Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Blogg – Siste nytt på Låneoversikten

Sammenlign forbrukslån og finn lånet med lavest rente.

Sammenlign forbrukslån og få tips på hvordan du kan finne lån med lavest rente.

Du kan spare mange penger på å ta en time på nettet med å sammenligne de ulike forbrukslånene før du slår til på det beste tilbudet.

Det finnes tilbud for folk flest uansett om du kun er 18 år, er uten jobb eller har betalingsanmerkninger.

Sammenlign forbrukslån illustrert med jobbing ved PC'en med to telefoner og blå kaffikopp.
Sammenlign forbrukslån i fred og ro foran PC’en
Trustpilot fem sterners anmeldelse av Zen Finans april 2020
Trustpilot fem sterners anmeldelse av Zen Finans april 2020

Zen Finans tilbyr seg å gratis sjekke refinansiering av boliglån

Zen Finans bistår deg om du har høy gjeld og trenger å refinansiere; om du har mottatt brev om tvangssalg av boligen, eller har lån med inkasso.

Høy kredittgjeld og betalingsanmerkninger – kanskje det kan få ned utgiftene ved å refinansier boliglånet.

Låneoversikten har nå inkludert Uno Finans AS i sin sammenligningsoversikt for forbrukslån.

Det som skiller Uno Finans AS fra andre banker og låneformidlere er at låneagenten via sine samarbeidspartnere refinansierer også høy gjeld med sikkerhet i bolig til bedre rente selv om du har betalingsanmerkninger.

Uno Finans AS arbeider gratis for deg da de får kompensasjon direkte fra utlåner.

Uno Finans refinansiere høy gjeld
Uno Finans refinansiere høy gjeld
Sammenlign 15 långivere

Zmarta tilbyr å samle lån og refinansiere fra 5 000 – 500 000 kr.

Zmarta er en låneagent som sammenligner mer enn 15 långivere. Du fyller ut en søknad på nettet og sender til dem. Deretter innhenter de tilbud fra bankene de samarbeider med.

De beste tilbud blir presentert deg. Du trenger ikke takke ja og det koster heller ikke noe å sjekke om hvor du kan samle gjelden din til bedre betingelser.

Hvordan spare penger?

Låneoversikten gir tips på hvordan du kan spare penger i hverdagen.
Sparetips:
1. Sett opp budsjett
2. Spar penger med å refinansiere
3. Øk inntekten
4. Spar penger på mat. Hva med for eksempel dyrke ertebelger?

Spar penger på å gro mat selv som vist på bildet av gule erter fra kjøkkenbilder som spirer grønt

Blogg nyheter og artikler fra tidligere

Bildet viser person som sitter i en sofa og ser på iPad og diverse forbrukslån som er blitt fulltegnet via folkefinansieringsplattformen til Kredd AS.
© Låneoversikten

Hva er folkefinansiering?

Folkefinansiering som også kalles crowdfunding, peer-to-peer-lending er lån via internettplattformer mellom privat personer og/eller selskap.

Folkefinansiering er lovlig i Norge. Finanstilsynet godkjenner hvilke låneaktører som kan tilby folkelån i Norge. Kjente folkelånplattformer er Dealflow, FundingPartner, Folkeinvest, Kameo, Kredd, Monner, og Perx.

I Norge kan du også handle på utenlandske folkefinansieringsplattformer. Blant de mest kjente er Kickstarter. Låneoversikten har tidligere også sett på P2P Bondora hvor du kan starte opp med å investere med kun EUR 1.

Hvordan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning?

Har du betalingsanmerkning eller inkassohistorie, kan du ha opplevd at banken din sier nei til å refinansiere boliglånet ditt.

Låneoversikten har stt på hvilke alternativer som finnes på markedet for å få refinansiert boliglånet, og eventuelt forbrukslån og kredittkort når banken sier nei.

I artikkelen om hvordan samle boliglånet selv med lav kredittskåru kan du sammenligne aktører som sier ja til kunder som ønsker å refinansiere boliglånet selv med betalingsanmerkning.

Bildet er fra siden til Låneoversikten og delartikkelen Hvem tilbyr å refinansiere boliglån med betalingsanmerkning og viser en kalkulator i forgrunnen hvor det er skrevet inn 4 og en halv million og i bakgrunnen skimter du en MacBook Pro
© Låneoversikten
Bildet viser teksten Gutenberg + GeneratePress er lik et stort gul smilefjes

Hjemmesiden til Låneoversikten emigrert over til temaet til GeneratePress

Med Gutenberg blokkene og det fantastiske temaet til GeneratePress er hjemmesiden til Låneoversikten emigrert bort fra å bruke page builder.

Nettsiden er nå mye raskere. I tillegg er det mye enklere for en ikke teknisk webredaktør å gjøre endringer og skrive artikler og annet innhold på hjemmesiden.

Er du interessert i å lese mer om dette, eller få andre tips tips for å bli mer synlig på Google, vil kanskje følgende være noe for deg?

Hva er refinansiering?

Ønsker du å redusere dine månedlige utgifter på boliglånet, forbrukslånet, billånet, kredittkortet eller hyttelånet for å få mer kontroll og bedre økonomi, kan refinansiering være noe for deg.

Til og med om du har betalingsanmerkning eller inkassohistorie finnes det låneagenter og banker som kan hjelpe deg, som for eksempel låntageren Motty.

Låneoversikten har sett nærmere på lånemuligheter for å refinansiere både med og uten sikkerhet.

Refinansiering skrevet med store oransje bokstaver over Bjørvika Oslo sett fra Sørenga.
Utsikt over byen fra Sørenga, Oslo © Låneoversikten

Du er kanskje også interessert i å lese mer om:

Låneoversiktens leverandører:

oversikt over leverandører

Arcadia Finans Norge sin logo. Arcadia er skrevet med orange bokstaver og finans med grå bokstaver. Bakgrunnen er hvit.

Arcadia Finans

Arcadia Finans er en webtjeneste som er drevet og eies av finske Draivi Media Oy som jobber med å finne det beste lånetilbudet til deg blant de sine samarbeidspartnere.

Bilde av logo til låneformidleren Axo Finans. Bakgrunnen er joker gul. Axo er skrevet med små bokstaver i sort. Etter O'en står det med svært små boktaver en R med sirkel rundt. I hvite store bokstaver står det under Finans.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering fra flere banker og finansinstitusjoner.

Bondora P2P Norge Logo

Bondora

Bondora er en Peer-to-Peer (P2P) låneplattform med over 100 000 brukere hvor du kan låne ut penger til andre eller låne selv.

Centum Finans - finansagent med lån opptil 500.000 kr. sitt logo bilde. Centum er skrevet i turkis farge og finans er skrevet i blå. Under Centumfinans står det: Bedre lån siden 1999. Bagkrunnen på logo er hvit.

Centum Finans

Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere og formidler forbrukslån, refinansiering, billån, lån uten sikkerhet og smålån.

Digifinans logo

DigiFinans

DigiFinans er en del av Sambla Group og samarbeider med flere banker og utlånere for å finne best lånetilbud for deg.

Era Finans logo

Era Finans

Era Finans er en del av Digitalfinans sin tjeneste. Med en lånesøknad får du tilbud om flere lån fra blant annet Axo Finans og Digifinans. Det er gratis a be om lånetilbud.

Ferratum Bank Logo bilde. Ferratum er skrevet med små, hvite bokstaver og bank er skrevet med små orange bokstaver. Ferratum er på en linje,mens bank står på neste. Foran bank navnet til venstre midt mellom linjene er det en orange sirkel hvor fe står i orange små bokstaver. Bakgrunnen på logoien er kongeblå.

Ferratum Mobile Bank

Ferratum Bank Norge tilbyr europeisk bankkonto med gratis MasterCard. Ferratum lån opptil 30 000 kr i fleksibel kreditt.

Financier logo

Financier

Financier er en del av Motty, og formidler lån og refinansiering til privatpersoner. Praktiserer en søknad, flere lånetilbud.

Finansiering.no logo

Finansiering.no

Finansiering.no er en del av Motty, og tilbyr å gratis finne det billigste lånet til deg for opptil 600 000 kr. Hjelper også til med refinansiering til privatpersoner.

Finanskontoret logo

Finanskontoret

Fianskontoret er en låneportal hvor du kan søke om lånetilbud fra blant annet Axo Finans, DigiFinans for opptil 600 000 kr. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Klikklån logo

Klikklån

Klikklån samarbeider med Thor Finans og tilbyr lån opptil 70 000 kr. Valgri nedbetaling er fra 2 år (24 måneder) til maksimum 5 år (60 måneder).

kredittlanet logo

Kredittlånet

Kredittlånet samarbeider med finansagenten Digitalfinans om å innfri kreditter eller lån til bedre betingelser uten sikkerhet. Du kan gratis sjekke om du kan få lavere rente og bedre vilkår for opptil 500 000 kr.

Motty logo

Motty

Motty formidler forbrukslån og refinansiering via sine mange samarbeidspartnere. Med en søknad mottar du flere lånetilbud slik at du selv kan sammenligne og velge best lån.

NanoFinans logo

Nonafinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. Via deres nettside kan du fylle ut en søknad og motta lånetilbud fra de sine samarbeidspartnere for lån opptil 600 000 kr.

Okida logo

Okida

Okida hjelper med refinansiering med pant i bolig. Du kan refinansiere forbrukslån og samle gjeld fra 300 000 kr opptil 20 000 000 kr. Har fått svært gode tilbakemeldinger på Trustpilot (Enestående pr. 30.1.2023)

Paymark logo

PayMark Finans

PayMark Finans samarbeider med Thorn Norge Finans AS om å tilby lån fra 10 000 kr opptil 70 000 kr. Låneperioden er fra 24 mnd (2 år) opptil 60 mnd (5 år).

Resurs Bank logo

Resurs Bank

Resurs Bank tilbyr kredittkortet Resurs Gold med en kredittramme opptil 75 000 kr. Inkluderer reiseforsikring om reisen er betalt med minst 50% med kredittkortet.

TFBank logo

TFBank

TFBank tilbyr kreditt for opptil 150 000 kr. Med TF Bank Mastercard kortet får du en rentefri periode på inntil 43 dager.

Thorn logo

Thorn Privat Finans

Thorn Norge Finans AS ble etablert i 2011 og har lang erfaring med lånevirksomhet. Tilbyr ulike låneprodukter og hjelper deg i prosessen.

Uni Finans Refinansiere Logo

Uno Finans

Uno Finans er en låneagent som gratis tilbyr å innhente tilbud fra flere banker for å refinansiere lån med sikkerhet. Kan også hjelpe med å refinansiere med betalingsanmerkning.

Viigalån logo

ViiGA Lån

ViiGA Lån samarbeider med Thorn Norge Finans AS med å tilby uforpliktende lån fra 10 000 kr – 40 000 kr som må betales tilbake over en periode fra 2 – 5 år.

Weblånet logo

Weblånet

Weblånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste og formidler lån opptil 600 000 kr. Å få lånehjelp på weblanet.no er gratis.

Zen Finans - refinansiere boliglån opptil 10 000 000 kr.

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg om du ønsker refinansiering, har lån med inkasso eller om du har mottatt brev med begjæring om tvangssalg. De innhenter gratis og uforpliktende tilbud fra bla Bluestep og MyBank.

Zmarta logo bilde. Finansagenten som tilbyr lån opptil 500 000 kr. sitt navn er skrevet med stor Z og resten med små bokstaver. Zmarta er skrevet i mørkeblå bokstaver på hvit bakgrunn.

Zmarta

Zmarta lån sammenligner mer enn 15 banker og långivere. I samarbeid med Centum Finans jobber de med å finne det beste lånet med lavest rente for deg gratis.