Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Blogg – Siste nytt på Låneoversikten

Sammenlign forbrukslån og finn lånet med lavest rente.

Sammenlign forbrukslån og få tips på hvordan du kan finne lån med lavest rente.

Du kan spare mange penger på å ta en time på nettet med å sammenligne de ulike forbrukslånene før du slår til på det beste tilbudet.

Det finnes tilbud for folk flest uansett om du kun er 18 år, er uten jobb eller har betalingsanmerkninger.

Sammenlign forbrukslån illustrert med jobbing ved PC'en med to telefoner og blå kaffikopp.
Sammenlign forbrukslån i fred og ro foran PC’en
Trustpilot fem sterners anmeldelse av Zen Finans april 2020
Trustpilot fem sterners anmeldelse av Zen Finans april 2020

Zen Finans tilbyr seg å gratis sjekke refinansiering av boliglån

Zen Finans bistår deg om du har høy gjeld og trenger å refinansiere; om du har mottatt brev om tvangssalg av boligen, eller har lån med inkasso.

Høy kredittgjeld og betalingsanmerkninger – kanskje det kan få ned utgiftene ved å refinansier boliglånet.

Låneoversikten har nå inkludert Uno Finans AS i sin sammenligningsoversikt for forbrukslån.

Det som skiller Uno Finans AS fra andre banker og låneformidlere er at låneagenten via sine samarbeidspartnere refinansierer også høy gjeld med sikkerhet i bolig til bedre rente selv om du har betalingsanmerkninger.

Uno Finans AS arbeider gratis for deg da de får kompensasjon direkte fra utlåner.

Uno Finans refinansiere høy gjeld
Uno Finans refinansiere høy gjeld
Sammenlign 15 långivere

Zmarta tilbyr å samle lån og refinansiere fra 5 000 – 500 000 kr.

Zmarta er en låneagent som sammenligner mer enn 15 långivere. Du fyller ut en søknad på nettet og sender til dem. Deretter innhenter de tilbud fra bankene de samarbeider med.

De beste tilbud blir presentert deg. Du trenger ikke takke ja og det koster heller ikke noe å sjekke om hvor du kan samle gjelden din til bedre betingelser.

Hvordan spare penger?

Låneoversikten gir tips på hvordan du kan spare penger i hverdagen.
Sparetips:
1. Sett opp budsjett
2. Spar penger med å refinansiere
3. Øk inntekten
4. Spar penger på mat. Hva med for eksempel dyrke ertebelger?

Spar penger på å gro mat selv som vist på bildet av gule erter fra kjøkkenbilder som spirer grønt

Blogg nyheter og artikler fra tidligere

Bildet viser person som sitter i en sofa og ser på iPad og diverse forbrukslån som er blitt fulltegnet via folkefinansieringsplattformen til Kredd AS.
© Låneoversikten

Hva er folkefinansiering?

Folkefinansiering som også kalles crowdfunding, peer-to-peer-lending er lån via internettplattformer mellom privat personer og/eller selskap.

Folkefinansiering er lovlig i Norge. Finanstilsynet godkjenner hvilke låneaktører som kan tilby folkelån i Norge. Kjente folkelånplattformer er Dealflow, FundingPartner, Folkeinvest, Kameo, Kredd, Monner, og Perx.

I Norge kan du også handle på utenlandske folkefinansieringsplattformer. Blant de mest kjente er Kickstarter. Låneoversikten har tidligere også sett på P2P Bondora hvor du kan starte opp med å investere med kun EUR 1.

Hvordan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning?

Har du betalingsanmerkning eller inkassohistorie, kan du ha opplevd at banken din sier nei til å refinansiere boliglånet ditt.

Låneoversikten har stt på hvilke alternativer som finnes på markedet for å få refinansiert boliglånet, og eventuelt forbrukslån og kredittkort når banken sier nei.

I artikkelen om hvordan samle boliglånet selv med lav kredittskåru kan du sammenligne aktører som sier ja til kunder som ønsker å refinansiere boliglånet selv med betalingsanmerkning.

Bildet er fra siden til Låneoversikten og delartikkelen Hvem tilbyr å refinansiere boliglån med betalingsanmerkning og viser en kalkulator i forgrunnen hvor det er skrevet inn 4 og en halv million og i bakgrunnen skimter du en MacBook Pro
© Låneoversikten
Bildet viser teksten Gutenberg + GeneratePress er lik et stort gul smilefjes

Hjemmesiden til Låneoversikten emigrert over til temaet til GeneratePress

Med Gutenberg blokkene og det fantastiske temaet til GeneratePress er hjemmesiden til Låneoversikten emigrert bort fra å bruke page builder.

Nettsiden er nå mye raskere. I tillegg er det mye enklere for en ikke teknisk webredaktør å gjøre endringer og skrive artikler og annet innhold på hjemmesiden.

Er du interessert i å lese mer om dette, eller få andre tips tips for å bli mer synlig på Google, vil kanskje følgende være noe for deg?

Hva er refinansiering?

Ønsker du å redusere dine månedlige utgifter på boliglånet, forbrukslånet, billånet, kredittkortet eller hyttelånet for å få mer kontroll og bedre økonomi, kan refinansiering være noe for deg.

Til og med om du har betalingsanmerkning eller inkassohistorie finnes det låneagenter og banker som kan hjelpe deg, som for eksempel låntageren Mileni.

Låneoversikten har sett nærmere på lånemuligheter for å refinansiere både med og uten sikkerhet.

Bildet viser refinansieringsbetingelsene hos Milen for å refinansiere boliglån fra 250 000 kr til 10 millioner med betalingsanmerkning presentert på nettsiden til Låneoversikten
Annonse © Låneoversikten

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Logoen til Apex Finans
Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.
Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.
Bondora P2P Norge Logo
Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.
Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.
kredittlanet logo
Loan_no undersøker gratis forbrukslån for deg
Bildet viser logoen til Mileni hvor det står Mileni i mørkeblå bokstaver
Annonselink
Uni Finans Refinansiere Logo
Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.
Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.