Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Låneformidler

En låneformidler koordinerer den som søker lån og den som vil låne ut penger. I følge Finanstilsynet kan låneformidlere defineres følgende:

Låneformidlere/meglere er uavhengige mellommenn som har som oppgave å formidle kontakt mellom kunde og långiver og medvirke til at de kan forhandle seg frem til en låneavtale.

Finanstilsynet[1]

I kontrast til en bank, kan ikke en låneformidler selv låne ut penger, eller la deg sette inn penger hos dem. Den kan bare formidle kontakten mellom den som skal låne og den som ønsker å gi lån.

Låneoversikten låneformidler liste

Nedenfor finner du en liste over låneformidlere nevnt på Låneoversikten. For mer informasjon, klikker du på ønsket link.

Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans er en låneformidler som samarbeider med banker om å finne best match mellom låntaker og banker. De tilbyr blant annet å koordinere forbrukslån, billån, boliglån og andre typer kjøretøy lån, omstartslån, og refinansiering med sikkerhet i bolig.

Kilde:
[1] «Finanstilsynet»www.finanstilsynet.no. Besøkt 6. januar 2023.