere.
 • Lengre nedbetalingstid: Mer Finans gir deg muligheten til å velge en nedbetalingstid på opptil 30 år, noe som kan gi deg lavere månedlige avdrag og mer rom i budsjettet ditt.
 • Enklere administrasjon: Når du refinansierer, får du kun én faktura å forholde deg til i stedet for flere. Dette kan gjøre det lettere å holde oversikt over din økonomi og unngå forsinkelsesgebyrer og purringer.
 • Bedre kredittscore: Når du refinansierer, reduserer du antall kreditorer du skylder penger til. Dette kan forbedre din kredittscore, som igjen kan gi deg bedre vilkår når du skal søke om nye lån eller andre finansielle tjenester i fremtiden.

Fakta fra Gjeldsregisteret

Mange refinansierer usikret forbruksgjeld som del av sikret boliggjeld.

Gjeldsregisteret

Ulemper: Om du refinansierer forbruksgjeld inn i boliglånet kan du risikere å betale mer i renter over tid hvis du forlenger løpetiden på lånet. I tillegg kan du risikere å miste boligen din hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet som du har stilt sikkerhet for.

Hva koster det å søke refinansiering hos Mer Finans?

Det koster ingenting å søke om låneproduktet refinansiering Mer Finans. Låneagenten mottar kompensasjon fra bankene de samarbeider med. Du kan fylle ut en uforpliktende søknad på deres nettside og få et tilbud innen kort tid.

Du kan også sammenligne tilbudet fra Mer Finans med andre långivere for å finne det beste alternativet for deg. Du bestemmer selv om du vil akseptere tilbudet eller ikke.

Hvordan søke refinansiering Mer Finans?

For å søke refinansiering hos Mer Finans, trenger du følgende:

 • Være over 20 år
 • Ha bodd og skattet til Norge de tre siste årene
 • Godta at du blir kredittsjekket

Du kan søke om refinansiering av lån fra kr 250 000 til 10 millioner. Du kan også søke om refinansiering med en medsøker, som kan øke sjansen for å få et gunstig lån.

For å søke om refinansiering hos MER Finans, trenger du å fylle ut et skjema på nettsiden. Du vil da motta et uforpliktende tilbud på e-post innen kort tid. Hvis du aksepterer tilbudet, vil dine gamle lån bli innfridd og det nye lånet overført til din konto.

Slik søker du:

 • Gå til nettsiden merfinans.no
 • Fyll ut søknadsskjemaet med personlige opplysninger, inntekt, gjeld og ønsket lånebeløp og nedbetalingstid
 • Send søknaden
 • Vent på svar
 • Hvis du får et positivt svar, vil du motta et lånetilbud som du kan akseptere eller avslå
 • Hvis du aksepterer tilbudet, vil dine gamle lån bli innfridd og du mottar ny låneavtale
 • Betal tilbake lånet i henhold til avtalen

Mer Finans er en låneagent og ikke en bank. Det vil si at selv om du søker om refinansiering på nettsiden til låneagenten, er det de sine samarbeidspartnere din søknad går til og en av dem du eventuelt vil få en avtale med. Ikke Mer Finans.

Sammendrag

Artikkelen handler om refinansiering Mer Finans lån. Refinansiering betyr å samle flere smålån til ett større lån med lavere rente og bedre betingelser, forbedre eksisterende lån, eller låne mere penger.

Refinansiering Mer Finans er et tilbud låneagenten Mer Finans tilbyr folk som vil kvitte deg med dyr gjeld og få bedre kontroll over økonomi. Du kan søke om lån fra kr 250 000 til kr 10 000 000 kroner via nettet.

Låneagenten samarbeider med spesielt utvalgte nisjebanker. Dette gjør at de kan akseptere søkere som har betalingsanmerkning og som ikke har A4 økonomi.

Det er gratis å søke om tilbud på refinansiering. For å søke eller for å få mer informasjon, kan du trykke på den grønne knappen under det står ¨Søk her¨ på som tar deg til Mer Finans sin nettside.