Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Leverandører

Oversikt over leverandører som gir lån og kreditt i Norge.

oversikt over leverandører

Logoen til Apex Finans

Apex Finans

Apex Finans er en tjeneste som gratis hjelper deg å få tilbud på forbrukslån, smålån eller bistand med refinansiering.

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.

Centum Finans

Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere og formidler forbrukslån, refinansiering, billån, lån uten sikkerhet og smålån.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr nå europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet. Du kan få forbedret lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Loan_no undersøker gratis forbrukslån for deg

Loan

Loan formidler via sine samarbeidspartnere forbrukslån fra 5 000 kr. til 500 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Bildet viser logoen til Mileni hvor det står Mileni i mørkeblå bokstaver
Annonselink

Mileni

Mileni tilbyr gratis hjelp med gjeld og refinansiering også om du har betalingsanmerkning eller inkasso. De bistår deg å finne frem til de beste tilbudene på markedet. Du kan få lån fra 100 000 kr. opptil 10 000 000 kr.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker på å refinansiere lån med sikkerhet.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering, har lån med inkasso eller om du har mottatt brev med begjæring om tvangssalg. De innhenter gratis og uforpliktende for deg tilbud fra bla Bluestep og MyBank.

Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.

Zmarta

Zmarta lån sammenligner mer enn 15 banker og långivere. I samarbeid med Centum Finans jobber de med å finne det beste lånet med lavest rente for deg gratis.

Listen over er en oversikt over leverandører som for formidler forbrukslån, fleksikreditt (Ferratum Norge), refinansiering av lån, kredittkort og folkefinansiering lån som blir sammenlignet på Låneoversikten.

I listen over finner du den internasjonale folkefinansieringstilbyderen Bondora. For informasjon om P2P lån Norge, les om hvem som tilbyr crowdfunding lån i Norge her.

Del på sosiale medier:

¨I will tell you the secret to getting rich on Wall Street. You try to be greedy when others are fearful. And you try to be fearful when others are gready.¨

Warren Buffet

Kilde: Forbes