Noen av lenkene nedenfor er annonselenker som betyr at om du trykker på dem kan dette medføre, uten at det koster deg noe, at Låneoversikten får provisjon for videreformidlingen.

Omstartslån med sikkerhet

Omstartslån med sikkerhet kort fortalt: Omstartslån med sikkerhet betyr at du får et nytt lån hvor banken får sikkerhet for pengene banken låner ut. For folk flest betyr dette at banken får pant i boligen.

Når du tar opp omstartslån, kan du samle flere lån, som for eksempel dyre forbrukslån og kredittkort, og bake all gjeld inn i nytt boliglån.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvor du kan søke omstartslån med sikkerhet, hvilke banker og låneformidlere som kan hjelpe deg med nytt boliglån, lånebetingelser og eksempler på refinansiering av gjelden for å få en ny økonomisk start.

For deg i farta, trykk på linken under, for å gå rett til emnet du vil lese mer om.

Søk omstartslån med sikkerhet

Omstartslån er et annet ord for refinansiering. Omstartslån med sikkerhet kalles også refinansiering med sikkerhet.

Nedenfor finner du en tabell med oversikt over banker og låneagenter som kan hjelpe deg å søke om omstartslån med sikkerhet i boligen.

For å søke eller for å lese mer om lånet, trykk på den grønne knappen det står ¨Søk her¨på.

Tabell 1: Banker og låneagenter som kan hjelpe deg med omstartslån med sikkerhet (alfabetisk listet):

Beløp:
Nedbetalingstid:
Vis flere resultat

Du kan også søke omstartslån med inkasso og omstartslån med betalingsanmerkning.

Banker som gir omstartslån med sikkerhet i boligen

Nedenfor finner du en oversikt over banker og låneagenter som daglig jobber med å gi nytt boliglån til folk som ønsker å refinansiere gjelden.

Det er gratis å søke om tilbud fra låneagentene, da banken gir kompensasjon for innvilget lånesøknad.

Du trenger heller ikke takke ja til tilbud du mottar.

Liste 1: Banker og låneagenter som tilbyr omstartslån med sikkerhet i boligen (alfabetisk listet):

Lånebetingelser

Som du ser i tabell 1 øverst på siden, har bankene ulike lånebetingelser. Det vil si at om du søker omstartslån hos en bank, kan banken gi deg et annerledes tilbud enn du får fra en annen bank.

Derfor kan det lønne seg å søke lån flere steder, så du kan sammenligne omstartslåntilbudet og se hvor du får lavest rente og de beste betingelsene.

Søker du omstartslån hos Instabank får du et tilbud da Instabank er en bank.

Derimot om du søker omstartslån med sikkerhet i boligen din hos Motty, Okida, Uno Finans, Zen Finans og Zensum som er låneagenter og samarbeider med flere banker, kan du med en søknad få flere tilbud om lån.

Under følger er oppsummering av lånebeløp, minimum alder og nedbetalingstid på låneformidlerne listet opp i ¨Tabell 1: Banker og låneagenter som kan hjelpe deg med omstartslån med sikkerhet¨:

Lånebeløp

Du kan søke omstartslån med sikkerhet i boligen din fra kr 100 000 og opptil kr 50 000 000.

Minimum alder

Minimum alder er 18 år.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstid er fra 1 år – 30 år.

Hvor mye som kreves i årsinntekt varierer også. Det samme gjør renten. Hva den effektive renten blir får du først vite når det endelige lånetilbudet kommer.

Sammenlign omstartslån med sikkerhet

Å sammenligne tilbud på omstartslån med sikkerhet før du tar opp nytt lån, kan hjelpe deg å spare penger. Og siden boliglånet ofte er den største utgiften man har, kan det dreie seg om å spare mange penger.

Bank lånet er ikke personlig. Det er en avtale du kan gjøre med hvilken som helst bank som ønsker å ha deg som kunde. Og når noen sier nei, så er det ikke fordi du er en dårlig person.

Å få nei fra en bank, betyr bare at du ikke matcher bankens lånekrav. Derimot kan du matche både en og flere andre bankers lånekrav.

Med andre ord kan det lønne seg å søke flere banker og også bruke låneagenter som kjenner markedet og jobber med dette daglig. Det kan også lønne seg å spørre om nytt tilbud fra banken du allerede bruker.

Om du har flere tilbud på lån med renter, månedskostnader, totalkostnad og andre lånebetingelser, kan det bli lettere å vite hvilket lån man skal takke ja til.

3 eksempler på refinansiering med omstartslån

Under ser du en oversikt over 3 låneeksempeler på refinansiering av nytt lån. Uno Finans er en låneagent som har vært lenge på finansmarkedet og har lang erfaring i å hjelpe folk med betalingsproblemer og inkasso med å få løst gjeldsproblemene.

Tjenestetorget Finans så først dagens lys i 2019, men lå lenge under Tjenestetorget selskapet som et av deres sammenligningsprodukter de hjelper deg å finne best pris på.

Den ¨New kids on the blocks¨ låneaktøren er Mer Finans. Selskapet ble etablert i 2018 og har spesialisert seg på å hjelpe folk som ønsker å refinansiere inkludert kunder med betalingsanmerkning og dårlig kredittskår. I tillegg kan Mer Finans hjelpe med boligflippingslån.

Under i tabell 2 er en Mer Finans, Tjenestetorget Finans og Uno Finans omstartslån låneeksempler inkludert oversikt over rente, kostnad og totalkostnad.

Tabell 2: Tre låneeksempeler med refinansiering med omstartslån bolig (alfabetisk listet):

Refinansiere med sikkerhetEff. renteEksempelGå videre
MER Finans refinansiering med sikkerhet3.5%-8%Låneeksempel: Ann. lån 2 mill o/25 år. Eff. rente 7,68%. Kost 2.379.341, totalt 4.379.341Til Mer Finans ->
(annonselenke)
Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet6.38%-13.4%Låneeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291Til Tjenestetorget Finans -> (annonselenke)
Uno Finans refinansiering med sikkerhet5.03%-24.4%Låneeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298,-.Til Uno Finans ->
(annonselenke)
Oversikt over tre låneformidlere som tilbyr å refinansiere med sikkerhet. For full sammenligning, se refinansieringsoversikten.

Sammendrag

Denne artikkelen kan oppsummeres følgende:

  • Du kan søke omstartslån med sikkerhet i boligen din hos Instabank, Mer Finans, Motty, Okida, Tjenestetorget Finans, Uno Finans, Zen Finans og Zensum.
  • Du kan samle dyr gjeld og få nytt lån fra kr 100 000 og opptil 50 millioner kroner.
  • Minimum alder er 18 år.
  • Nedbetalingstid er fra 1 år – 30 år.
  • Renten er varierende. Endelig rente får du først vite hva blir når du mottar refinansieringstilbudet.
  • Du kan spare penger på å sammenligne omstartslånstilbud før du signerer ny avtale.

Først publisert:

Sist endret:

Adding Print Button

Omstartslån index

Omstartslån index

For ytterlige oversikt over lån, betalingsanmerkning, forbrukslån, lånekalkulator, refinansiering, samle gjelden, spare penger, budsjett og andre emner om NOK og penger, gå til Låneoversiktens index.


Mer om:

Forbrukslån ->

Sammenlign lån opptil kr 600 000

Kredittkort ->

Sammenlign kredittkort opptil kr 150 000

Refinansiering ->

Sammenlign tilbud på å samle lån opptil 50 mill. kr

Lånekalkulator ->

Sjekk hva lånet vil koste totalt og i måneden