menu x

Markedsføring

Leverandører

(alfabetisk listet)

Logoen til Apex Finans
Apex Finans er en tjeneste som gratis hjelper deg å få tilbud på forbrukslån, smålån eller bistand med refinansiering.
Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.
Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne…
Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.
Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.
Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.
Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere og formidler forbrukslån, refinansiering, billån, lån uten sikkerhet og smålån.
Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.
Ferratum Bank tilbyr nå europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Mulig å søke om opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.
Loan_no undersøker gratis forbrukslån for deg
Loan formidler via sine samarbeidspartnere forbrukslån fra 5 000 kr. til 500 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende.
Uni Finans Refinansiere Logo
Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker på å refinansiere lån med sikkerhet…
Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.
Zmarta sammenligner 19 banker og långivere. Zmarta samarbeider med Centum Finans og finner det beste lånet med lavest rente for…

¨I will tell you the secret to getting rich on Wall Street. You try to be greedy
when others are fearful. And you try to be fearful when others are greedy.¨

Warren Buffett

Kilde: Forbes