Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Blogg – Siste nytt på Låneoversikten

Refinansiering med kausjonist
© Låneoversikten

Refinansiering med kausjonist

Refinansiering med kausjonist betyr at en eller flere stiller opp for deg og hjelper deg med refinansiering.

Resultatet kan være bedre betingelser på lånet, eller til og med at du får beholde boligen. Oftest benyttes en bank som långiver.

Når banken får ekstra garanti for lånet, som for eksempel sikkerhet i hus, kan dette resultere i bedre lån.

Det er til og med mulig å refinansiere med kausjonist med betalingsanmerkning.

Refinansiering kalkulator

Har du dyre forbrukslån og kredittkort? Har du kanskje også i tllegg boliglån du synes du betaler alt for mye på? Da kan en refinansiering kalkulator hjelpe deg.

Den er gratis å bruke. Du markerer selv ønsket lånesum, nedbetalingsperiode og rente og kan se hvor mye du må betale i måneden. I tillegg får du oversikt over hvor mye du totalt må betale tilbake.

Ofte er lånet den største utgiften for en husholdning. Derfor kan det være mange penger på å få så godt lån som mulig. For noen kan refinansiering være lønnsomt og gjør at det blir mer penger til overs når regningene er betalt.

Et samlet lån kan gi deg større økonomisk frihet
© Låneoversikten

Rydd og tjen penger

Er du så heldig at du har en full bod, garasje, eller loft du har kjempedårlig samvittighet for og trenger penger, er det bare å brette opp armene og starte å rydde.

Det du har lagret kan for andre være verdifullt. Du kan nemlig selge gjenstandene og få penger inn på kontoen din.

Hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk. Rydd lageret ditt, selg og tjen ekstra penger i tillegg til at lagringsplassen din blir mer effektiv og ryddigere.

Sammenlign forbrukslån på nett og finn lånet med lavest rente.

Sammenlign forbrukslån på nett og få tips på hvordan du kan finne lån med lavest rente.

Du kan spare mange penger på å ta en time på nettet med å sammenligne de ulike forbrukslånene før du slår til på det beste tilbudet.

Det finnes tilbud for folk flest uansett om du kun er 18 år, er uten jobb eller har betalingsanmerkninger.

Sammenlign forbrukslån illustrert med jobbing ved PC'en med to telefoner og blå kaffikopp.
Sammenlign forbrukslån på nett i fred og ro foran PC’en. © Låneoversikten

Blogg nyheter og artikler fra tidligere

Bildet viser person som sitter i en sofa og ser på iPad og diverse forbrukslån som er blitt fulltegnet via folkefinansieringsplattformen til Kredd AS.
© Låneoversikten

Hva er folkefinansiering?

Folkefinansiering som også kalles crowdfunding, peer-to-peer-lending er lån via internettplattformer mellom privat personer og/eller selskap.

Folkefinansiering er lovlig i Norge. Finanstilsynet godkjenner hvilke låneaktører som kan tilby folkelån i Norge. Kjente folkelånplattformer er Dealflow, FundingPartner, Folkeinvest, Kameo, Kredd, Monner, og Perx.

I Norge kan du også handle på utenlandske folkefinansieringsplattformer. Blant de mest kjente er Kickstarter. Låneoversikten har tidligere også sett på P2P Bondora hvor du kan starte opp med å investere med kun EUR 1.

Hvordan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning?

Har du betalingsanmerkning eller inkassohistorie, kan du ha opplevd at banken din sier nei til å refinansiere boliglånet ditt.

Låneoversikten har stt på hvilke alternativer som finnes på markedet for å få refinansiert boliglånet, og eventuelt forbrukslån og kredittkort når banken sier nei.

I artikkelen om hvordan samle boliglånet selv med lav kredittskåru kan du sammenligne aktører som sier ja til kunder som ønsker å refinansiere boliglånet selv med betalingsanmerkning.

Bildet er fra siden til Låneoversikten og delartikkelen Hvem tilbyr å refinansiere boliglån med betalingsanmerkning og viser en kalkulator i forgrunnen hvor det er skrevet inn 4 og en halv million og i bakgrunnen skimter du en MacBook Pro
© Låneoversikten
Bildet viser teksten Gutenberg + GeneratePress er lik et stort gul smilefjes

Hjemmesiden til Låneoversikten emigrert over til temaet til GeneratePress

Med Gutenberg blokkene og det fantastiske temaet til GeneratePress er hjemmesiden til Låneoversikten emigrert bort fra å bruke page builder.

Nettsiden er nå mye raskere. I tillegg er det mye enklere for en ikke teknisk webredaktør å gjøre endringer og skrive artikler og annet innhold på hjemmesiden.

Er du interessert i å lese mer om dette, eller få andre tips tips for å bli mer synlig på Google, vil kanskje følgende være noe for deg?

Hva er refinansiering?

Ønsker du å redusere dine månedlige utgifter på boliglånet, forbrukslånet, billånet, kredittkortet eller hyttelånet for å få mer kontroll og bedre økonomi, kan refinansiering være noe for deg.

Til og med om du har betalingsanmerkning eller inkassohistorie finnes det låneagenter og banker som kan hjelpe deg, som for eksempel låntageren Motty.

Låneoversikten har sett nærmere på lånemuligheter for å refinansiere både med og uten sikkerhet.

Refinansiering skrevet med store oransje bokstaver over Bjørvika Oslo sett fra Sørenga.
Utsikt over byen fra Sørenga, Oslo © Låneoversikten

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere. Tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner. Kan hjelpe med forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og hjelper deg å finne det beste forbrukslånet fra kr 25 000 – kr 600 000.

Mer Informasjon
Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler kredittkort fra Instabank, Morrow Bank og TF Bank til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud. Kan også sammenligne tilbud på forbrukslån og å refinansiere uten sikkerhet.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud på forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Instabank logo

Instabank

Instabank er en online bank som tilbyr forbrukslån, refinansiere og låne ekstra på boligen, sparekonto og kredittkortet Instapay. Instapay kredittkort er et Mastercard med kreditt opptil kr 100 000.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet og forbrukslån. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Långivere logo

Långivere

Långivere.no er en nettside hvor du kan søke forbrukslån fra kr 20 000 opptil kr 600 000. Nettsiden samarbeider med den norske låneagenten Zensum. Tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.

MER Finans logo

Mer Finans

MER Finans er en ny låneaktør på markedet med solid kompetanse innabords. Selskapet er spesialister på å hjelpe folk som ikke er A4 med å refinansiere og samle lån for å få en bedre økonomisk hverdag.

Morrow Bank logo

Morrow Bank

Morrow Bank (tidligere Komplett bank) er en norsk bank som tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 – kr 500 000, refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort med kreditt opptil kr 100 000.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen. Kan også med med refinansiering uten sikkerhet.

TjenesteTorget Finans logo

TFinans (Tjenestetorget Finans)

På TFinans no som er TjenestetTorget Finans sin nettside kan du søke og sammenligne lånetilbud for bolig, bil og forbrukslån. Hjelper deg også med å spare penger med refinansiering med sikkerhet, nytt omstartslån og refinansiering uten sikkerhet.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning og få forbrukslån.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank. Formidler også forbrukslån.

Zensum logo

Zensum

Zensum er en låneagent og har sammenligningssiden zensum.no hvor du kan søke lån og få hjelp med refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. Lån opptil 25 millioner kroner.

Mer Informasjon