Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Manchester United Visa

Beløp:
Term:
 • Vis filter:
 • Under 21 år
 • En søknad - flere tilbud
 • Gratis årsavgift
Sorter:
Vi har funnet resultater for deg
Vi har funnet 1 resultat for deg
Det er desverre ingen treff. Forsøk å endre litt og sjekk igjen.
Vis flere resultat
Manchester United Visa kredittkort fra Santander

Manchester United Visa kredittkortet fra Santander

Manchester United Visa Kredittkort er et medlemsfordels kort for United fans med rabatter for medlemskap, reise og avbestillingsforsikring inkludert mm.

Søk Kredittkort

Eff.rente 24,6 %, 35 000, – o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Du kjenner kanskje til Manchester Santander Visa. Erfaring Santander kredittkort? Del her.

Santander Bank Visa

Informasjon

Max kreditt: 100 000 kr.

Nominell rente: 21,5 %

Effektiv rente: 24,6 %

Effektiv Rente: 6,81%-23,02% 

Rentefri betalingsutsettelse (varekjøp): inntil 50 dager

Apple Pay: Ja


Priser og betingelser:

Etableringsgebyr: 0 kr.

Årsgebyr: 0 kr.

E-postfaktura: 0 kr.

Varekjøpgebyr inn-/utland: 0 kr.

Kontantuttakgebyr inn-/utland: 40 kr. + 1 % av beløp

Valutapåslag: 1.75 %

Min. alder: 20 år

Fast inntekt kreves: Ja


Visa Santander låneeksempel:

Eff.rente 24,6 %, 35 000, – o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.


Manchester United Visa Kredittkort

FAKTA  NETTSTED

Adresse: Manchester United Visa Kredittkort, c/o: Santander Consumer Bank AS, Strandveien 18, 1325 Lysaker

Santander åpningstider for eksisterende Manchester United kort kunder:

Mandag til fredag: 09.00 – 16.00

Telefon: +47 21 08 30 00

Åpningstider Santander for nye kunder for refinansiering:

Mandag til fredag: 08.00 – 21.00
Lørdag: 09.00 – 16.00

Telefon: +47 21 08 39 02

Santander Consumer Bank AS ledelse:

 • Daglig Leder: Michael Hvidsten 
 • Styrets Leder: Bruno Montalvo Wilmot
 • Selskapsform: Norsk Aksjeselskap

Juridisk Navn: SANTANDER CONSUMER BANK AS

 • Organisasjonsnummer: 998 543 320
 • Aksjonær: Santander Consumer Finance S.A
  • 965241842 aksjer – 100% andel
 • Stiftelsesdato: 29.06.2001

Søk Kredittkort

Eff.rente 24,6 %, 35 000, – o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Del på sosiale medier:

Kilder:

Brønnøysundregistrene  url link til Santander Consumer Bank i Brønnøysundregistrene

Manchester United Visa kredittkort på Santander Consumer Bank sin webside url link til Manchester United Visa kredittkort

Proff url link til Proff om Santander Consumer Bank

Regnskapstall url link til Regnskapstall en del av 1881

Wikipedia url link til Wikipedia og informasjon om Santander Conumser Bank

Oppdatert

 • 21.6.2021 Teknisk oppdatering. Artikkelen revidert med oppdaterte link (status kode 3xx).
 • 29.10.2021 Oppdatert innholdet i artikkelen.

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon

Trykk her for å sammenligne låneleverandører eller lær mer om å sammenligne forbrukslån.

¨Penger vil ikke skape suksess, friheten til å klare det vil¨

Nelson Mandela

Kilde: TV2

Hei

Mitt navn er Yvette Boye og jeg er webredaktøren på nettstedet Låneoversikten.

I denne artikkelen er Manchester United Visa Kredittkort omtalt. Det er Santander Cunsumer Bank som tilbyr kredittkortet. Det koster ikke noe i årsgebyr å ha kortet. Øvre kredittramme er 100 000 kr. For å benytte tjenesten Ticket Hotline og kjøpe standard hjemmekamp billetter til Old Trafford må du være logget inn.

Har du erfaring med Manchester United Visa kredittkortet?

Har du erfaring med Santander Manchester United Visa kortet? Eller erfaring med vanlig standard consumer bank Visa lån? Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under.

Bildet av Webredaktør Yvette Boye på Låneoversikten
Webredaktør på Låneoversikten Yvette Boye
© OMACO AS

Del din erfaring med andre

Legg igjen en kommentar