Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Bankordliste

Bankordliste som forklarer begreper om lån, penger, forbrukslån, kredittkort, boliglån, bank, omstartslån, refinansiering og andre ord som finnes i finansverdenen og på Låneoversikten.

Listen er ikke en offisiell bankordliste. Er du usikker på noe, bør du kontakte banken din eller din finanspartner.

Intensjonen med å ha en bankordliste på nettsiden er å samle begrepene du finner i artiklene slik at det kan bli litt lettere å manøvrere i bankord jungelen.

Det er meningen at forklaringen av bankordene er mulig å enkelt forstå slik at brukeren ikke trenger å slå opp alt for mange nye ord for å forstå begrepet.

Derfor er det lagt vekt på å bruke enkle ord i ordlisten om det lar seg gjøre, og ikke gi forklare med altfor vanskelige andre bank ord.

Bankordlisten er bygd opp alfabetisk fra A til Å. For å komme raskere til ordet du er på jakt etter, kan du trykke på forbokstaven i innholdsfortegnelsen under så blir du tatt til rett bokstav seksjon med en gang.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

  • Låneformidler: En låneformidler koordinerer den som søker lån og den som vil låne ut penger.

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Æ

Ø

Å

Du er kanskje også interessert i å lese mer om: