Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Refinansiering inkasso uten sikkerhet

Artikkelen «Refinansiering inkasso uten sikkerhet» handler om hvordan man kan refinansiere gjeld som har blitt sendt til inkasso, uten å stille sikkerhet for lånet. Inkasso er en situasjon der kreditor har sendt innkrevingskravet til et inkassobyrå. Dette kan føre til økte kostnader og en belastning på økonomien.

Refinansiering kan være en løsning for å få kontroll over gjelden og betale ned lånet på en mer overkommelig måte. Artikkelen gir en oversikt over hva refinansiering innebærer, hva man bør være oppmerksom på, og hvordan man kan gå frem for å refinansiere gjeld uten sikkerhet.

Hva er refinansiering av gjeld uten sikkerhet, og hvordan kan det hjelpe deg med inkasso?

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet innebærer å ta opp et nytt lån for å betale ned eksisterende gjeld som har blitt sendt til inkasso, uten å stille noen form for sikkerhet for lånet.

Dette kan være en god løsning for å få kontroll over gjelden. Dette kan gi lavere månedlige utgifter og reduserte renter og gebyrer.

Slik går du frem for å refinansiere gjeld som har blitt sendt til inkasso

Hvordan man kan gå frem for å refinansiere gjeld som har blitt sendt til inkasso:

 1. Samle informasjon om gjelden: Få oversikt over gjeldsbeløpet, inkassokostnader, renter og gebyrer.
 2. Vurder refinansieringsalternativer: Utforsk forskjellige refinansieringsløsninger fra forskjellige banker og finansinstitusjoner.
 3. Søk om refinansieringslån: Fyll ut søknadsskjemaet og legg ved all nødvendig dokumentasjon.
 4. Vurder lånebetingelsene: Gjennomgå nøye betingelsene for refinansieringslånet, inkludert renter, gebyrer, avdrag og nedbetalingstid.
 5. Signer låneavtalen: Hvis du er fornøyd med betingelsene, signer låneavtalen og send den tilbake til banken.
 6. Betal tilbake inkassogjelden: Bruk det nye refinansieringslånet til å betale tilbake den gamle gjelden som har blitt sendt til inkasso.

Refinansiere inkassogjeld: Refinansiering av inkasso uten sikkerhet gir gjerne dårlige betingelser enn for eksempel å refinansiere boliglånet.

Det finnes flere lånehjelpere som gratis kan gi deg et tilbud på hjelp til refinansiering av gjeld. For eksempel kan Mer Finans, Motty, Uno Finans og Zen Finans bistå deg selv om du har betalingsvanskeligheter.

Mottatt betalingsanmerkning

Når man har en betalingsanmerkning, betyr det at man har misligholdt en gjeld og ikke har betalt det man skylder innen fristen. Dette kan føre til at kreditor sender innkrevingskravet til inkasso

Hvis det fortsatt ikke betales, kan det resultere i at man får en betalingsanmerkning registrert på sitt navn. En betalingsanmerkning kan gjøre det vanskelig å få lån, forbrukslån, kredittkort eller andre former for kreditt.

Hvis man har mottatt en betalingsanmerkning, er det viktig å ta tak i gjelden og betale den tilbake så snart som mulig, og unngå ytterligere gjeldsproblemer i fremtiden.

Mottatt inkassovarsel

Mottak av et inkassovarsel betyr at man har en utestående gjeld som kreditor krever betalt. Inkassovarselet sendes vanligvis når man ikke har betalt en regning eller en annen form for gjeld innen fristen.

Hvis man ignorerer inkassovarselet, kan inkassoselskapet sende innkrevingskravet videre til namsmannen, som kan igangsette tvangsfullbyrdelse av gjelden.

Det er viktig å ta inkassovarselet på alvor og betale tilbake gjelden så snart som mulig. Hvis man ikke klarer å betale gjelden i sin helhet, bør man ta kontakt med inkassoselskapet for å avtale en nedbetalingsplan.

Refinansiering av inkasso før rettslig inndrivelse

Refinansiering av inkasso før rettslig inndrivelse kan være en god løsning for å unngå tvangsfullbyrdelse av gjeld. Ved å refinansiere kan man betale ned inkassogjelden og unngå ytterligere renter og gebyrer. For eksempel kan låneagenten Zen Finans hjelpe deg som du ser i videoen over og også inkassospesialisten Mer Finans har erfaring i å håndtere inkassolån.

Hvis inkassoselskapet allerede har sendt innkrevingskravet til namsmannen, kan refinansiering også hindre at man får betalingsanmerkning eller andre negative konsekvenser av gjeldsproblemer.

Det er nødvendig å søke om refinansiering så snart som mulig og være oppmerksom på betingelsene for å sikre en vellykket refinansiering av inkasso.

Sletting av inkasso og nedbetalingstid

Når man har refinansiert inkasso uten sikkerhet og betalt ned gjelden, kan man søke om sletting av inkassosaken. Du bør være oppmerksom på nedbetalingstiden, da man må vente en viss periode før inkassosaken kan slettes

Pass også på at å jekke at inkassosaken er slettet i kredittopplysningsregisteret fordi dette kan påvirke fremtidige kredittvurderinger. Sletting av inkasso kan bidra til å bedre økonomien og gi en mulighet for en ny start.

Alternativer til refinansiering av gjeld uten sikkerhet for å takle inkasso

 • Forhandle med kreditor: Kontakt kreditor og forsøk å forhandle frem en nedbetalingsplan som passer din økonomi. Dette kan bidra til å unngå ytterligere inkassokostnader og gjøre gjelden mer håndterbar.
 • Få hjelp fra gjeldsrådgiver: En gjeldsrådgiver kan hjelpe med å forhandle med kreditor og gi råd om hvordan man kan takle gjeldsproblemene.
 • Betale ned gjelden: Hvis man har mulighet til å betale ned gjelden i sin helhet, kan dette være den beste løsningen for å unngå ytterligere inkassokostnader.
 • Ta opp et lån med sikkerhet: Hvis man har sikkerhet som kan stilles som pant for et lån, kan dette være en alternativ løsning for å refinansiere gjelden og unngå inkasso.
 • Selge eiendeler: Å selge eiendeler kan gi midler til å betale ned gjelden og unngå ytterligere inkassokostnader. Har du en bod, garasje, eller loft, så kan det hjelpe å rydde i boden og tjene ekstra penger på denne måten om du kun sliten med små summer.

Hva bør du være oppmerksom på før du velger en refinansieringsløsning?

Før du velger en refinansieringsløsning for å håndtere inkasso, bør du kjenne til betingelsene for lånet og sammenligne ulike tilbud fra ulike långivere. Man bør også være realistisk om sin økonomiske situasjon og vurdere om man har evnen til å betjene lånet over tid.

Refinansiering kalkulator kan hjelpe deg å få oversikt over hvordan totalbeløpet og månedlige kostnader blir påvirket av lånetiden, renten og summen du refinansierer.

Hvordan unngå å havne i inkassosaker igjen etter å ha refinansiert gjeld uten sikkerhet
© Låneoversikten

Hvordan unngå å havne i inkassosaker igjen etter å ha refinansiert gjeld uten sikkerhet

For å unngå å havne i inkassosaker igjen etter å ha refinansiert gjeld uten sikkerhet, er det viktig å lage en realistisk budsjettkalkyle og sørge for å betale regningene til rett tid. Det kan også være lurt å ha en nødfond for uforutsette utgifter og unngå å ta opp flere lån samtidig.

Refinansiering inkasso uten sikkerhet oppsummering:

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet kan være en mulighet for å håndtere inkasso på en mer økonomisk og oversiktlig måte. Ved å refinansiere flere smålån til ett større lån, kan man få lavere rente og bedre oversikt over økonomien. Det er viktig å undersøke ulike lånetilbud og sammenligne betingelsene før man tar en beslutning.

Det finnes flere låneagenter som er spesialister på å hjelpe folk som mottatt purringer, inkassovarsel, og betalingsanmerkninger. Blant annet kan du gratis få hjelp med å søke refinansiering av inkassogjelden med Mer Finans.

Tabellen under er interaktiv. Om du ønsker å se hvordan lånesum, rente, og låneperiode påvirker de månedlige kostnadene og totalsummen, kan du dra i rundingene og få mer oversikt.

Ønsker du å gå rett fil refinansieringsagenten, trykker du på ¨Søk her¨ knappen.

Spar ekstra penger med Mer Finans

Beløp:
Nedbetalingstid:
Show more results