menu x

Markedsføring

Leverandører

(alfabetisk listet)

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.
Arcadia Finans er en webtjeneste som i samarbeid med finansagenten Centum Finans jobber med å finne det beste lånetilbudet til…
Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.
Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.
Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.
Centum Finans samarbeider med mere enn 20 banker og lånegivere og formidler forbrukslån, refinansiering og billån.
CircleFinans Logo - Låneoversikten
Circlefinans - Koordinerer lån fra 25 000 kr. til 500 000 kr. via Internett gjennom sine samarbeidspartnere.
Clearli Skal du søke om nytt lån kan du sammenligne långivere via Clearli.no - www.Laaneoversikten.no
Om du skal søke nytt lån, så kan du gratis bruke Clearli til å undersøke lånetilbud fra mer enn 20…
Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.
Ferratum Bank tilbyr nå europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Mulig å søke om opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.
Finanshjelp24 sitt bilde logo er skrevet i ett ord på hvit bakgrunn. Finanshjelp er skrevet i turkis i tynne bokstaver, mens 24 er skrevet i turkis uthevet.
Finanshjelp24 formidler lån fra 5 000 kr. til 500 000 kr for norske Centum Finans AS.
Finansveien logo bilde. Bildet viser Finansveien skrevet i turkise bokstaver på hvir bakgrunn. Forbokstaven F er stor og resten av bokstavene i nanvet er små. Ordet finans er mere fremhevet enn ordet veien i navnet.
Låneformidlingstjeneste hvor du med en lånesøknad får tilbud på lån fra flere banker.
Foxy Finans sin logo. Foxy Finans er skrevet i store sorte bokstaver i to ord. Etter ordet Foxy står en glad rev. Bakgrunnen er hvit.
Foxy Finans er en tjeneste som gratis hjelper deg å få tilbud på forbrukslån, smålån og kredittkort eller bistand med…
Loan Butler logo bilde - lånetilbyder som tilbyr refinansiering av lån og kredittkortgjeld. Logoen består av ordene Loan Butler skrevet med store sorte tynne bokstaver skrevet på en linje på hvit bakgrunn. Foran ordet Loan er det en turkis trekant som ser ut som en pyramide ovenfra.
Loan Butler lar bankene konkurrere om deg. Din søknad går til 15+ banker og långivere.
Next Finance Logo Bilde. NEXT er skrevet i store bokstaver, hvor Ner i lys kongeblå farge, mens EXT er skrevet med tyrkise bokstaver. Under NEXT står det Finance i turkise tynne bokstaver. F'en er stor og resten av bokstavene inance er små. Logoen til NEXT Finance er på hvit bakgrunn.
NextFinance samarbeider med Folkelånet Telefinans AS og sjekker rentesatsen på lån for deg som er i arbeidsforhold hos opptil 15…
Nordisk Kreditt logo bilde - lånetilbyder med norskt lån 10.000 - 500.000 kr. Nordisk er skrevet i tykk hvit skrift i store bokstaver, mens kreditt er skrevet med tynnere store bokstaver i hvit farge. Bakgrunnen er konservativ blå.
Nordisk Kreditt er et merke under Better Rates A/S og samarbeider via Salus Group om å gi deg deg forbrukslån…
Superfinans Logo bilde. Super finans er skrever i tykkere bokstaver i turkis farge. Finans er skrevet i tynnere bokstaver i turkist. Foran ordet superfinans står det en firkantet turkis boks. Foran den firkantede boksen står en mindre turkis boks og en enda mindre turkis boks er rett over. Bakgrunnen er hvit.
Superfinans samarbeider med låneformidlere for å hjelpe deg å finne det beste lånet du trenger for å realisere din drøm.
Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.
Zmarta sammenligner 19 banker og långivere. Zmarta samarbeider med Centum Finans og finner det beste lånet med lavest rente for…

¨I will tell you the secret to getting rich on Wall Street. You try to be greedy
when others are fearful. And you try to be fearful when others are greedy.¨

Warren Buffett

Kilde: Forbes